Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ide ševrole jal ford
Komplikuje se ovo oko prodaje, taman kad sam mislio da je gotovo. Ispada ako do kraja mjeseca ne bude završena prodaja, Chelsea neće dobiti licencu za nastup u sljedećoj sezoni. Plus priča da Abramovich sad traži nazad posuđenih 1,6 milijardi, o čemu vlada neće ni da čuje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Otimaju mu klub jbg-a tako je valjda normalno da se covek ponasa,sad odjednom nije bitno sta si radio 18 god uzimamo ti sve tvoje samo da potpises i das pare nama i malo ukrajincima.
Pa to se znalo otpocetka. Jbg nepošteno, ali jedini način da klub opstane. Kad se završi ovo s Ukrajinom, nek ih sve tuži i traži lovu nazad.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koliko se procjenjuje bogastvo ovog Teda? Piše po googlu iznad neke 4milijarde. Znači kupio je klub i to je to ili 

Zadnje pare daoPensioner26 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 15:41Koliko se procjenjuje bogastvo ovog Teda? Piše po googlu iznad neke 4milijarde. Znači kupio je klub i to je to ili![]()

- wadethegreat
- Kontakt:
Konsortium je a i vlasnike je nekoliko kompanija cija vrijednost je poprilicna. Ulagao je i u Dodgerse ne vjerujem da je skrtica.
Zasto zvizde Alonsu?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- wadethegreat
- Kontakt:
Uneredio nam Se novi gazda na proslavi kupovine izgleda. Zar treba vise razloga da mu Se zvizdi?
Hoce li Kante i Jorginho ozdraviti do finala?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Kante skoro Pa sigurno. Jorginho je nebitan u toj prici ako su Kova i Kante zdravi 

A sta je s dancem na stoperuwadethegreat je napisao/la: ↑07 maj 2022, 16:31Kante skoro Pa sigurno. Jorginho je nebitan u toj prici ako su Kova i Kante zdravi![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Cist gol fuj..
Prodaja je gotova sa ovim saopštenjem, samo je ostala papilorogija da se posao završi.jose je napisao/la: ↑04 maj 2022, 12:18Komplikuje se ovo oko prodaje, taman kad sam mislio da je gotovo. Ispada ako do kraja mjeseca ne bude završena prodaja, Chelsea neće dobiti licencu za nastup u sljedećoj sezoni. Plus priča da Abramovich sad traži nazad posuđenih 1,6 milijardi, o čemu vlada neće ni da čuje.
Što neko reče ,ovaj novi gazda izgleda baš žešće opaljen...
Dobra partija Lukakua danas. 

- wadethegreat
- Kontakt:
E ****.
Isto Pepova prćija, dok kontrolišu igru odlični, a kad izgube konce, ne znaju gdje im je glava.
Samo što Pepovci zabiju dovoljno golova, da im se ovo rijetko dešava.
Samo što Pepovci zabiju dovoljno golova, da im se ovo rijetko dešava.
- wadethegreat
- Kontakt:
Odvratno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.