FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za ovu sliku ne trebaju rijeci uvijek se sjebem kad ovo pogledam jednostavno LEGENDA Allah mu Rahmetile

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 02 feb 2010, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nisam upucen jesu slucajno pustene polugodisnje u prodaju za drugi dio sezone?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kad ga vidim, samo pomislim ko nas je sve vodio i vodi nakon rata...cile kemo enis tica 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- BlueSharks
- Kontakt:
Kemo, zar nije Keno
ma kako god legenda neponovljiva, lik sebi toranj na jugu postavi, najbolji vođa po meni ubjedljivo, mada nije bio čest na tekmama 

Strauss Junior
upravu si, zaboravio...keno jeBlueSharks je napisao/la:Kemo, zar nije Kenoma kako god legenda neponovljiva, lik sebi toranj na jugu postavi, najbolji vođa po meni ubjedljivo, mada nije bio čest na tekmama
i ozvucenje sa sjebanim mikrofonom

- BlueSharks
- Kontakt:
i naravno promuklim glasom i onim dresom sa vodoravnim plavo-bijelim linijama, jednostavno neponovljiv.Seyo_TM je napisao/la:upravu si, zaboravio...keno jeBlueSharks je napisao/la:Kemo, zar nije Kenoma kako god legenda neponovljiva, lik sebi toranj na jugu postavi, najbolji vođa po meni ubjedljivo, mada nije bio čest na tekmama
Zna li ko šta sad radi, dođe li kad pogledati Želju

Strauss Junior
-
- Kontakt:
jedan jedini neponovljivi...od autoriteta do nezz ni ja cega ne...Ponosim se njegovim imenom sto je vezano za klub koji volim...
-
- Kontakt:
Tad je navijanje bilo strasno... Sjecam se ko sad... te iste pjesme koje su se pjevale prije i dan danas kada se zapjevaju ne mogu covjeka ostaviti ravnodusnim... i svi kao jedan...Seyo_TM je napisao/la:upravu si, zaboravio...keno jeBlueSharks je napisao/la:Kemo, zar nije Kenoma kako god legenda neponovljiva, lik sebi toranj na jugu postavi, najbolji vođa po meni ubjedljivo, mada nije bio čest na tekmama
I danas ima toga, ali ima dosta i derby navijaca pa nisu u toku sa pjesmama koje nastanu u toku prvenstva od utakmice do utakmice...
-
- Kontakt:
ko baBlueSharks je napisao/la:i naravno promuklim glasom i onim dresom sa vodoravnim plavo-bijelim linijama, jednostavno neponovljiv.Seyo_TM je napisao/la:upravu si, zaboravio...keno jeBlueSharks je napisao/la:Kemo, zar nije Kenoma kako god legenda neponovljiva, lik sebi toranj na jugu postavi, najbolji vođa po meni ubjedljivo, mada nije bio čest na tekmama

Smio bih se zakleti da pola ovih "navijača" i ne zna ko je na slici 

Nek on još jedan ugura u gotima, ko' u Laktašima i onda mu dići spomenik i zahvaliti mu se za sve goloveBlueSharks je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Višća u špic, bez dileme![]()
i još jedno pitanje jel onaj nikad dokazani talent Popović dao goizgleda da nije
,ali ima vremena,mlade su pripreme,polako,moraju se ovi mladji dokazati
![]()

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- BlueSharks
- Kontakt:
Malo sam se zanio, moja greškavjeran1987 je napisao/la:ko baBlueSharks je napisao/la:i naravno promuklim glasom i onim dresom sa vodoravnim plavo-bijelim linijama, jednostavno neponovljiv.Seyo_TM je napisao/la: upravu si, zaboravio...keno je

Strauss Junior
ne kontam sta je greska?BlueSharks je napisao/la:Malo sam se zanio, moja greškavjeran1987 je napisao/la: ko ba
- BlueSharks
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:ne kontam sta je greska?BlueSharks je napisao/la:Malo sam se zanio, moja greškavjeran1987 je napisao/la: ko ba
Šta je znam šta je on skontao, možda je mislio da pitam za Đildu zbog slike koju je postavio pile il zbog Kene kojeg sam ja spominjao.
Haj vidimo se, i ja svama naglabam, a sutra imam ispit

Strauss Junior
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pa vjerovatno ih ima dosta koji su rodjeni poslije njegove pogibije ili malo prije rata i nikad ga nisu vidjeli uzivo. Nije to nista strasno da se sad ljudi prozivaju po forumu.chanchi je napisao/la:Smio bih se zakleti da pola ovih "navijača" i ne zna ko je na slici
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Masala, raduje me to sto zabiju igraci koji su novi ili na probi. 

ovaj Perak ocito dobro igra dao je u svim utakmicama sto je igrao gol,znam da su protivnici niželigaši ali valja i njima dati .sutra protiv karlovca i ovaj vikend turnir dolaze malo jaći protivnici pa ćemo vidjeti i tu kako ide.
Vec danas je ozbiljnija ekipa koja eto pomela Cibaliju u kupu neki dan igrali pripremnu sa Sibenikom isto tako nerjeseno pa eto vidjecemo...Mada ono sto hocu reci pripremne nisu nikakvo mjerilo ipak se tu isprobava dosta stvari al eto dobro je kad se pobjedjuje taman i najvece levate sa 8-0, na pripremnim ima i puno vaznih stvari od rezultata sjetite se samo ljetos sta je bilo u pripremnim svi nas otpisali bili, mislim da ce bas prva protiv celika pokazati gdje smo i sta.DR.HOUSE je napisao/la:ovaj Perak ocito dobro igra dao je u svim utakmicama sto je igrao gol,znam da su protivnici niželigaši ali valja i njima dati .sutra protiv karlovca i ovaj vikend turnir dolaze malo jaći protivnici pa ćemo vidjeti i tu kako ide.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 03 feb 2010, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.