Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mogu li Stuttgart i Dortmund pobijediti Chemintz-a i Offenbacha-a
sa kompletnom postavom 
Lijepo je biti Manijak!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne smijem ni napisati da sam prošao. Sastavim danas za 3 minute 3 listića, i evo jedan već prođe.

Na drugom čekam Khikmija 2, al ko da gledam čim X nisam dodao, da će neriješeno završiti.
A na trećem ima jos nekih parova u igri, al dobro ide za sad

Na drugom čekam Khikmija 2, al ko da gledam čim X nisam dodao, da će neriješeno završiti.
A na trećem ima jos nekih parova u igri, al dobro ide za sad
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Evo Štutgart gubi...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako stvari stoje samo na njima padam za 50ak kaemova.Willy je napisao/la:Evo Štutgart gubi...
- Just do it
- Kontakt:
evo 1:1Willy je napisao/la:Evo Štutgart gubi...
kod rezultata 0:0 stutgart promasio penal
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako pobjede, na svakom sljedećem listiću ću da igram na njih pa igrali protiv Bayerna,Bayera,Werdera,... Nebitno !Just do it je napisao/la:evo 1:1Willy je napisao/la:Evo Štutgart gubi...
kod rezultata 0:0 stutgart promasio penal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako je tebi Brose Basket - Olympiacos 1 realan, onda...Willy je napisao/la:Evroliga sve realno došla, samo da još Cibosi sutra izgube.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Uze mi riječi sa tastature.Monolog je napisao/la:Ako je tebi Brose Basket - Olympiacos 1 realan, onda...Willy je napisao/la:Evroliga sve realno došla, samo da još Cibosi sutra izgube.
Nisam taj par ni pratio, mislio sam na ove koje sam igrao (Montepaschi, Efes Pilsen, Caja Laboral).Monolog je napisao/la:Ako je tebi Brose Basket - Olympiacos 1 realan, onda...Willy je napisao/la:Evroliga sve realno došla, samo da još Cibosi sutra izgube.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dortmund 0 0 jos 1 minut , za 30 KM 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E onda ti je oprošteno. A, u pravu si, ostalo je prošlo(mada ja ne bih nikada igrao na Montepaschi jer su ove sezone slabiji negoli inače) onako kako treba. Ono što je zanimljivo je da su utakmice u kojima su igrali ovi izraziti favoriti(Olymp, Barca i Roma) utakmice na mali broj poena, ali ne sa hendikepom.Willy je napisao/la:Nisam taj par ni pratio, mislio sam na ove koje sam igrao (Montepaschi, Efes Pilsen, Caja Laboral).Monolog je napisao/la:Ako je tebi Brose Basket - Olympiacos 1 realan, onda...Willy je napisao/la:Evroliga sve realno došla, samo da još Cibosi sutra izgube.
Btw, @OTNYS ne posta više tikete ovdje, samo navečer se pojavi i kaže da čeka jednu. HAHAHAH. I @Masni iz raje(što bi @jaruga rek'o) se ušutio u posljednje vrijeme, a od njega se uvijek moRe probrati koji par.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slažem se, Montepaschi je slabiji nego lani, bio prijenos na Sport klubu, imao sam osijediti dok nisu dobili, prvi put poveli u drugom poluvremenu, jedva nekako na guzove. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kraj Suttgart 1:1. Baš sad gledam šta da razbijem od huje ! 
Evo Partizan će izgleda da dobije Khimki, vode 5 razlike par minuta prije kraja.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma jesam li ga ja napisao, zinut će oni.Ode partizan na 8 razlike.
A monolog, u zadnje vrijeme rijetko kad uletim na forum prije 4, a ****, do tad mi vecina parova pocne, pa bezveze mi da ih pisem kad su vec poceli.
3 listica, kako sad stoji, samo 1 prodje. Al ne bunim se. Na jednom Stutgart, na drugom Partizan. ****...
