Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2010, 10:16

harishp je napisao/la:@sharky nisam tite mi mislio se hvaliti. ko kontam sad svako plazmu ima :mrgreen: .
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 12 mar 2010, 10:37

Svakako da netreba praviti nemir oko reprezentacije ali nije ni Susicevo maslo za ramazana...
Gdje je bio do sad , sta je uradio za nas , odkud on odjednom , kad na ova pitanja bude postojao valjan odgovor pocecu postovati Susica...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 12 mar 2010, 10:44

valja li vama itko :roll: :evil: koga briga sta kaze onaj cvikeras sa OBN-A koja je sve samo ne Bosanska TV !!!
ne mogu da vjerujem da nekom smeta sto je povucen covjek sta treba da se glupira kao ciro :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 mar 2010, 10:55

Sušić je prema do sada pokazanome jedan klasični čovjek gospodin i profesionalac, pustite Mimina baljezganja. A normalno da ce da baljezga jer Sušić nije Ćiro da diže rejting toj njegovoj televizijici,njega mozda boli sto ima Pape nece kao Ciro dolaziti na kojekakve Big mame i ostale pizdarije od programa. Pape je gospodin ponavljam, covjek zivi u Parizu gdje je ziva legenda, hebe se njemu za seljackim televizijama i njihovim kafanskim novinarcicima, i zato Mimi nije pravo. Pape unosi mir u reprezentaciju, a to nam i jeste najpotrebnije ako hocemo rezultate.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 12 mar 2010, 13:47

Djaba ti kad je nas narod glup.Pazi izjave za Safeta:

"Coik nema blage ... Protiv Gane bila je Atmosfera ko na DZENAZI,,a zasto ?
Ja znam da se nedavno..SVaki dan pricalo i repki ama bas svaki dan :D
Pa hebote ne odem na semestarski ispit da bi gledo repku...
A sad s ovim mrtvacem,Koji sam sebi ne moze podici moral,...
Al sva sreca pa nam igraci odrastaju u Evropi.,..
Ne bi nas bilo ljudi..."

I ti se gringo pitas gdje je do sad bio.Vjerovatno je tad bio pametniji nego sto je sad ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 mar 2010, 14:21

gringo2 je napisao/la:Svakako da netreba praviti nemir oko reprezentacije ali nije ni Susicevo maslo za ramazana...
Gdje je bio do sad , sta je uradio za nas , odkud on odjednom , kad na ova pitanja bude postojao valjan odgovor pocecu postovati Susica...
a sta je to kapelo napravio za engleze?????
sta je napravio trapatoni za irce????
sta je napravio ....itd itd.......
jel tebi jasno da on radi za platu od 5000.....a kako neko ovdje napisa....trener slicnih kvaliteta preuzima Izrael za 400 000 mjesecno.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bio u ratu tamo gdje je bio i ostali svijet koji nije bio u Bosni......uradio za Bosnu dosta toga sto je mogao svojim imenom,ali on nije TV ZVIJEZDA kao neki Bivsi igraci da na tv-u kupuje jeftine Bosnske glave kojima je dovoljno rci JA VOLIm bosnu na tv-u i ovaj misli da je TITO........e pa Pape nije cirkus niti to moze biti.........
otkud on pitas?? ...A KO JE TO TREBAO ???? hocete fudbalske asove u repki...dodje NAJVECI ......nevalja......
a ako pod ovo URADIO ZA NEAS....smatras majmunisanje po tv-u ili mozda dernecenje prije tekmi sa savezom kojeg kasnije pljujes....ili mozda mislis na PARE(nije lud poslati u Bosnu pare,jer zna se kako i gdje zavrse) ....ko je lud Bosanskoj mafiji dati lovu???
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 16:07

gringo2 je napisao/la:Svakako da netreba praviti nemir oko reprezentacije ali nije ni Susicevo maslo za ramazana...
Evo ga Mimo je jednog upecao a bit ce ih jos.
To su one stvari medija tipa Amera mi smo se u Avganistanu branili od razgoropadzenih terorista.
A ovi na konjima i dva metka u pusci. :roll:
I naslo se veliki broj koji su ''sazaljevali jadne amere'' koji su bili ''goloruki'' sa stotine borbenih aviona,tenkova i drugih naoruzanja. :shock:
zasto e pa BBC ''nba'' :mrgreen: i tako dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 mar 2010, 16:45

