BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Razlika je u tome sto na Kosovu svi razmišljaju u jednom smjeru a kod nas se razmišlja u 3 smjera.
Plata je najmanji problem, samo da se hoće.
Plasiraj se i dobit ćeš od plasmana toliko i toliko. Svako normalan bi u nedostatku novca za veću platu postigao jedan takav dogovor, a zainteresovanih bi bilo sigurno!
Plata je najmanji problem, samo da se hoće.
Plasiraj se i dobit ćeš od plasmana toliko i toliko. Svako normalan bi u nedostatku novca za veću platu postigao jedan takav dogovor, a zainteresovanih bi bilo sigurno!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
@GG3, Challandes, Giresse i Foda, odlična trenerska imena. Kod Albanaca, Reja, Biasi, Haan, Briegel.
Sjećam se da je Makedonija nekad pokušala sa Toshackom, nekadašnjim trenerom Real Madrida, pa Clemente u Srbiji itd.
Ja da biram, sad bih stranca na klupu, nebitno da li je Italijan, Španac, Nijemac, samo da nije sa naših prostora (EX-YU) i da je voljan da radi. Samo da ne budu stručnjaci poput Prosinečkog, Hadžibegića, Kodre i ostalih kojima je repka vrhunac karijere.
Ali opet, kao što neko reče oni guraju u jednom smijeru, a mi imamo tri smijera, od kojih ni jedan nije u interesu reprezentacije.
Sjećam se da je Makedonija nekad pokušala sa Toshackom, nekadašnjim trenerom Real Madrida, pa Clemente u Srbiji itd.
Ja da biram, sad bih stranca na klupu, nebitno da li je Italijan, Španac, Nijemac, samo da nije sa naših prostora (EX-YU) i da je voljan da radi. Samo da ne budu stručnjaci poput Prosinečkog, Hadžibegića, Kodre i ostalih kojima je repka vrhunac karijere.
Ali opet, kao što neko reče oni guraju u jednom smijeru, a mi imamo tri smijera, od kojih ni jedan nije u interesu reprezentacije.
-
- Kontakt:
Dzaba selektor najboljeg znanja ako je "mekan" i ako suti zbog privremenog mira u kuci.
Ovo je drustvo i mentalitet kretena i siledzija na ulici i u kafani a pickica na terenu ili bilo kojem sportskom objektu i bilo kojem zdravom segmentu drustvenog života
Nama samo moze pomoci selektor tipa neka mladja verzija i znanje Husref Musemic ili Vaha.
Ovo je drustvo i drzava gdje znanje nema nikakve vrijednosti niti nesto znaci, ovdje moras sasvim imati malo znanja, malo štele i biti neki siledzija do granice dopuštenog, da bi uspio i da bi te postovali.
Ovo je drustvo i mentalitet kretena i siledzija na ulici i u kafani a pickica na terenu ili bilo kojem sportskom objektu i bilo kojem zdravom segmentu drustvenog života
Nama samo moze pomoci selektor tipa neka mladja verzija i znanje Husref Musemic ili Vaha.
Ovo je drustvo i drzava gdje znanje nema nikakve vrijednosti niti nesto znaci, ovdje moras sasvim imati malo znanja, malo štele i biti neki siledzija do granice dopuštenog, da bi uspio i da bi te postovali.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Sacekajte da se plasiramo na Euro pa cemo poslije o selektoru
Naravno da ukoliko ne uspije proci baraz, Savo je sam najavio da ide pa ako je red na H komponentu, ja bih volio Jakirovica. Cisto sumnjam da ce uzeti titulu sa Dinamom ove godine i to ce biti kraj, a mislim da je definitivno dobar trener koji itekako poznaje nas fudbal. Mislim da ce mu poslije Dinama reprezentacija BiH itekako biti privlačan izbor.

Naravno da ukoliko ne uspije proci baraz, Savo je sam najavio da ide pa ako je red na H komponentu, ja bih volio Jakirovica. Cisto sumnjam da ce uzeti titulu sa Dinamom ove godine i to ce biti kraj, a mislim da je definitivno dobar trener koji itekako poznaje nas fudbal. Mislim da ce mu poslije Dinama reprezentacija BiH itekako biti privlačan izbor.
- invincible1921
- Kontakt:
To vam je isto ko da kazete doce Elon Mask i ulozit milijarde u drzavu i sve ce bit ok...kad ono eo ti ga cetnici i UZPovci sa svojim ucjenama....shvatite konacno da nije sve u parama niti uslovima....koliko se ova drzava i sve sto ima vezesa njom (ukljucujuci i rep)sabotira pravo je cudo da uopste opstajemo....
E haj sad budite preopsteni merhamtli bosnjo pa reci i "nasi" kradu...
E haj sad budite preopsteni merhamtli bosnjo pa reci i "nasi" kradu...
=\_1921_/=
Nece vjecno ...invincible1921 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 11:55....koliko se ova drzava i sve sto ima veze sa njom (ukljucujuci i rep)sabotira pravo je cudo da uopste opstajemo....
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Izgleda da ce i Huseinbasic dobit poziv protiv Ukrajine. Izganjao je sportsko državljanstvo, na njegov zahtjev i zahtjev fudbalskog saveza.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Rece Savo da nece biti novih poziva, osim igraca iz U-21
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ovaj nije bio ni moguć za poziv na prošlom okupljanju, tako da bih se iznenadio da ga ne zovne. Ja mislim da će uletiti u prvih 11.
Trebali su onda zaganjati i Emira Karica. Po lijevoj strani osim Kolasinca doslovno nikog nemamo, a Seo nam treba i kao treci stoper. Gazibegovic se nasilu gura tamo (iako zna solidno odigrati), ali on nije neko aman rjesenje ni za desnog beka, a kamoli za lijevog. Osim toga, Jusuf se i povrijedio na zadnjem mecu. Cini mi se da mu je protivnicki igrac svom tezinom stao na nogu i ovaj je jaukao od bolova. Nadati se da mu nije slomio nijednu koscicu u stopalu.
-
- Kontakt:
S obzirom da će baraž biti za vrijeme Ramazana, kafana će biti svedena na minimum te nam šanse za prolazak rastu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Moram reći da sam isto pomislio. Jakirović bi bio idealan trenutnoj situaciji, puno mladih igrača, trkački, pronaći par igrača na deficitarnim pozicijama i dat mu jedno 2 ciklusa, vjerujem da bi pripremio da budemo mašinerija.Karambeu je napisao/la: ↑20 feb 2024, 12:07Naravno da ukoliko ne uspije proci baraz, Savo je sam najavio da ide pa ako je red na H komponentu, ja bih volio Jakirovica. Cisto sumnjam da ce uzeti titulu sa Dinamom ove godine i to ce biti kraj, a mislim da je definitivno dobar trener koji itekako poznaje nas fudbal. Mislim da ce mu poslije Dinama reprezentacija BiH itekako biti privlačan izbor.
Ali s obzirom da savezu nije u cilju da se napreduje, ocekujmo nekog metuzalema i spaceka tipa Cacic...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Huseinbasic-Krunic
Haris. H
Vi koji ste pratili Denisa, moze li ovako? Licno ga nisam pratio nesto puno, prosle sezone jesam ali tada je klupa vecinom bio.
To sto je sigurno pred baraz jeste da cemo igrati sa 3 vezna igraca.
Haris. H
Vi koji ste pratili Denisa, moze li ovako? Licno ga nisam pratio nesto puno, prosle sezone jesam ali tada je klupa vecinom bio.
To sto je sigurno pred baraz jeste da cemo igrati sa 3 vezna igraca.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma nece Huseinbasic igrati u prvih 11.
Krunic i Hajradinovic ce sigurno biti 2 od 3 veznjaka, treći je upitan izmedju Tahirovica ili Pjanica.
Krunic i Hajradinovic ce sigurno biti 2 od 3 veznjaka, treći je upitan izmedju Tahirovica ili Pjanica.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koliko smo jadna reprezentacija dokazuje da se igrac Kolna koji vise ne igra nego sto igra i pritom o njemu ne govore pozitivno golovi i asistencije, kod nas smatra za znacajno pojacanje. Plus sto bi decko radije igrao za Svabiju nego za nas, ali kad je skonto da ga Njemci ne bi ni pogledali, ode on za BiH.
-
- Kontakt:
Puno vise igra ove sezone nego prosle, recimo zadnji 7 utakmica je starter.moreno123 je napisao/la: ↑21 feb 2024, 19:57Koliko smo jadna reprezentacija dokazuje da se igrac Kolna koji vise ne igra nego sto igra i pritom o njemu ne govore pozitivno golovi i asistencije, kod nas smatra za znacajno pojacanje. Plus sto bi decko radije igrao za Svabiju nego za nas, ali kad je skonto da ga Njemci ne bi ni pogledali, ode on za BiH.
Ja isto mislim da će izvesti Pjanića i Krunića te ispred njih Hajradinovića. Ili ovaj zadnji na krilo (Demirović drugo) a Cimirot zadnji vezni (djeluje mi da više cijeni njega nego Tahirovića).DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:41Ma nece Huseinbasic igrati u prvih 11.
Na šta vama liči ovaj vezni red i može li šta (4-5-1): Pjanić, Krunić (centralni /zadnji vezni) -Hajradinović (ofanzivni vezni/playmaker)-Stevanović, Demirović (krila/krilni napadači) ?
Glory Glory Man United
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne zna niko.Daduli je napisao/la: ↑21 feb 2024, 22:09Ja isto mislim da će izvesti Pjanića i Krunića te ispred njih Hajradinovića. Ili ovaj zadnji na krilo (Demirović drugo) a Cimirot zadnji vezni (djeluje mi da više cijeni njega nego Tahirovića).DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 feb 2024, 18:41Ma nece Huseinbasic igrati u prvih 11.
Na šta vama liči ovaj vezni red i može li šta (4-5-1): Pjanić, Krunić (centralni /zadnji vezni) -Hajradinović (ofanzivni vezni/playmaker)-Stevanović, Demirović (krila/krilni napadači) ?
Savo je uigravao 4-3-3, sa Hamulicem i Demirovicem na krilnoj poziciji, Hajradinovic kao 10 i velikim centarforom.
Suvisno je i pricati koliko ova postavka nije dobra protiv Ukrajine.
Te ce morati izvesti nesto defanzivnije sa Kolasincem kao trecim stoperom.
1. Ne znamo koju formaciju ce igrati
2. Ne znamo ko je drugi stoper, jer Hadzikadunic ne igra u zadnje vrijeme a Barisic nema iskustva da igra ove utakmice
3. Ne znamo kakav ce mu vezni red igrati
⚜️~⚜️~⚜️