Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Prvi sut u okvir gola u 75 minuti..
Pazi izmjene milner za trenta hahahah
Sta mu je onaj jadni japanac skrivio nakon sto je konacno postigao go u eplu
Sta mu je onaj jadni japanac skrivio nakon sto je konacno postigao go u eplu
Robertson nema desnu nogu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
stvarno je nevjerovatno, ispadne stoper (pa makar on bio najbolji igrač tima, ipak je stoper u pitanju) i raspadne se cijeli tim ko mjehur sapunice
Nije se raspao tim zbog stopera, tim je gurao izuzetno bez njega. Citavo s.ranje krece od onih 0:7, do tada je sve islo povoljno.
Fakat uzas.
Sta li je njima u glavi kod ovih kornera u posljednjim seknudama.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Postoji li plan B majstore??? **** ga Firmino i Mane i Salah i Arnold. Kakva je ono izmjena Milner-Trent dantejebo... A tek zadnji korner i ista situacija ko protiv WBA, imaš zadnju priliku ti gradiš akciju

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Za onu ruku ne svirati penal je za zatvora, ide lopta u gol i lik odbrani rukom i ništa. Mogli su se uzeti bodovi noćas samo puno loših odluka u zadnjoj trećini, priča zadnje 3 tekme
Eh da je Rašford sutao možda bi i sudio. Ovako ništa
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Pocelo je to onim qrcenjem kozojeba jer je izveden ranije a malo poslije toga pocinje koketiranje s rejalom. Od tog momenta kozojeb minutu nije propustio, lazno zubalo za klupi izlazi s pricom o nekoj porodici, da je lud ko napusti enfild.
Origi 10 min igre ima u eplu da bi mogli uzivati u carolijama defanzivnog napadaca i guznog mu havera tjst laznog zubala na klupi.
One izjave za 6 4 0 formaciju protivnika su vrh
Valjda se nestabilni svabo prepo raspada kao u bvb, nije zaboravio traume koje mu je priredio gotze
Origi 10 min igre ima u eplu da bi mogli uzivati u carolijama defanzivnog napadaca i guznog mu havera tjst laznog zubala na klupi.
One izjave za 6 4 0 formaciju protivnika su vrh
Valjda se nestabilni svabo prepo raspada kao u bvb, nije zaboravio traume koje mu je priredio gotze
Al majstori smo ipak, izgubili a opet prvi.
Ne moze se reci da se nisu trudili u drugom, al mi nisu jasni arapski i africki mentalni sklopovi koji obicno sutiraju sve i svasta a danas su se dosjetili dodavanja dijeliti.
Salah nije ni postojao fakat.
Penal nije dosudjen a cist je bio, al eto, mora se dalje i to je to.
Ne moze se reci da se nisu trudili u drugom, al mi nisu jasni arapski i africki mentalni sklopovi koji obicno sutiraju sve i svasta a danas su se dosjetili dodavanja dijeliti.
CPOJ
Ali da lik ono ne sudi, tužno. I pored toga ne uvesti Origija, Minamina pa kakvi god da su je kretenizam 

Ovako malo bodova od onoliko mogucih, tacno nemoguce
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa siguran sam da nećemo još dugo biti. City ima dvije tekme manje i 4 boda manje sto ce stići uskoro. Osigurat LP.qaa18 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:02Al majstori smo ipak, izgubili a opet prvi.
Kakve gluposti Klopp u kontinuitetu radi
Hendersona stavio na stopera. Shaqiri, Milner mu izmjene. Totalno izgubio kompas. Ova dvojca nabrojanih, pa onda Ox, Minamino, Origi, Adrian itd su skart koji ne zasluzuje ni da bude na klupi Liverpoola. Hajde sto nemaju kvalitet ali ih je jos i psihicki ubio..

Hendersona stavio na stopera. Shaqiri, Milner mu izmjene. Totalno izgubio kompas. Ova dvojca nabrojanih, pa onda Ox, Minamino, Origi, Adrian itd su skart koji ne zasluzuje ni da bude na klupi Liverpoola. Hajde sto nemaju kvalitet ali ih je jos i psihicki ubio..
Ma klizava je ove godine liga, haj znaj, mozda burnley dobije uniteda, a city odigra dvije nerijesene.Prophet je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:07Pa siguran sam da nećemo još dugo biti. City ima dvije tekme manje i 4 boda manje sto ce stići uskoro. Osigurat LP.qaa18 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:02Al majstori smo ipak, izgubili a opet prvi.
Kriza je odavno, mozda cak od votforda, al etnekako se guralo, samo nekako mi ne sluti da je ovo kraj krize.
CPOJ
Sto i jest najgore...mozda iducu zijanimo 4:0qaa18 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:12Ma klizava je ove godine liga, haj znaj, mozda burnley dobije uniteda, a city odigra dvije nerijesene.Prophet je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:07Pa siguran sam da nećemo još dugo biti. City ima dvije tekme manje i 4 boda manje sto ce stići uskoro. Osigurat LP.qaa18 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:02Al majstori smo ipak, izgubili a opet prvi.
Kriza je odavno, mozda cak od votforda, al etnekako se guralo, samo nekako mi ne sluti da je ovo kraj krize.
Memento Mori...
Memento Mori...
Sad ce se iskaliti na villi i unitedu, pa cemo opet uzletjeti u visine. Ja jos vjerujem da cemo mi osvojiti ligu i to pocetkom maja.Sage je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:16Sto i jest najgore...mozda iducu zijanimo 4:0
CPOJ
Treba i ovo znati, pa uzeti samo 2 boda iz utakmica protiv WBA, New Castlea i Southamptona, svaka im čast na ovome što su uradili u ova tri kola 
Sljedecu pokušati sa Milnerom na štoperu, ili bolje vratiti onog laznog napadaca na stopera...

Sljedecu pokušati sa Milnerom na štoperu, ili bolje vratiti onog laznog napadaca na stopera...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.