FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto se tice utakmica sa Borcem ja imam misljenje da je ova druga po redu (ligaska) puno vaznija i teza od ovih kup utakmica. Uzvratna kup utakmica ce biti najlaksa, jer vjerujem da oni nisu dovoljno jaki da iz prve izvuku povoljan rez. pa se nece braniti sto ce nama olaksati posao. Siguran sam da Meho nece otkriti sve karte u prvoj tekmi (kao i do kraja sezone) jer ima sirinu i majstor je. Borac ce prvu igrati ofanzivnije u nadi da postigne gol jer ce igrati na svjezinu. U ligaskoj nas ceka autobus i to zglobni. Sve ovo i naravno mnogo vise nas trener ZNA a ja ne sumnjam ni sekunde u pobjedu u sva tri susreta. Ima mnnogo faktora koji potkrepljuju moj optimizam a najvazniji su trener i kvalitet. Presudan trenutak ce biti gol na vrijeme u ligaskoj utakmici i ne bi me cudilo da Meho pocne tu tekmu sa tri spica.
Ne primamo đuturume na sjeveru hahahahahBitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako se tekma približava ja tek sad vidim koliki sam bolesnik... sutra ću meščini u 6 ustati, evo me sad igram po kući, skačem, pjevušim onu niko nikada neće saznat' šta se dešava, kad sjednem na kompjuter treskam nogama, fakat mira nemam![]()
svega mi kad me pukne luda sutra pa odem na sjever
Das Ist Walter
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
daleko sam ja još hoj hoj od đuturuma... samo sam se povuko nešto ranijemiden je napisao/la:Ne primamo đuturume na sjeveru hahahahahBitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako se tekma približava ja tek sad vidim koliki sam bolesnik... sutra ću meščini u 6 ustati, evo me sad igram po kući, skačem, pjevušim onu niko nikada neće saznat' šta se dešava, kad sjednem na kompjuter treskam nogama, fakat mira nemam![]()

1946
Zezancija, nego bujrumBitiSrcemVezan je napisao/la:daleko sam ja još hoj hoj od đuturuma... samo sam se povuko nešto ranijemiden je napisao/la:Ne primamo đuturume na sjeveru hahahahahBitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]

Das Ist Walter
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kako ne možeš doći na neku utakmicu domaću (pogotovo neko bliže gostovanje) i prije tog 30. maja? Bar sad ti prevozi nisu problem, hoš busem hoš vozom...BelminM23 je napisao/la:Da smo Zvijezdu izvukli, bio bi u Gradačcu, ovako ništa do 30 maja.BitiSrcemVezan je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Ima da Borac mlatnemo tri puta, pa nek bude po njihovom, sve po tri puta.![]()
Imal' nam tebe majstore ovih dana na Koševu, Srijeda ili Subota?![]()
Jest da mi je matura 29tog, al nema veze odma poslije na bus/voz i eto me.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
ma helem nejse prava bracaBitiSrcemVezan je napisao/la:ova je pjesma čitava glupa samo tako za slušati ali je zadnji dio fakat zarazanmiky_hz je napisao/la:Ooooooooooooooooooooooo sta se desilo,pa te ludo volim Saraj'vo ...Aaaaaaaa niko nikada nece saznat sta se desava...
Zarazno![]()

poslusajte im jos neke pjesme, jest da nisu vezane za Sarajevu, ali su

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nadam se da su nasi gledali Porto veceras i kako se rutinski dobija tekma, 4 projektila i zavrsena prica 

Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja bih bio sretniji da su gledali goste u Madridu oni su dali 4 komada.
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ma spomenuh Porto jer su bili domacini kao sto cemo biti i mi i posto cemo napadati bunkere je najlakse probiti onako kad imas strasne sutere, tu odbrane nemaobiteljskicovjek je napisao/la:Ja bih bio sretniji da su gledali goste u Madridu oni su dali 4 komada.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Pa i porto je 4 komada uvalio.obiteljskicovjek je napisao/la:Ja bih bio sretniji da su gledali goste u Madridu oni su dali 4 komada.

Moram se vratiti na ovoEvander je napisao/la:Kakav smo mi gospodski klub.
http://****/clanak/7366/tan-pom ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan dokaz da nam pare nisi problem
Amidza, hvla to za sve. Sam Bog te poslao u FKS!!!
Evo Paje, sretan kao malo dijete

Numquam Desistemus!
[youtube][/youtube]
Dobrog smo golmana dobili ljudi vjeruj te

Dobrog smo golmana dobili ljudi vjeruj te

-
- Kontakt:
Nikad dočekati 

Valja meni sutra trpiti tesktualni prenos... Bem ti ligu, nigdje nema prenosa!ZijadLopez je napisao/la:Nikad dočekati
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sutra zadnjih 10KM ide na utakmicu... Plata naravno dosta kasni, istrosiloo se(feb,mart) al jbga za Sarajevo se pronadje 
IstoKe, dolazim
Izadjite na teren i odigrajte najbolje sto mozete...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

IstoKe, dolazim

Izadjite na teren i odigrajte najbolje sto mozete...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kup brate.MCMXLVI je napisao/la:Valja meni sutra trpiti tesktualni prenos... Bem ti ligu, nigdje nema prenosa!ZijadLopez je napisao/la:Nikad dočekati
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- prasovic89
- Kontakt:
Bilbija : Upaliću ja Skype na tribini pa gledaj 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konacno je dosao dan,danas igramo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Kad ga zabi zelji na grbavici, sa distance po zemlji, lagano uz stativu...prasovic89 je napisao/la:Nešta me ufati nostalgija za Noukenom. Kad se sjetim da su ga gađali grudvama

U INAT SVIMA 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.