Suvišno je uopšte govoriti o Mimi i njegovoj sinoćnoj emisiji.Jadno,perfidno,licemjerno su samo neki od epiteta kojim ga mogu opisati.Svako ko je "pao" na njegovu priču nam ni ne treba u i oko reprezentacije.Mimo je pokušao izjednačiti N/FSBiH i Safeta,odnosno prikazati ga njihovim potrčkom,što je najbolji recept zbog količine ogorčenja naroda prema savezu.Nakon ove emisije meni je Safet Sušić još draži.Priznajem da sam kritikovao Safetove priče po medijima kako će obići utakmice reprezentativaca,a to nije ni učinio,ali kritikovati Safeta zbog činjenica koje mu mogu ići samo u prilog je stvarno smiješno.Ja ne mogu shvatiti da neko ono može bez imalo srama govoriti na TV-u,a još manje mogu shvatiti ljude koji se "primaju" na to.Igrači su sami rekli da im odgovara mirniji trener,da im odgovara mir pred utakmicu i da im odgovara manji medijski pritisak.Pa kome sad trebamo udovoljiti,Mimi ili igračima!?Najsmiješniji su mi ljudi koji tvrde da se Sušić nije dovoljno interesovao za reprezentaciju(ok,to je činjenica),pa kao nije dovoljan patriota,ali 90% tih istih ljudi je padalo na koljena pred čovjekom koji nije htio ni priznati našu državu i koji je svojedobno sistematski rušio reprezentaciju pozivajući Stanića,Živkovića,Jurića,pa čak i Konjića i Hibića u kockasti dres!Zaključak je da su novinari uz savez najveći neprijatelji ove reprezentacije(naravno ne svi),ali s pravom ih mogu izjednačiti,od nastanka ove reprezentacije novinari tipa Mime,Bahe,Sinana Sinanovića pokušavaju srušiti ovu reprezentaciju u istoj mjeri kao i članovi N/FSBiH.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 mar 2010, 17:49

S obzirom na naziv emisije, sadrzaj bi trebao da predstavlja glas naroda. Medjutim, ono sto radi Mimo u ovoj emisiji je sve samo ne glas naroda. Jos mu samo fali da dovede Ciru u emisiju i komentarisu rad selektora. Kako mi se gadi ovaj lik u zadnje vrijeme to je neopisivo.
S obzirom da sam gledao emisiju u kojoj je ugostio Susica, i kada je sve bilo na finjaka, mislio sam da nece doci do ove situacije u kojoj na ovako jadan nacin kritizira rad selektora. Pa Mimo, predstavnice glasa naroda, znas li ti koji je uopce posao Susica. Jel' vodjenje reprezentacije ili gostovanje na milion i jednoj emisiji OBN-a.

OBN i Mimo fujj! :evil:
#divovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 17:50

ra1981 je napisao/la:Suvišno je uopšte govoriti o Mimi i njegovoj sinoćnoj emisiji.Jadno,perfidno,licemjerno su samo neki od epiteta kojim ga mogu opisati.Svako ko je "pao" na njegovu priču nam ni ne treba u i oko reprezentacije.Mimo je pokušao izjednačiti N/FSBiH i Safeta,odnosno prikazati ga njihovim potrčkom,što je najbolji recept zbog količine ogorčenja naroda prema savezu.Nakon ove emisije meni je Safet Sušić još draži.Priznajem da sam kritikovao Safetove priče po medijima kako će obići utakmice reprezentativaca,a to nije ni učinio,ali kritikovati Safeta zbog činjenica koje mu mogu ići samo u prilog je stvarno smiješno.Ja ne mogu shvatiti da neko ono može bez imalo srama govoriti na TV-u,a još manje mogu shvatiti ljude koji se "primaju" na to.Igrači su sami rekli da im odgovara mirniji trener,da im odgovara mir pred utakmicu i da im odgovara manji medijski pritisak.Pa kome sad trebamo udovoljiti,Mimi ili igračima!?Najsmiješniji su mi ljudi koji tvrde da se Sušić nije dovoljno interesovao za reprezentaciju(ok,to je činjenica),pa kao nije dovoljan patriota,ali 90% tih istih ljudi je padalo na koljena pred čovjekom koji nije htio ni priznati našu državu i koji je svojedobno sistematski rušio reprezentaciju pozivajući Stanića,Živkovića,Jurića,pa čak i Konjića i Hibića u kockasti dres!Zaključak je da su novinari uz savez najveći neprijatelji ove reprezentacije(naravno ne svi),ali s pravom ih mogu izjednačiti,od nastanka ove reprezentacije novinari tipa Mime,Bahe,Sinana Sinanovića pokušavaju srušiti ovu reprezentaciju u istoj mjeri kao i članovi N/FSBiH.
Kako mislis nije ucinio to jest obisao utakmice reprezentativaca.Pa u nepunih mjesec dana je vise obisao tekmi nego sve i jedan selektor zajedno od postanka repke.Jedino ako Kodru izuzmemo. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 mar 2010, 17:55

Mimu sam do sinoć mogao trpiti, od sinoć mi je mrzak skroz. Rinaka obična.

