+1SARS je napisao/la:Radujte se duse, sitne prodane!!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i onda bi opet bilo hajmo ljudi u BKC, drzava de uradi nesto 
jbg ova evropa je bila nada, opet smo 30% blize gasenju neg sto smo bili neposredno prije penala

jbg ova evropa je bila nada, opet smo 30% blize gasenju neg sto smo bili neposredno prije penala
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma opusteno momcino, i on je navijao za FKS isto kao i svi mi veceras.SARS je napisao/la:Samo polako, duga je noc a i sutrasnji dan, evo Mramor je poceo sa provokativnim pitanjimabeka23 je napisao/la:Gdje si vidio da se ovdje neko raduje?SARS je napisao/la:Radujte se duse, sitne prodane!!!
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 17 maj 2017, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ma hajd nije bitno. Nek fura svoju priču i prosipa ovdje propagandu kako sam molio Boga da ne izađemo u Evropu.beka23 je napisao/la:Ma opusteno momcino, i on je isto navijao za FKS isto kao i svi mi veceras.SARS je napisao/la:Samo polako, duga je noc a i sutrasnji dan, evo Mramor je poceo sa provokativnim pitanjimabeka23 je napisao/la: Gdje si vidio da se ovdje neko raduje?

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
oj Rustemovica, pa ne mozes ONAKO nenamjerno promasit hahahaha
Gdje si to vidio? Znaci reklame nisu slucajnu pustene u po penala 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Chingla pola covjek pola gubitnik kupa. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima na sport 1
a da nije video dokumentovano ono sto sam vidio na -0.19 videa sa treninga sto je postavljen na facebook FK Sloboda nebi mu vjerovao da je moguce da se desi
a da nije video dokumentovano ono sto sam vidio na -0.19 videa sa treninga sto je postavljen na facebook FK Sloboda nebi mu vjerovao da je moguce da se desi

Pa jel moguce da smo takav peh,da su nam i tudji penali baksuzni.
Zalosno je da kup BiH uzima ekipa koja mrzi iz dubine duse drzavu ciji kup osvaja.
Ekipa u kojoj je zabranjeno igranje ukoliko nisi katolik.a jos savez sve to podrzava cijelo vrijeme
Zalosno je da kup BiH uzima ekipa koja mrzi iz dubine duse drzavu ciji kup osvaja.
Ekipa u kojoj je zabranjeno igranje ukoliko nisi katolik.a jos savez sve to podrzava cijelo vrijeme
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kakav je ono qrcevi penal hahahhaha mi smo beton s kakvom stokom imamo posla
next stop KRUPA za 4 mjesto.Odličan rezultat s obzirom sta se sve izdesavalo u klubu!
DRŽAVA TUZLA!!
To sto si druga nazvao selam ti je prisjelo pa te trza.sloboda72 je napisao/la:Danas mi jedan školski, a u vlastima je, slično ko ti spomenu "milione"?Sariel je napisao/la:i nema tu ljutnje drugovi moji to je tako.
kakva ljutnja i pasja guzica...
nama treba svaki covjek, ko oni penzioneri sto idu po 50 godina na utakmice sa svojim podguzicima aferim ljudinama..jeb.ga..
kao i oni sto dodju da se uslikaju..i cure. i djeca.
fale brojevi a brojeva nema.
i kome onda gradit stadion? za koga ulupat milione???
Kaže :"ma ko će bacati (x y) miliona na FK Slobodu i za stadion."
Jedini razuman model je ovaj što smo uradili sa OKK Sloboda.
Pustim ga malo u dublji" ofsajd" i vidim da je to već "pečena pita" ,samo je treba polako servirati da se narod ne oprži.
Dakle OFK Sloboda.OFK-a,OFK -a....što neko napisa.
A šipovi ,ih ,ko zna šta će tamo u stvari graditi.
Defetizam ,se širi da bi lakše bilo zadati završni udarac.
Poput onog toreadora koji mlati crvenom krpom pred očima bika koji se umorio i dosta krvi već izgubio.
I kad osjeti toreador da je kucnuo čas ,nožinu koju je krio iza leđa zabija biku među rogove.
DOBRO JE DA SU FARAON I SATRAPI POČELI POTCJENJIVATI NAROD.
Dobar je to znak.
Ima ona stara narodna kad su pitali popa ,"pošto bi se poturčio pope? "Nipošto."
A ako je za inad pope"? "Džaba", odbrusi pop.
Nije to KK pa da se moze ugasiti i za godinu opet u prvom rangu takmicenja.
Nema tog mudonje medju njima da smije to da pomisli na glas a kamo li da sprovede.
Stadion i ne treba svakako kako su zamislili starinski sa atletskom stazom i udaljen 30 metara od terena sa trznim centrom. slobodno mu poruci da nama ne treba stadion bez hale,krovom koji prokisnjava i sve ostalo da bi se namirilo par jarana
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
PA JA, KAD ZNAŠ DA ĆEŠ MOĆI OPRATI ZICAGU.HAJDE POSERI ONU TVOJU PREKO PUTA "ŽELJEZNIČKOG" PARKA, PA HODAJ USRANE ZICAGU.Penaltiky je napisao/la:Inače kantonalna i federalna su super, Tu lokalna je najveći problem, serem ti se na stranku, tamo u parku.sloboda72 je napisao/la:
OVAJ GOVOR O BOSNI, OVAJ INAD GRADAŠĆEVIĆEV JE I NAŠ DANAŠNJI, BOSANSKI, TUZLANSKI.
PO TUZLI SE VLAST LOKALNA "SILOM" RAZMEĆE.NEĆE DO VIJEKA.
KAD JE FUDBAL U PITANJU I SLOBODA NAŠA,NEĆE SIGURNO.
Sent from my F3111 using Tapatalk
Ja volim FK Tuzla City
Promasio je i protiv Slavijetuzlak1987 je napisao/la:Voli Said fulat penal za repa, de neka neko nadje finale kupa protiv Zrinjskog.
Ebo mu Bog majku treba ga pretuc kad dodje ovdje.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Ni pomocu trikovazlajci je napisao/la:Imamo li bar teoretske šanse da stignemo 3.mjesto do kraja

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
Je li slusao ko Imamovica na obiljezavanju 15 maja........koji idiot,seljacina,petokolonas,izdajnik,stoka,nevjerovatno..........bogami kada su sredili vodu,ubacuju nesto,i cijela Tuzla je u nekom transu,bunilu......bio moj stari,i zavrsio hitne,pozlilo mu....ovo treba ko Causeskog,uza zid i patrioti,da mu sude,majmun....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Prošle godine Izrael, ove Kanada sljedeće Papua Nova Gvineja, nek Tandira žrtvuju kakvim bogovima.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Prošle godine Izrael, ove Kanada sljedeće Papua Nova Gvineja, nek Tandira žrtvuju kakvim bogovima.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.