A monolog, u zadnje vrijeme rijetko kad uletim na forum prije 4, a ****, do tad mi vecina parova pocne, pa bezveze mi da ih pisem kad su vec poceli.
3 listica, kako sad stoji, samo 1 prodje. Al ne bunim se. Na jednom Stutgart, na drugom Partizan. ****...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Megamon
- Kontakt:
Jebm im nanine opankeMegamon je napisao/la:Aston Vila 1
Zvonareva 1
Arsenal 2
Udinese 1
Catania 1
Na 3 KM 36
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sedmicni
Newcastle-Arsenal(gdg)-1-1.2
Lyon-PSG(gdg)-1-1.4
Bari-Torino(gdg)-1-1.5
Franfurkt-Padebron-1-1.9
Sedan-Vannes-1-1.6
Wolwes-Man-City-2-1.6
Nac Breda-DEG-1-1.6
Hearts-Klimarnock-1-1.7
Roda-Wilhem-1-1.25
Az-Feynord-1-1.55
Mainz-Dortmund-1-2.82
Atl.Madrid.Almeria-1-1.5
Montpelier-PSG-1-2.45
700 KM dobitak
Newcastle-Arsenal(gdg)-1-1.2
Lyon-PSG(gdg)-1-1.4
Bari-Torino(gdg)-1-1.5
Franfurkt-Padebron-1-1.9
Sedan-Vannes-1-1.6
Wolwes-Man-City-2-1.6
Nac Breda-DEG-1-1.6
Hearts-Klimarnock-1-1.7
Roda-Wilhem-1-1.25
Az-Feynord-1-1.55
Mainz-Dortmund-1-2.82
Atl.Madrid.Almeria-1-1.5
Montpelier-PSG-1-2.45
700 KM dobitak
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 28 okt 2010, 08:27, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem
Sutra ljudi trpajte kredence, veš mašine, bačve, ..., ma sve živo na Panathinaikos protiv CSKA. Neće igrati Kirjapa i Kaun, izgubili su prvu kući od prosječnog Armani Jeans Milana sa dvadesetak razlike. Danas i juče je kvota bila 1.40, moguće da je sutra obore.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovogodišnja Euroliga će obilovati iznenađenjima. Ne bih se iznenadio da CSKA dobije Panathu(prvo, Vujošević i Obradović su štimali i kada je Dule vodio Partizan, a drugo svakako je Panata odradila svoj dio posla u prvom kolu na gostovanju u Valenciji). Dakle, ne bih se ja zaletio na Panatu samo zbog toga, iako su i u igračkom kadru bolji, a da ne govorim o katastrofalnoj partiji Moskovljana u prvom kolu. Ono što ne ide na ruku domaćim je što su odigrali samo jednu utakmicu jer su Grci u štrajku pa je prvenstvo odgođeno.
Sutra bi mogla ova Cibona iznenaditi. Iako su trash od ekipe i služiće kao topovska hrana ostalim ekipama, imam osjećaj da će sutra svi slomiti zube na njima. Ne bih se razbacivao na Fenerbahce koji je X puta kvalitetnija ekipa i koja ima boljeg trenera. Real bi trebao sa hendikepom dobiti Unicaju, kao i Maccabi Žalgirisa. Talijansko - slovenski duel bi mogao biti na mali broj poena(Armani Jeans - Olimpia).
Sutra bi mogla ova Cibona iznenaditi. Iako su trash od ekipe i služiće kao topovska hrana ostalim ekipama, imam osjećaj da će sutra svi slomiti zube na njima. Ne bih se razbacivao na Fenerbahce koji je X puta kvalitetnija ekipa i koja ima boljeg trenera. Real bi trebao sa hendikepom dobiti Unicaju, kao i Maccabi Žalgirisa. Talijansko - slovenski duel bi mogao biti na mali broj poena(Armani Jeans - Olimpia).
na kakvim glupostima ja padnem, a za Cordobu sam jaranu probio glavu sa tim koliko je to siguran kec, eno 2:0, a kvota 2.65 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.