Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
soko
-
Kontakt:
pokusni_kunic je napisao/la:noah je napisao/la:soko je napisao/la:Evo Asmir je branio i danas. Znaci vec tri utakmice u 7 dana.
Rezultat je 1:1.
Prije nego sto je Asmir stao na gol, Ispwich je vadio loptu 3-4 puta po utakmice.
bravo Asmire

mora da im je paraplegicar branio

Ocito da se dobro razumijete...Prije nego sto je dosao Asmir na golu je bio Richard Wright (31), nekadašnji golman Arsenala i Evertona, bivši reprezentativac Engleske i legenda Ipswicha za koji je branio u preko 300 utakmica.
Pa i da je Buffon branio, ako on u 9 utakmica po prosjeku primi oko 3 gola nesto tu nije u redu. Sad je tu mozda i odbrana losa. Al eto sad u 3 utakmice Asmir ima po 1.
Ne kazem je da je Asmir bolji, niti znam samo gledam informacije i normalno nadam se da je/ce biti bolji.
-
Cartman
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cuj nema stelu. E stvarno kakva smo mi reprezentacija ako se nakon dvije utakmice u Poljskoj zaigra za nju?

Buric je u reprezentaciji vec godinama,dok drugih nije bilo ni na mapi.

Ma nemoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Pauk
-
Kontakt:
Evo danas je Ipswich pobjedio 1-0 i Asmir Begovic je odlicno branio cijelu utakmicu i imao vise dobrih odbrana
http://soccernet-assets.espn.go.com/gam ... .2&cc=5739
Evo link za live komentiranje tokom utakmice i vise puta je novinar napisao da je Asmir Begovic imao dobre odbrane
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
harishp
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cuj nema stelu. E stvarno kakva smo mi reprezentacija ako se nakon dvije utakmice u Poljskoj zaigra za nju?

Ma nemoj.
Oprosti u pravu si drugi su branili po Kanadi velikoj fudbalskoj naciji

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
BIHfan
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:

Ma nemoj.
Oprosti u pravu si drugi su branili po Kanadi velikoj fudbalskoj naciji

Sta je Buric branio???
Samo protiv Azerbjedzana mislim kad je bila ona utakmica Bola i Kodro pa se bojkotovalo... kad je jos nastupao,nemoj neinformativan pricat nesto.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
harishp
-
Kontakt:
Pametnom dovoljnom,dok je ovaj sa irvasima i bjelim medvjedima trenirao sto se tice nacionalne repke.
Toliko o informaciji,uostalom............

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
BIHfan
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Pametnom dovoljnom,dok je ovaj sa irvasima i bjelim medvjedima trenirao sto se tice nacionalne repke.
Toliko o informaciji,uostalom............

pa sta govoris da je citavo vrijeme sa repkom po tvom ispade redovno dobija pozive za A selekciju,a taj iz Irvasa i Medvjeda ce bit golman kome ces pricat svojim unucima kako je dobro branio i bio veliki golman,dok ce tvoj Supic u Buric branit u ligama kakve su Rumunjska i Poljska...placi
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Lucarelli
-
Kontakt:
Ma njega ne treba puno zarezivati,on samo kontru udara.
Lijevo !
-
harishp
-
Kontakt:
S tobom covjek stvarno nema sanse da napravi ikakvu diskusiju.
Ti se izgleda i sam sa sobom u kupatilu na ogledalu svadjas.
,,Placi,,

P.S Lihvno-kamen-jar

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
BIHfan
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:S tobom covjek stvarno nema sanse da napravi ikakvu diskusiju.
,,Placi,,

P.S Lihvno-kamen-jar

Ti stvarno si nidje veze sa vezom...postove ti niko nemoze razumjet,samo se keslas,vidim da ti je cilj nabit sto vise postova... kosto gospodin iznad rece bolje ti ista objasnjavat dok ne zavrsis osnovnu skolu.
FK DELFIN NEUM
-
harishp
-
Kontakt:
Bitno je da kontas da ti tvoji puleni nece igrati u prvoj postavi repke.Kad bi se na glavu okrenuo.
P.S Nemoj makar ti o skoli @BIH fan Usanovica ti, da ti nebih poceo citirati tvoje nepismene postove.Pa da se ismijemo svi onako od srca.

Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 01 nov 2009, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
harishp
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:S tobom covjek stvarno nema sanse da napravi ikakvu diskusiju.
,,Placi,,

P.S Lihvno-kamen-jar

Ti stvarno si nidje veze sa vezom...postove ti niko nemoze razumjet,samo se keslas,vidim da ti je cilj nabit sto vise postova... kosto gospodin iznad rece bolje ti ista objasnjavat dok ne zavrsis osnovnu skolu.
Morao sam te odmah citirati.Kad sam sebe blamiras.
Ti pricas o skoli ili bilo cemu.
Svasta

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
belafonte
-
Kontakt:
Izjave trenera (Ipswich - Derby County)
Ipswich manager Roy Keane:
"That is probably the worst we have played for the last four or five weeks. It wasn't a pretty performance but we'll obviously take the points.
"I'm pleased, it's better than losing and it's always nice to win football matches.
"Today we huffed and puffed and won an ugly match 1-0. Sometimes that's what you have to do in football. That's allowed.
"We'll be back working hard on Monday morning, though, and anyone who thinks we're going to relax after winning one game in 15 obviously doesn't know me very well."
Derby manager Nigel Clough:
"It's a defeat, but it's an encouraging one. I thought we did enough to get something from the game but when you're on a little run like we are things can go against you.
"It was an extremely spirited performance, given we were down to the bare bones, and bitterly disappointing that we should come in on the wrong end of a defeat.
"Bryan Hughes had a very good chance at the far post, their goalkeeper had a very good game and it was a case of the ball not dropping for us at the right times.[/b]
"I'm delighted for Roy Keane. If we were going to lose to anyone I'm glad it was him."
Too Asmire laveeee
-
Cartman
-
Kontakt:
Mislim da je Hasagic zasluzio da bude broj 1, ali kad brani u klubu. U trenutnoj situaciji valjda ne bi trebalo bit sumnje da je Begovic najbolja opcija za Portugal? Za golmane je ipak najvaznije branit u jakim utakmicama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
hammers
- Moderator
-
Kontakt:
Asmir izabran medju 11 najboljih ovo kolo

-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2009, 00:12
Malo po malo i postaje vazna karika u svom timu. Sve manje i manje golova primaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Lovac
-
Kontakt:
Asmir treba polahko da pocne da brani, a Hasagic ionako ne brani u svom timu, besmisleno je vise pozivat i stavljat igrace koji uopste ne igraju u svom klubu ili ga nemaju nikako, kao sto je to bio slucaj sa Supicem itd itd..
Uz duzno postovanje Hasagicu koji je dobar golman mislim da je u ovom trenutku Begovic spremniji i da zasluzuje da bude u prvih 11.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
-
harishp
-
Kontakt:
Lovac je napisao/la:Asmir treba polahko da pocne da brani, a Hasagic ionako ne brani u svom timu, besmisleno je vise pozivat i stavljat igrace koji uopste ne igraju u svom klubu ili ga nemaju nikako, kao sto je to bio slucaj sa Supicem itd itd..
Uz duzno postovanje Hasagicu koji je dobar golman mislim da je u ovom trenutku Begovic spremniji i da zasluzuje da bude u prvih 11.
@Lovac ako se sjecas koliko ih je bilo protiv da Spahic uopste zaigra.
Zbog toga sto nije imao kluba a s tim u vezi ni igrao dok tim takvim nije zapusio usta svojim simultankama kad je bilo najteze.
Ko zna da igra ili brani,vazda ce znati.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Lovac
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:
@Lovac ako se sjecas koliko ih je bilo protiv da Spahic uopste zaigra.
Zbog toga sto nije imao kluba a s tim u vezi ni igrao dok tim takvim nije zapusio usta svojim simultankama kad je bilo najteze.
Ko zna da igra ili brani,vazda ce znati.

Spaha je nesto posebno, i malo je igraca uopste u svijetu koji su srcani kao on, ja opet kazem moje je misljenje da Begovic treba da brani jer je u formi a po meni je i bolji golman od Hasagica, treba biti iskren i reci da Kenan nikad nije bio neki extra golman nego mi nikad nismo imali boljeg, jer da jeste sigurno ne bi branio u Turskoj u nekom lijevom timu branio bi Besiktasu ili Feneru ili Galati.
Al eto svakom njegovo ja opet kazem moje je misljenje da je Begovic bolji golman od Hasagica.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
-
harishp
-
Kontakt:
Ali kod Cire ce Hasagic i takav 99% dobiti prije priliku.
Inace Ciro Begovica zaobilazi u sirokom luku.
On sa njima obavlja pripreme a nebi se moglo reci da Ciri takvom i onakvom ipak fali ako nista drugo iskustva da vidi koga mu je izabrati.
Iako ljudima nikad ugoditi rezultati ili makar dobar plasman je tu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu