FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Edin Rustemovic ako ode iz Sarajeva na ljeto, treba ga dovesti.
bas ce htjet u postojbinu dolazaka na kucni prag??RollingPaper je napisao/la:Edin Rustemovic ako ode iz Sarajeva na ljeto, treba ga dovesti.

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sariel je napisao/la:bas ce htjet u postojbinu dolazaka na kucni prag?? [emoji38] [emoji38]RollingPaper je napisao/la:Edin Rustemovic ako ode iz Sarajeva na ljeto, treba ga dovesti.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sariel je napisao/la:bas ce htjet u postojbinu dolazaka na kucni prag??RollingPaper je napisao/la:Edin Rustemovic ako ode iz Sarajeva na ljeto, treba ga dovesti.![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:Sariel je napisao/la:bas ce htjet u postojbinu dolazaka na kucni prag??RollingPaper je napisao/la:Edin Rustemovic ako ode iz Sarajeva na ljeto, treba ga dovesti.![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece htjeti hanuma u Tuzlu, to je opcija ili da handri pitare u FK Sarajevo ili da ide u neki veci grad 

More od vecih gradova mozda u Baku il Yerevan, eventualno kakvu Rusku guberniju.tuzlak1987 je napisao/la:Nece htjeti hanuma u Tuzlu, to je opcija ili da handri pitare u FK Sarajevo ili da ide u neki veci grad
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ostani dosljedan sebi. Budi cvrst u bojkotovanju NJUO [emoji14]Chinaglia je napisao/la:mozda bih i ja mogao doci sada kada je besplatan ulaz
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
doci cu, al samo ako ce i najdraza doci :salut:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 19 maj 2017, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Doduše s obzirom da ga bije glas najljepšeg igrača u Premijer ligi, mogo bi mu Huso il Pekić na vrata banut?Sariel je napisao/la:bas ce htjet u postojbinu dolazaka na kucni prag??RollingPaper je napisao/la:Edin Rustemovic ako ode iz Sarajeva na ljeto, treba ga dovesti.![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Ukoliko Zec, Ordagić, Mehmedagic odu a ne dovedu se adekvatne zamjene, mi ćemo ispasti iz lige.
Za Ordagu je nemoguce naci zamjenu, za drugu dvojicu mozemo.RollingPaper je napisao/la:Ukoliko Zec, Ordagić, Mehmedagic odu a ne dovedu se adekvatne zamjene, mi ćemo ispasti iz lige.
Rustemovic je odlican balvan koji udara, dobija duele i trci a takvih nam treba, trenutno u vezi sve nekakvi tehnicari. Rustem ili neko drugi tog tipa nebitno je, ai treba nam takav igrac. Druga stvar sto u Sarajevu zbog formacije ocekuju od njega da gradi napade.
Nad tobom sunce najljepše sja
- RollingPaper
- Kontakt:
Moramo dovesti lijevo krilo jer Subic ide sto% a ako ode Zec onda i desnog krilnog napadaca. Ne mozemo se osloniti na Zilkica i Todorovica da igraju te dvije pozicije ako zelimo u ligu za prvaka naredne sezone.pinoglavi je napisao/la:Za Ordagu je nemoguce naci zamjenu, za drugu dvojicu mozemo.RollingPaper je napisao/la:Ukoliko Zec, Ordagić, Mehmedagic odu a ne dovedu se adekvatne zamjene, mi ćemo ispasti iz lige.
Rustemovic je odlican balvan koji udara, dobija duele i trci a takvih nam treba, trenutno u vezi sve nekakvi tehnicari. Rustem ili neko drugi tog tipa nebitno je, ai treba nam takav igrac. Druga stvar sto u Sarajevu zbog formacije ocekuju od njega da gradi napade.
Šta ovaj Starčević baljezga, kakav motiv mi imamo?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Toliko je motiva da ulaz dzabaleskuwobly92 je napisao/la:Šta ovaj Starčević baljezga, kakav motiv mi imamo?

Jedino je dobra fora sto će popušiti sudska policija i prinudna naplata dugovanja

DRŽAVA TUZLA!!
Mozda j mislio na lajt motiv?
forma motiva sa 4 mg nikotina
forma motiva sa 4 mg nikotina
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra samo trajni zaludjenici u crveno-crne boje.... Znaci....cc milja ljudi....sto se tice odlazaka i dolazaka tu nek' nam je dragi Bog na pomoći....svi znamo kakva Pojacanja dolaze u kokuz klubove...to je znaci Hajduk G,M,L ,dalje "nemam nikakvog angazman pa odo u Slobodu" pojacanja ,dalje nasa djeca al po mogućnosti iz ono bas nizerazrednih klubova jer takva najviše ginu za dres... Pisaj kvalitet i obavezno ih vezat na 3,4,5 godina,dalje mackov mali da se uvuce tu ...Cu, predsjednik kluba a sin mu se bavi amaterski fudbalom a bez ugovora...ne ide to tako
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znaci ne kladim se al imam cifru od 850 stoja ne znam ni ja sto u glavi
J ebiga sta je tu je.
A iskreno subota.sta radit?

J ebiga sta je tu je.
A iskreno subota.sta radit?

- Probisvjet
- Kontakt:
Sutra ko plitak potok. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja sam dobio informaciju da dolazi sin naseg predsjednika na ljeto na poziciju napadaca, bas kao sto si rekao, nek nam je Bog na pomoci.staragarda je napisao/la:Sutra samo trajni zaludjenici u crveno-crne boje.... Znaci....cc milja ljudi....sto se tice odlazaka i dolazaka tu nek' nam je dragi Bog na pomoći....svi znamo kakva Pojacanja dolaze u kokuz klubove...to je znaci Hajduk G,M,L ,dalje "nemam nikakvog angazman pa odo u Slobodu" pojacanja ,dalje nasa djeca al po mogućnosti iz ono bas nizerazrednih klubova jer takva najviše ginu za dres... Pisaj kvalitet i obavezno ih vezat na 3,4,5 godina,dalje mackov mali da se uvuce tu ...Cu, predsjednik kluba a sin mu se bavi amaterski fudbalom a bez ugovora...ne ide to tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.