Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Cuj @Ofsajdeta,ne bi da zakuhavam.A vec cjelo podrucje ''minirao''Offside je napisao/la:Ne bi da zakuhavam, ali kad pročitam ovakve patetične rečenice koje imaju u cilju tješenje samog sebe, moram hebat ga.Ronaldo_7 je napisao/la:Robi se nikada nije izjasnio kao hrvat,odnosno ne daj Bože ustaša,već je čovjek uvijek govorio da je jugosloven.![]()
Robert Prosinečki je jedno vrijeme bio član HSP-a (jedina proustaška stranka u Hrvatskoj) i 2000. igrao je za jedini proustaški klub u Hrvata (barem za Spajićeva života) NK Hrvatski Dragovoljac... sa lijepim crnim dresovima i grbom koji govori više od "tisuću" riječi.I to gotovo pa besplatno.
![]()
Dakle dečko, ne pričaj gluposti...![]()
![]()
Uostalom sjećam se rečenice osnivača Spajića, koji je rekao da za Hrvatski Dragovoljac nikad neće igrati nehrvati, da bi kasnije ublažio verziju i rekao da mogu igrati i "crnci" ako su katoličke vjeroispovijesti.![]()
![]()
![]()
Inače vjerujem u Robija, nek bude upola dobar trener kao što je bio igrač, sve će biti super. Slaven je milion puta govorio da je on spreman započeti trenersku karijeru i vjerovatno bi davno završio u Dinamu da nije sudskog spora između njega i Dinama u vezi love koju su mu ostali dužni...
O druže stari...harishp je napisao/la: Cuj @Ofsajdeta,ne bi da zakuhavam.A vec cjelo podrucje ''minirao''
Devil je napisao/la:Joj kako mi je drago videti transfer listu za ovu zimu.
Lazovic nije zvanicno na transfer listi tako da ja ipak verujem da on ostaje.E sad Lazovic bi u nadolazecoj polusezoni imao mesta,bar da ulazi cesce sa klupe ako ne bi u prvoj igrao.Svi znamo da je Kadu morao igrati(ne zbog kvaliteta)+ sto su tog istog Kadua nasi "pametni" treneri stavljali na krilo.alan_kardec je napisao/la:Devil je napisao/la:Joj kako mi je drago videti transfer listu za ovu zimu.
Pogriješili su sa stavljanjem Lazovića na transfer listu.
Nije problem staviti igrača na transfer listu, problem je dovesti kvalitetnijeg.
Još nisu pare isplatili Borcu za transfer Lazovića, a već ga prodaju. Iskreno, nisam često gledao Lazovića, ali kako da ga gledam kad frajer konstantno grije klupu, a istovremeno svi pričaju kako je veliki talenat? Pa ko je tu lud? Na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice koje je počeo od početka. Pa ako je talentovan daj mu da odigra bar jednu polusezonu u prvih 11 i znaćeš na čemu si.
Slična situacija je bila i sa Žigićem dok je igrao u Valenciji. Neki idiot od novinara ga proglasio najvećim promašajem u Primeri te sezone, a čovjek non-stop dobijao šansu na kapaljku. i još pritom zabio par bitnih golova. Slično je bilo i sa Ivanovićem kad je došao u celzi.
Devil je napisao/la: Lazovic nije zvanicno na transfer listi tako da ja ipak verujem da on ostaje.E sad Lazovic bi u nadolazecoj polusezoni imao mesta,bar da ulazi cesce sa klupe ako ne bi u prvoj igrao.Svi znamo da je Kadu morao igrati(ne zbog kvaliteta)+ sto su tog istog Kadua nasi "pametni" treneri stavljali na krilo.![]()
.Sada vidimo koliko je tu vazan sraf bio Pizon,zato je i oteran jer je bio previse strucan,nije davao prostora za Kadua,i morao je da ode.Od dolaska Kratka Kadu je zacementirao mesto iako ga nezasluzuje.E ove zime je cistka u Zvezdi,odlaze skoro svi stranci ostaje samo Ady te Lazovic ce verovatno dobijati mesto.
Lazovic je neosporan kvalitet,talenat,uz Aleksica,Ljajica i jos par najtalentovani igrac Srbije tada,ali njega su pokvarili treneri kod nas,ali na njega se obavezno mora racunati u buducnosti.VIdecemo,mislim da Robi nije covek koji se uslovljava i to mi daje nadu da Srnic i Spajic nece propasti,pravi dragulji naseg kluba oko kojih bar u narednih 3-4 godine moramo da gradimo igru.
