Jesi vidio Avenije prognozerajopaa7 je napisao/la:Tako mali a tako veliki![]()
![]()
![]()
Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Moram maloMokes je napisao/la:
Pa šta meni to pišeš, ne navijam za Engleze. Moji su ispali u osmini finala još
Prozivas neki dan
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
exorciiist je napisao/la:Kad pogledaš ovu tekmu i sjetiš se da su naši ljudi svirali autima kad Luksemburg dobijemo![]()
I onda nekom prigovaraš za finale yebenog SP
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Nemam ja obraza.Vijadukt je napisao/la:Jel te stidLAZARUS2000 je napisao/la:Koji sam ja genijeLAZARUS2000 je napisao/la:Inače hrvati ako budu pametni mogu ovo dobiti.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Dalicu na faci vidis koliko je stalozen i dobar covjek. Skroman, ponizan, na ocima vidis na da nije pokvaren odmah.
27.10.2020
Stvarno misliš da ne bi? Fino reci da ih mrziš, nemoj umotavat.rio_Ferdy88 je napisao/la:Niko ne kaže da nisu zaslužili, večeras su bili bolji i zasluženo slavili, ne smeta mi slavlje u Hrvatskoj i bilo gdje u svijetu, ali slavlje u mom gradu gdje se obilježava dan žalosti mi smeta. Baš me zanima bil slavili da je dan žalosti zbog zločina u Vukovaru.
Walk on, with hope in your hearts.
Jugobalije se 92 odbraniše a vi obične balije poslušali SDA.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa vjerovatno je pod jugobalija mislio upravo na te svoje sugrađane.Elddar je napisao/la:Reče Tuzlak. Pa Tuzla goriVolimTz je napisao/la:I kaže kako se nama desilo sve što se desilo 92-95 ? Meni nije jasno kako smo preživjeli sa ovim jugobalijama.
SVE TE DALJINE MORA I PLANINE
KAD ME ODVOJE OD NJE
JA I DALJE VOLIM JE
PRATIM PUT DA ME ODVEDE ZA NJOM
UVIJEK HODAM STAZOM TOM
VATRENOM I PONOSNOM!
AAAAAAAAAA FINALEEEEEEE
KAD ME ODVOJE OD NJE
JA I DALJE VOLIM JE
PRATIM PUT DA ME ODVEDE ZA NJOM
UVIJEK HODAM STAZOM TOM
VATRENOM I PONOSNOM!
AAAAAAAAAA FINALEEEEEEE
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Fikret1946
- Kontakt:
Dva puta. Rusija i Engleska.S-Y-L-A-R je napisao/la:Tri puta jaro, tri.Vucevich je napisao/la:Hrvatska sigurno nije Balkanska reprezentacija, dva puta se vratili nakon sto su primili prvi gol
Re: VAR
A šta je bilo sa ovim "čudom" od tehnologije kod izjednačujućeg pogotka? 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- alan_kardec
- Kontakt:
i DanskaFikret1946 je napisao/la:Dva puta. Rusija i Engleska.S-Y-L-A-R je napisao/la:Tri puta jaro, tri.Vucevich je napisao/la:Hrvatska sigurno nije Balkanska reprezentacija, dva puta se vratili nakon sto su primili prvi gol
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A s Danskom su u Brazilu igrali?Fikret1946 je napisao/la:Dva puta. Rusija i Engleska.S-Y-L-A-R je napisao/la:Tri puta jaro, tri.Vucevich je napisao/la:Hrvatska sigurno nije Balkanska reprezentacija, dva puta se vratili nakon sto su primili prvi gol
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danska im dala gol odmah na startu, pa je Mandžo nekoliko minuta kasnije izjednačio.Fikret1946 je napisao/la:Dva puta. Rusija i Engleska.S-Y-L-A-R je napisao/la:Tri puta jaro, tri.Vucevich je napisao/la:Hrvatska sigurno nije Balkanska reprezentacija, dva puta se vratili nakon sto su primili prvi gol
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam jel nam ziv brat, vec sam se poceo brinutiPenaltiky je napisao/la:Jesi vidio Avenije prognozerajopaa7 je napisao/la:Tako mali a tako veliki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh da
jopaa7 je napisao/la:Sve dok @avenija navija protiv nas ja ne brinem
avenija je napisao/la:Hajmo Nigeri oderite kvadraticaste
avenija je napisao/la:Idowu mora ici do kraja po lijevoj strani ako mislimo pobjediti hrvate
avenija je napisao/la:Hajmo Rusi gazi kockaste i domace izdajice
avenija je napisao/la:Sad ce se raspast hrvati do 70 minute rjesena tekma
Triput. Danci i Englezi su poveli unutar pet minuta, Rusi nešto kasnije.Vucevich je napisao/la:Hrvatska sigurno nije Balkanska reprezentacija, dva puta se vratili nakon sto su primili prvi gol
Mentalna snaga plus milion.
Ovaj kao moderator jel? A decku pjena na usta ide radi pobjede Hrvatske. Dobro si mu rekao, lakse je reci da ih mrzis nego baljezgati kralju..artemis77 je napisao/la:Stvarno misliš da ne bi? Fino reci da ih mrziš, nemoj umotavat.rio_Ferdy88 je napisao/la:Niko ne kaže da nisu zaslužili, večeras su bili bolji i zasluženo slavili, ne smeta mi slavlje u Hrvatskoj i bilo gdje u svijetu, ali slavlje u mom gradu gdje se obilježava dan žalosti mi smeta. Baš me zanima bil slavili da je dan žalosti zbog zločina u Vukovaru.
Pa gdje ne bi slavili ljudi moji jeste li vi normalni? Finale SP se dozivljava jednom u zivotu, nikakav dan zalosti niti bilo sta slavlje ne bi moglo sprijeciti.
STEVIE GERRARD
Francuska do kraja !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- exorciiist
- Kontakt:
Hodza mu reko da ne valja navijat za komsije 
Reci ti njimamemija38 je napisao/la:Ovaj kao moderator jel? A decku pjena na usta ide radi pobjede Hrvatske. Dobro si mu rekao, lakse je reci da ih mrzis nego baljezgati kralju..
Pa gdje ne bi slavili ljudi moji jeste li vi normalni? Finale SP se dozivljava jednom u zivotu,nikakav dan zalosti niti bilo sta slavlje ne bi moglo sprijeciti.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Treba trazit njegove bljuvotine o Slobodi, kako će je Čelik izbacitjopaa7 je napisao/la:Ne znam jel nam ziv brat, vec sam se poceo brinutiPenaltiky je napisao/la:Jesi vidio Avenije prognozerajopaa7 je napisao/la:Tako mali a tako veliki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh dajopaa7 je napisao/la:Sve dok @avenija navija protiv nas ja ne brinemavenija je napisao/la:Hajmo Nigeri oderite kvadraticasteavenija je napisao/la:Idowu mora ici do kraja po lijevoj strani ako mislimo pobjediti hrvateavenija je napisao/la:Hajmo Rusi gazi kockaste i domace izdajiceavenija je napisao/la:Sad ce se raspast hrvati do 70 minute rjesena tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.