Papeta sam do sinoć podržavao ali nisam ga gotivio. Od sinoć ga gotivim.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 17:57

hajmo cjeli stadion....MIMO K.A.R.I.N.A, MIMO K.A.R.I.N.A.......

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2010, 18:17

NoName je napisao/la:Mimu sam do sinoć mogao trpiti, od sinoć mi je mrzak skroz. Rinaka obična.

Mimu je zeznula stvar sto je udario argumentima sasvim obrnutim sto je mislio da kaze.
Nisam gledao ali imam neki osjecaj da je on to isao na sarkastican smisao.
I toliko bio ubjedljiv da ste vi vi koji ste gledali ubjedjeni da je u stvari tako i mislio.
Opet kazem neznam ali po opisima razgovora sam stekao dojam.
Jer ko bi se slozio recimo da ti neko na tv kaze.....
Bolje je imati platu od 300KM nego 1.500.Bolje je raditi po 15 sati za tu platu nego 8 sati.
Bolje ne imati nista nego nesto.
Eto tako mi djeluja ta njegova konstatacija,neka me neko ispravi ako grijesim. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 mar 2010, 18:38

Nisam gledao emisiju ,pa bi zamolio nekoga ko je gledao da ukratko opise nacin na koji je Mimo "oprao" Susica..unaprijed HVALA.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 18:43

harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:Mimu sam do sinoć mogao trpiti, od sinoć mi je mrzak skroz. Rinaka obična.

Mimu je zeznula stvar sto je udario argumentima sasvim obrnutim sto je mislio da kaze.
I toliko bio ubjedljiv da ste vi vi koji ste gledali ubjedjeni da je u stvari tako i mislio.
Bolje je imati platu od 300KM nego 1.500.Bolje je raditi po 15 sati za tu platu nego 8 sati.
Eto tako mi djeluja ta njegova konstatacija,neka me neko ispravi ako grijesim. :roll:
evo ja te ispravljam.........jer u istom trenutku ga malo pohvali , al onda kaze ....al Safete zar nije trebalo ovako il onako, pa Safeta izjednacava sa savezom..itd ............ma Mimo g.ovno obicno..........

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 18:46

PIRKE33 je napisao/la:
harishp je napisao/la:

evo ja te ispravljam.........jer u istom trenutku ga malo pohvali , al onda kaze ....al Safete zar nije trebalo ovako il onako, pa Safeta izjednacava sa savezom..itd ............ma Mimo g.ovno obicno..........
a i cisto sumnjam da smo nas 99,9% ovdje glupi......tako da te prosvijetlim, Mimo je bas htio reci ono sto smo mi kao vecina zakljucili.........nikakav sarkazam ne treba traziti u njegovim rijecima.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 mar 2010, 18:51

ma Mimo je Rinaka od covjeka, ja sam jednom prilikom bio u drustvu gdje je i on.......prepotentni glupan, misli da je najbolji novinar u drzavi....nidje veze..........vjerovatno mu fali malo publicitetai, pa mu je Emerik dao savjet tipa, bolje i da te spominju u negativnom kontextu, nego nikako.............ma sve sami bolesnici, bludnici, idioti na OBN-u......uopste nisam iznenadjen.........slucajno znam dosta stvari o njim svima, tako da mogu svjetla obraza govoriti i stajati iza onoga sto govorim

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 12 mar 2010, 18:53

Ima li neki nacin da se napise "primjedba" za OBN telviziju sto prikauje tako debilne emisije, da se malo pozalim na neprofesionali rad novinara Mime.
× Plava krv ispod koze ×

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2010, 18:54

Pa Vugdalić je najavio Miminu emisiju riječima: "... ne bi bio večeras u koži našeg selektora Safeta Sušića...". Vjerovatno je Mimi prvospomenuti bio i ona ruka iz rečenice: "prema informacijama iz prve ruke" :mrgreen:

Mah. čaršijske igre, ba
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 mar 2010, 18:56

Ja neznam sta ste se okomili na covjeka rekao je neke stvari kao sto i jeste,Susic nije bio u stanju pozdraviti navijace to je sramota kao da je on nesto bolji covjek do tih istih ljudi koji su na tribinama,legenda FK Sarajeva nije im bio u stanju pomoci na bilo koji nacin i to je istina,navijaci su njega pozdravili ne samo navijaci repke nego i oni koji i dan danas navijaju za Sarajevo a navijaci su od onog vremena kad je Susic igrao i njega su bodrili i dali mu sve kao i Klub za koji je igrao i on se na kraju ponasa kao da je dosao na selo ruke u dzepove itd.... necu da duzim ali Mimu beze blatite!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.