Od igraca koji sigurno odlaze to su Blazic(hvala Bogu,jos se secam njegove prilike protiv Slavie prosle godine kada je sa 3 metra pogodio Hram Svetog Save.),Cvetkovic(momak koji je mozda mogao i igrati ali ga je lom noge zeznuo i sada mora ici jer ovakav kakav je trenutno nema mesta),Vasiljevic(konacno da i on ode,nije zaigrao citavu tekmu kada mu se sve sabere u prosle 2-2.5 godine),Radivojevic(proveo polusezonu u Cukarickom,ipak previse godina ima da bi bio rezerva treba na klupi ipak neki potencijal da stece iskustvo uz Stamenkovica),Jevtic(E ovde mi je vec malo krivo sto on odlazi,jer bi mogao da ima prostor u igri,secamo se kakav je bio pod Pizonom,i njega su uspeli da pokvare ovi likovi,i eto odluceno je da ne treba,mada po meni je bolji igrac od Trifunovica).
Od igraci koji verovatno odlaze i na koje se ne racuna ozbiljnije su Slavoljub Djordjevic(zasluzeno,panj od stopera,kojeg bi i ja veoma lako prolazio),B.Djordjevic(I za njega je red da konacno ode),Bogdanovic(ja sam njega hteo da vidim kako odlazi jos letos,sada bas i ne bih jer izgleda licno kao Xabi Alonso za ove nase u vezi,ali da nije kalibar za Zvezde to stoji),Ignjatijevic(mi smo imali kvartet fantastico po levoj strani koji se hvala Bogu polako osipa,mozda je Brigel i mogao ostati ali ne skodi i da ode),Aval Isah(I ovo mi je veoma krivo sto odlazi Aval,igracina,veoma dobar ove polusezone,i ne znam cime je zasluzio da ga prodaju)Savio(On bi zasluzeno otisao,nije se lepo snasao u Zvezdi kako se ocekivalo),Kadu(nema price za njegov ostanak)....
Od sigurnih pojacanja to su Evandro Goebel i Borja,videcemo sta ce dalje biti sutra kompanija ide da gleda Sheriff-Dynamo jer imaju u planu neke igrace.
Ovo tek vidjeh, u ovom slučaju bi imali koristi jer bi oni igrali dok se Vilota ne opravi u potpunosti (ako se oporavi, nadam se da hoće), mnogo je bolje nego dovoditi još jednog stranca u odbranu.alan_kardec je napisao/la:. Nagađanja o nekim pozajmicama Ninkovića, Vujadinovića, Vukovića..., su blago rečeno, nerealna. Lično sam protiv bilo kakvih pozajmica (o tome sam već pisao na ovoj temi), jer Zvezda od toga nema ništa.
Devil je napisao/la:Pazi mi se moramo resiti stranaca,ogranicenje je vec na 5,od sledece sezone 4,dakle imamo trenutno u rosteru 7 stranaca,sto znaci da idu svi stari osim Adya.A doci ce jos bar 1-2 stranca to sam siguran.
Danas su ovi nasi nesretnici otisli gledati Dynamo-Sheriff,da vide Nadsona na delu,e sada kada bi malo obratili paznju i na ostale,mogli bi da vide Volkova,uh kako bi ga ja voleo u Zvezdu.
Takodje pokusavaju dovesti Roberta Prosineckog juniora.![]()
![]()
![]()
kako ovo ambiciozno zvuci.
Vec smo ja i Robi nasli zajednicki jezik.Vladimir Volkov mi se najviše svideo, oduševio me pruženom partijom po levoj strani, dobrog znanja, mislim da je igrač za Zvezdu, rece Prosinecki za Blic
Ne provaljuj se bogati i ne politizuj-Paja je napisao/la:Udruzene snage inferiornih forumasa(Devil, Virtual i sl. neznalice) silno lobiraju da uguse moje demokratsko pravo pisanja na temama pa poslije kad sam banovan me prozivaju dok ne mogu odgovoriti ali znamo onu "Dok macke nema misevi kolo vode"
Ja necu ni da poredim smijesni politicki klub Zvezdu sa Arsenalom jer je to neukusno ti pricas o nekakvim trofejima rezimskog kluba za koji su morali igrati igraci sirom Jugoslavije, stimala se prvenstva u njihovu korist, milion afera ne znam ima li potrebe da nabrajam? Da ne pricamo o tome kako su u Partizan(klub vojske, takodjer politicki) i Zvezdu(klub obavjestajnih sluzbi) morali dolaziti svi najbolji igraci sa prostora bivse drzave recimo toliko je slucaja da neke igracine iz drugih manjih klubova budu prisilno poslane na odsluzivanje vojnog roka kakve li slucajnosti u Beograd i tamo igrale za jedan od dva rezimska kluba. Naravno sad kad vise nema jakog rezima, jake i jedine politicke partije, jake drzave ovi klubovi su inferiorni i ne mogu izboriti ni ucesce u grupnim fazama euro kupova a i kad dodju ne mogu boda osvojiti. Znaci jak politicki rezim=Jaka Zvezda, Zvezda=Rezimski klub!
