Ledja triceps
Ramena Noge
3 dana plus jedan odmor. 3 razlicite vjezbe za svaki dio tijela po 4 serije. Stomak svaki dan. Kolko je ucinkovit ovaj program? Ako imate prijedloga zahvalan bih bio.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
ja radim uvijek ovako, samo sto ledja i triceps radim zadnji dan...Rolex312 je napisao/la:Prsa Biceps
Ledja triceps
Ramena Noge
3 dana plus jedan odmor. 3 razlicite vjezbe za svaki dio tijela po 4 serije. Stomak svaki dan. Kolko je ucinkovit ovaj program? Ako imate prijedloga zahvalan bih bio.
88-90 kgQUARESMA 18<<< je napisao/la:nista dok ne okopni i ne otopli, onda cu krenuti sa jutarnjim vjezbama i doruckom
koliko je idealno kila za visinu do 184?
Pokusavam i ja te dijete da postujem, ali dzaba kad sam uvijek gladan. Doduse poslje treninga samo neki protein ili zitarice sa mlijekom, ali preko dana mi se nekad omakne pa neki sendvic dobar pojedem ili pitu.Bosniacum Lilium je napisao/la:dzaba buraz...za to ti treba stroga dijeta...
ili da kupis protein da imas poslije treninga... s malo pileceg filea i malo vlakana
nije to u trcanju koliko li je u kuhinji
isti je slucaj i kod mene, samo sto ja ne ganjam plocice, imam ravan stomak kad stojim i malo sala kad ono sjednem, nista opasno... probaj se vise kretati, nemoj puno sjediti, onda ti se tu najvise masti slaze
Odlicna vjezba.mambabalkan je napisao/la:Neznam jel iko od vas ikad probo planks (to je kad si u polozaju da radis sklekove al umjesto na dlanovima ti se drzis od lakta to dlana) I tu pozu samo drzis.
zipa sto se tice donjeg djela ledja care. Najpazljiviji sam kad dodje do donjeg dijela ledja.Dex je napisao/la:Evo da se ja pohvalim, znači prošlo ljeto 30 kg smršo, znači imo sam još veću ruku, al kad staviš prst na biceps propadne odmah, znači evo sad nakon 6 mjeseci u teretani, ruku sam skroz reguliso, pola leđa( budala nisam radio donja leđa sve do neki dan :O), noge sam reguliso lagano(to što sam trčo), ramena također, eto ostala mi još prsa, stomak i donja leđa, to sala što je ostalo, pa eto valjda ću do ljeta sve regulisat
Edit: Imal' iko linko vježbe koja se zove:"Giljotina potisak"
Ja sam imao isti problem sa bicepsima. Samo sam poveco intezitet. Radio bicepse cetri puta sedmicno i vidio veliki napredak poslje jedno 8 mjeseci. Puno zavisi kako vjezbe radis. Puno ljudi naprimjer kad rade bicepse koriste ledja. To je ono kad stojis i ledjima nabacujes teg gore. Meni je pomoglo jer sam radio vjezbe gdje sam samo koristio misic na koji se koncentrisem. Naprimjer kad sam radio bicepse dizem sporo i spustam sporo (negativno dizanje) i nikad nisam spustao lakat iznad 90 stepeni.forza je napisao/la:eee ljudi idem u teretanu vec nekih 4 mjeseca .. i prije sam imao solidnu gradju ... al mi ruke dosta slabo napreduju u odnosu na ostale dijelove tijela ... ledja i grudi bas dobro, medjutim ruke zaostaju ... biceps radim sa prsima, triceps sa ledjima ... ramena i noge 3 dan i onda odmaram jedan ili pocesto dva dana zaredom ... pijem whey protein .. e sad imal neko neki prijedlog, koje vjezbe raditi, koliko ... itd. ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.