Nista ne postoji.
Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Dedic lijevi bek, Dzeko krilo 

Don't believe the hype.
Kakav sut Gazibegovica 

-
- Kontakt:
Kakvi su ovo igrači da dva normalna pasa naprijed ne znaju napraviti. Pa onaj Gazibegović hodati ne zna. Mi smo sviđalo se to nekom ili ne razina San Marina, Lihtenstajna i sličnih.
Ovo je smiješno skroz, zapravo tužno kako lik ne može da skonta da mi u ovoj formaciji nemamo ništa, kontrole nikakve, presinga, ničeg
4 Mađara u vezi protiv naše trojice nesretnika, brojčano jači, a i kvalitetom, i kako ćeš ti očekivati da mi nešto odigramo
Temelj ove formacije je da izgubiš sredinu a onda igru moraš bazirati na jakim bekovima, i onda Barba hladno jednu od rijetkih klasa u ekipi Dedića stavio na suprotnu stranu gdje se frajer ne može sastavit s loptom i tako ubio svaku šansu da odigramo bilo šta smisleno

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovi Dodikovi amateri ništa nisu bolji od nas
Manjak interesovanja za čobanskom ligom je svakako jedan od rijetkih plusOva za pokeraša.ledesma je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:19Evo ja se slazem, pa vjeruj da nas ima bolesnika koji bolje pratimo i poznajemo fudbal od ovog kockara, njemu je bitnija kocka nego utakmica prwmijer lige, a s njim jedan na jedan sto se tice poznavanja nasih fudbalera forme liga i tako toSanfrancisco je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:16Ja mislim da Barbareza treba smijeniti momentalno nakon ove utakmice i umjesto njega postaviti selektorsku komisiju sastavljenu od desetak forumaša Sport foruma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Brat Edin pokriva 4 pozicije. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Oci krvare.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Igra li Saric
Edin zasad jedini može loptu zadržati.
Na krilo se frajer izvlači da organizuje nešto da bi mi opet izgubili loptu
Na krilo se frajer izvlači da organizuje nešto da bi mi opet izgubili loptu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne gledam ja vise ovo sranje. Nema ovdje nikakve perspektive
#dobroJe
#dobroJe
Zadnja izmjena: Addo1922, dana/u 10 sep 2024, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Esmir mora uci odma nakon pauze.
-
- Kontakt:
Da. Ali bilo bi teško izabrati desetoricu. Ovi ostali bi pljuvali po njima kako nemaju pojma.ledesma je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:19Evo ja se slazem, pa vjeruj da nas ima bolesnika koji bolje pratimo i poznajemo fudbal od ovog kockara, njemu je bitnija kocka nego utakmica prwmijer lige, a s njim jedan na jedan sto se tice poznavanja nasih fudbalera forme liga i tako toSanfrancisco je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:16Ja mislim da Barbareza treba smijeniti momentalno nakon ove utakmice i umjesto njega postaviti selektorsku komisiju sastavljenu od desetak forumaša Sport foruma.
Izvadi je Vasilj
Ma najgore sto je naredio i mladjim selekcijama da furaju ovu formaciju. To je dugorocni plan da svi isto igraju.bodi123 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 21:21Ovo je smiješno skroz, zapravo tužno kako lik ne može da skonta da mi u ovoj formaciji nemamo ništa, kontrole nikakve, presinga, ničeg
4 Mađara u vezi protiv naše trojice nesretnika, brojčano jači, a i kvalitetom, i kako ćeš ti očekivati da mi nešto odigramo
Temelj ove formacije je da izgubiš sredinu a onda igru moraš bazirati na jakim bekovima, i onda Barba hladno jednu od rijetkih klasa u ekipi Dedića stavio na suprotnu stranu gdje se frajer ne može sastavit s loptom i tako ubio svaku šansu da odigramo bilo šta smisleno![]()

Jbt kako ne mozemo da stvorimo ijednu sansu za sut sa 16 metara.. Barbarez nazalost pokazuje da pojma nema stavljanjem Amara lijevo a Gazibegovica desno koji veze nema.
- Principatus
- Kontakt:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt: