Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Smile ima dobar plot za horor ali mi nije nesto strasan, ko gleda ponekad horore svi jumpscareovi su predvidljivi. Jos uvijek mi je The Nun najstrasniji horor sto sam gledao u kinu, ponajvise zbog zvucnih efekata.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vrhunski psiho triler, Oriol Paulo ne može promašiti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
gdje ima pogledat?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
https://www.filmoviplex.com/sa-prevodom ... lines.html
Ja na ovoj stranici gledam filmove i serije, ovo je link za film, pogledaj pa reci sta si shvatio, mnogo je twistova pa se mora bas pratiit prica

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pogledao danas, solidan. Dosta sličnosti sa Shutter Island-om, tako da mi je i zaključak isti
Vrhunski psiho triler, Oriol Paulo ne može promašiti.
it's football day
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Jel ko gledo ovaj Don't Worry Darling od Olivie Wilde? Kakav je?
SLOBODA ILI NIŠTA
Misljenja sam da je previse ambiciozan i da pokusava biti nesto sto nije (bespotrebno). Baca malo na Black Mirror, ne znam zasto. Ima te neke elemente i guess haha.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 11:58Jel ko gledo ovaj Don't Worry Darling od Olivie Wilde? Kakav je?
Kraj mi je totalno sranje. Ali ipak zelim pogledati film jos jednom prije nego sto ga sahranim skroz. Pugh fantasticna kao uvijek.
@igrajlopte 🐦
- Sjenjak1919
- Kontakt:
U principu znaci nije los da se ubiju jedno 2 sata vremenaReX je napisao/la: ↑12 dec 2022, 12:28Misljenja sam da je previse ambiciozan i da pokusava biti nesto sto nije (bespotrebno). Baca malo na Black Mirror, ne znam zasto. Ima te neke elemente i guess haha.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 11:58Jel ko gledo ovaj Don't Worry Darling od Olivie Wilde? Kakav je?
Kraj mi je totalno sranje. Ali ipak zelim pogledati film jos jednom prije nego sto ga sahranim skroz. Pugh fantasticna kao uvijek.

SLOBODA ILI NIŠTA
Pa jeste loš po meni za ubiti 2 sata, ima mnogo boljih filmova za ubiti to vrijeme.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 13:42U principu znaci nije los da se ubiju jedno 2 sata vremenaReX je napisao/la: ↑12 dec 2022, 12:28Misljenja sam da je previse ambiciozan i da pokusava biti nesto sto nije (bespotrebno). Baca malo na Black Mirror, ne znam zasto. Ima te neke elemente i guess haha.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 11:58Jel ko gledo ovaj Don't Worry Darling od Olivie Wilde? Kakav je?
Kraj mi je totalno sranje. Ali ipak zelim pogledati film jos jednom prije nego sto ga sahranim skroz. Pugh fantasticna kao uvijek.![]()

- Sjenjak1919
- Kontakt:
Daj posalji ih par zivota ti, nemam pojma sto bi mogo pogledatFinn je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:27Pa jeste loš po meni za ubiti 2 sata, ima mnogo boljih filmova za ubiti to vrijeme.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 13:42U principu znaci nije los da se ubiju jedno 2 sata vremenaReX je napisao/la: ↑12 dec 2022, 12:28
Misljenja sam da je previse ambiciozan i da pokusava biti nesto sto nije (bespotrebno). Baca malo na Black Mirror, ne znam zasto. Ima te neke elemente i guess haha.
Kraj mi je totalno sranje. Ali ipak zelim pogledati film jos jednom prije nego sto ga sahranim skroz. Pugh fantasticna kao uvijek.![]()
![]()

SLOBODA ILI NIŠTA
Jbg, piši žanr, fazon, nmg ovako ispaliti.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:55Daj posalji ih par zivota ti, nemam pojma sto bi mogo pogledatFinn je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:27Pa jeste loš po meni za ubiti 2 sata, ima mnogo boljih filmova za ubiti to vrijeme.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 13:42
U principu znaci nije los da se ubiju jedno 2 sata vremena![]()
![]()
![]()

- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ma no siki tebra da te ne opterecujem bezveze, vraticu se par stranica unazad da vidim ko je sta kacio, valjda se nadje nesto dobro i sto se nije pogledaloFinn je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:04Jbg, piši žanr, fazon, nmg ovako ispaliti.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 15:55Daj posalji ih par zivota ti, nemam pojma sto bi mogo pogledat![]()
![]()

SLOBODA ILI NIŠTA
Ma napiši slobodno filmove koje si pogledao koji su tebi baš dobri pa ću na osnovu njih, napisat ću ti nije frka.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:11
Ma no siki tebra da te ne opterecujem bezveze, vraticu se par stranica unazad da vidim ko je sta kacio, valjda se nadje nesto dobro i sto se nije pogledalo![]()
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Nemam vise pojma ni sta sam pogledao a sta nisam, ako ces iskreno.Finn je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:19Ma napiši slobodno filmove koje si pogledao koji su tebi baš dobri pa ću na osnovu njih, napisat ću ti nije frka.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:11
Ma no siki tebra da te ne opterecujem bezveze, vraticu se par stranica unazad da vidim ko je sta kacio, valjda se nadje nesto dobro i sto se nije pogledalo![]()
Sta znam, prednost imaju trileri/misterije/drame, jos ako su skandinavski, tipa Department Q, to bi bio pun pogodak

SLOBODA ILI NIŠTA
Mene je Smile nasmijao par puta i posmatram ga takvog horor s elementima komedije i kao takav mi je jedan od gledljivijih filmova prosle godine

A da je nesto strasan - i nije

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Wind River, Old, Identity, La ragazza nella nebbia, El Cuerpo, The Gift, The Killing of a Sacred Deer, The Guest, Mulholland Drive, Enemy...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:36
Nemam vise pojma ni sta sam pogledao a sta nisam, ako ces iskreno.
Sta znam, prednost imaju trileri/misterije/drame, jos ako su skandinavski, tipa Department Q, to bi bio pun pogodak![]()
Eto par, možda neki nisi pogledao. Meni su svi gledljiviji od Don't Worry Darling

- Sjenjak1919
- Kontakt:
Samo ovaj Old nisam pogledao, cini mi se zanimljiva tematika.
Hvala tebra

SLOBODA ILI NIŠTA
Jack Reacher, oba dijela odgledao na preporuku rodjaka, ima li sta slicno tome?
Napomena: sumnjam da sam odgledao vise od 30-ak filmova u zivotu (ako i to), tako da su mi i ti najpoznatiji/najpopularniji vjerovatno promakli. U prevodu, ne podrazumijeva se da sam bilo sta dobro/popularno gledao.
Napomena: sumnjam da sam odgledao vise od 30-ak filmova u zivotu (ako i to), tako da su mi i ti najpoznatiji/najpopularniji vjerovatno promakli. U prevodu, ne podrazumijeva se da sam bilo sta dobro/popularno gledao.

Jack Reacher serija, 8 epizoda, bolja od filmova. A slično tome, pregledaj sve filmove Mission Impossible i Jason Bourne.Federer17 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:24Jack Reacher, oba dijela odgledao na preporuku rodjaka, ima li sta slicno tome?
Napomena: sumnjam da sam odgledao vise od 30-ak filmova u zivotu (ako i to), tako da su mi i ti najpoznatiji/najpopularniji vjerovatno promakli. U prevodu, ne podrazumijeva se da sam bilo sta dobro/popularno gledao.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.