harishp je napisao/la:@sharky nisam tite mi mislio se hvaliti. ko kontam sad svako plazmu ima.

harishp je napisao/la:@sharky nisam tite mi mislio se hvaliti. ko kontam sad svako plazmu ima.

a sta je to kapelo napravio za engleze?????gringo2 je napisao/la:Svakako da netreba praviti nemir oko reprezentacije ali nije ni Susicevo maslo za ramazana...
Gdje je bio do sad , sta je uradio za nas , odkud on odjednom , kad na ova pitanja bude postojao valjan odgovor pocecu postovati Susica...
Evo ga Mimo je jednog upecao a bit ce ih jos.gringo2 je napisao/la:Svakako da netreba praviti nemir oko reprezentacije ali nije ni Susicevo maslo za ramazana...
Gdje je bio do sad , sta je uradio za nas , odkud on odjednom , kad na ova pitanja bude postojao valjan odgovor pocecu postovati Susica...
Kako mislis nije ucinio to jest obisao utakmice reprezentativaca.Pa u nepunih mjesec dana je vise obisao tekmi nego sve i jedan selektor zajedno od postanka repke.Jedino ako Kodru izuzmemo.ra1981 je napisao/la:Suvišno je uopšte govoriti o Mimi i njegovoj sinoćnoj emisiji.Jadno,perfidno,licemjerno su samo neki od epiteta kojim ga mogu opisati.Svako ko je "pao" na njegovu priču nam ni ne treba u i oko reprezentacije.Mimo je pokušao izjednačiti N/FSBiH i Safeta,odnosno prikazati ga njihovim potrčkom,što je najbolji recept zbog količine ogorčenja naroda prema savezu.Nakon ove emisije meni je Safet Sušić još draži.Priznajem da sam kritikovao Safetove priče po medijima kako će obići utakmice reprezentativaca,a to nije ni učinio,ali kritikovati Safeta zbog činjenica koje mu mogu ići samo u prilog je stvarno smiješno.Ja ne mogu shvatiti da neko ono može bez imalo srama govoriti na TV-u,a još manje mogu shvatiti ljude koji se "primaju" na to.Igrači su sami rekli da im odgovara mirniji trener,da im odgovara mir pred utakmicu i da im odgovara manji medijski pritisak.Pa kome sad trebamo udovoljiti,Mimi ili igračima!?Najsmiješniji su mi ljudi koji tvrde da se Sušić nije dovoljno interesovao za reprezentaciju(ok,to je činjenica),pa kao nije dovoljan patriota,ali 90% tih istih ljudi je padalo na koljena pred čovjekom koji nije htio ni priznati našu državu i koji je svojedobno sistematski rušio reprezentaciju pozivajući Stanića,Živkovića,Jurića,pa čak i Konjića i Hibića u kockasti dres!Zaključak je da su novinari uz savez najveći neprijatelji ove reprezentacije(naravno ne svi),ali s pravom ih mogu izjednačiti,od nastanka ove reprezentacije novinari tipa Mime,Bahe,Sinana Sinanovića pokušavaju srušiti ovu reprezentaciju u istoj mjeri kao i članovi N/FSBiH.
Mimu je zeznula stvar sto je udario argumentima sasvim obrnutim sto je mislio da kaze.NoName je napisao/la:Mimu sam do sinoć mogao trpiti, od sinoć mi je mrzak skroz. Rinaka obična.
Papeta sam do sinoć podržavao ali nisam ga gotivio. Od sinoć ga gotivim.
evo ja te ispravljam.........jer u istom trenutku ga malo pohvali , al onda kaze ....al Safete zar nije trebalo ovako il onako, pa Safeta izjednacava sa savezom..itd ............ma Mimo g.ovno obicno..........harishp je napisao/la:Mimu je zeznula stvar sto je udario argumentima sasvim obrnutim sto je mislio da kaze.NoName je napisao/la:Mimu sam do sinoć mogao trpiti, od sinoć mi je mrzak skroz. Rinaka obična.
Nisam gledao ali imam neki osjecaj da je on to isao na sarkastican smisao.
I toliko bio ubjedljiv da ste vi vi koji ste gledali ubjedjeni da je u stvari tako i mislio.
Opet kazem neznam ali po opisima razgovora sam stekao dojam.
Jer ko bi se slozio recimo da ti neko na tv kaze.....
Bolje je imati platu od 300KM nego 1.500.Bolje je raditi po 15 sati za tu platu nego 8 sati.
Bolje ne imati nista nego nesto.
Eto tako mi djeluja ta njegova konstatacija,neka me neko ispravi ako grijesim.
a i cisto sumnjam da smo nas 99,9% ovdje glupi......tako da te prosvijetlim, Mimo je bas htio reci ono sto smo mi kao vecina zakljucili.........nikakav sarkazam ne treba traziti u njegovim rijecima.PIRKE33 je napisao/la:evo ja te ispravljam.........jer u istom trenutku ga malo pohvali , al onda kaze ....al Safete zar nije trebalo ovako il onako, pa Safeta izjednacava sa savezom..itd ............ma Mimo g.ovno obicno..........harishp je napisao/la:Mimu je zeznula stvar sto je udario argumentima sasvim obrnutim sto je mislio da kaze.NoName je napisao/la:Mimu sam do sinoć mogao trpiti, od sinoć mi je mrzak skroz. Rinaka obična.
Nisam gledao ali imam neki osjecaj da je on to isao na sarkastican smisao.
I toliko bio ubjedljiv da ste vi vi koji ste gledali ubjedjeni da je u stvari tako i mislio.
Opet kazem neznam ali po opisima razgovora sam stekao dojam.
Jer ko bi se slozio recimo da ti neko na tv kaze.....
Bolje je imati platu od 300KM nego 1.500.Bolje je raditi po 15 sati za tu platu nego 8 sati.
Bolje ne imati nista nego nesto.
Eto tako mi djeluja ta njegova konstatacija,neka me neko ispravi ako grijesim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.