Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm

A bronze statue was unveiled at Anfield today to celebrate the life and legacy of Liverpool FC's most successful manager, Bob Paisley. The statue immortalises one of the most iconic images of Paisley, carrying the injured Emlyn Hughes off the pitch.
https://www.liverpoolfc.com/news/announ ... ley-legacy
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Walk on
Dal Varesanovic (18) strijelac za u-23 protiv Arsenala.
Za one koji ne znaju, sin je Mirze Varesanovica.
Za one koji ne znaju, sin je Mirze Varesanovica.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gomez je horor,gini beskoristan.
Najlosije poluvrijeme na enfildu u zadnje 3 godina,koliko samo gresaka
Najlosije poluvrijeme na enfildu u zadnje 3 godina,koliko samo gresaka
Lose, lose,generalno od Tottenhama igramo daleko od najbolje forme.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kumkalesic
- Kontakt:
Mora se mnogo bolje i sigurnije s loptom u nastavku,jer ako nastavimo igrati kao u zadnjih petnaestak minuta prvog dijela,mogli bi lahko i fasovati od filijale...i da,Ox beskoristan na poziciji krila i tu bi trebalo nešto odmah mijenjati...
Joint_fc
Yebo mater pa hoce li Wijnaldum nekad opaliti po lopti? Mora li se svaka smiriti, zagraditi pa dodati?
Lezerna igra ko protiv Watforda, sad ce njih Klopp malo prodrmati.
Lezerna igra ko protiv Watforda, sad ce njih Klopp malo prodrmati.
Spamm
Spamm
Sad ce izaci naspanovani iz svlacionice.
Jesam li ja jedini primjetio da ove malo slabije ekipe igraju protiv nas il 5 3 2 ili 3 5 2?
Jesam li ja jedini primjetio da ove malo slabije ekipe igraju protiv nas il 5 3 2 ili 3 5 2?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jedini koji zna opaliti van kaznenog. 

Spamm
Spamm
- kumkalesic
- Kontakt:
Ofanzivno zauzimamo 2-3-5 oblik tako da je 5-3-2 perfect match i generalno koju god formaciju da slabiji protivnik igra obicno je bez posjeda neki sistem s 5 pozadi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Poklopio je i @StevieG8, al se on usutio

Spamm
Spamm
Jesmo dali gol ali i dalje mislim da smo ofanzivno vec nekoliko utakmica u banani.
Kapiten ustopao vrlo nezgodnu loptu Firmina, komplet odbrana pala na guzicu i onda lagano zgoditak. 

Spamm
Spamm
- kumkalesic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.