Blago receno pojma nemas normalno da je imala i poslije i prije rata pomoc rezima samo poslije rata i nju i Partizan je podrzavala banana drzava pa su im i uspjesi banana prije je to bila jaka, velika drzava u kojoj je vladala jedna partija koja je imala svoje favorite, favoriti su imali najbolje igrace koji zbog zakona koje je donio tadasnji rezim nisu mogli otici u velike inostrane klubove do 27. godine pa su tako najbolji igraci samo kod klubova bliskih rezimu mogli biti, to sto to tebi ne odgovara je tvoj problem ali to je tako ovo su cinjenice koje se ne mogu ignorisati.drinin vuk je napisao/la:Ne provaljuj se bogati i ne politizuj-Paja je napisao/la:Udruzene snage inferiornih forumasa(Devil, Virtual i sl. neznalice) silno lobiraju da uguse moje demokratsko pravo pisanja na temama pa poslije kad sam banovan me prozivaju dok ne mogu odgovoriti ali znamo onu "Dok macke nema misevi kolo vode"
Ja necu ni da poredim smijesni politicki klub Zvezdu sa Arsenalom jer je to neukusno ti pricas o nekakvim trofejima rezimskog kluba za koji su morali igrati igraci sirom Jugoslavije, stimala se prvenstva u njihovu korist, milion afera ne znam ima li potrebe da nabrajam? Da ne pricamo o tome kako su u Partizan(klub vojske, takodjer politicki) i Zvezdu(klub obavjestajnih sluzbi) morali dolaziti svi najbolji igraci sa prostora bivse drzave recimo toliko je slucaja da neke igracine iz drugih manjih klubova budu prisilno poslane na odsluzivanje vojnog roka kakve li slucajnosti u Beograd i tamo igrale za jedan od dva rezimska kluba. Naravno sad kad vise nema jakog rezima, jake i jedine politicke partije, jake drzave ovi klubovi su inferiorni i ne mogu izboriti ni ucesce u grupnim fazama euro kupova a i kad dodju ne mogu boda osvojiti. Znaci jak politicki rezim=Jaka Zvezda, Zvezda=Rezimski klub!![]()
![]()
,prvi ne volim fk sledeću sezonu,ali ti komentar nije na mjestu,Zvezda je pomoć režima mogla imati samo u periodu od 1992-2000 stoga su ti sve konstatacije blago rečeno smješne.A priča o nekom sistemskom klubu ,režimskom svih onih koji su bili u vrijeme države u kojoj su se šatro svi volili,pa se kasnije klali bez obzira kom narodu pripadali su tragi komične.Zvezda ali i Partizan su i prije 30 godina a i na današnji dan jači deset puta po kvalitetu u odnosu na Želju,Borac,Sarajevo,Čelik,Velež,Slobodu,Maribor,Vardar,Rabotnički,Budućnost,Zetu,a tek nešto jači kao i prije od Dinama i Hajduka pogotovu.Stoga ti ta priča ne pije vodu,a ako bih ti počeo o razlozima i uspjesima svih klubova bivše države bolje da ne počinjem,jer bojim se da ću prvim argumentom pobiti sve tvoje konstatacije nazovi.....
Ko kaze da ih nisu osvojili? Normalno da ce u drzavi gdje vlada jedan rezim trofeje osvajati rezimski klubovi.drinin vuk je napisao/la:pa jbg vidim da se tvoja sportska diskusija zasniva prije svega na vrijedjanju.Nisam toliko zatucan ali i neinteligentan poput tebe da bih ti istom mjerom odgovarao.Jedini moj odgovor,koji je istovremeno nepobitna činjenica je da su Zvezda i Partizan osvojili zajedno titula u SFRJ četiri puta više nego svi zajedno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.