Ako je Spaha u Hrasnici, onda ce i pripreme bit u Hrasnici. Na ostalim igracima je da se premjeste.amarosi je napisao/la:Vidjen spaha u hrasnici niko mu nije rekao da su preselili u zenicu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako je Spaha u Hrasnici, onda ce i pripreme bit u Hrasnici. Na ostalim igracima je da se premjeste.amarosi je napisao/la:Vidjen spaha u hrasnici niko mu nije rekao da su preselili u zenicu
Tesko BIH sa navijacima poput tebe.DonCorleone je napisao/la:Vjerovatno nisi kompetentan dovoljno da shvatis sta je radovanje a sta statistika na osnovu podataka. Ne moras ti meni nista podvaljivati, niti praviti o meni ono sto bi ti zelio. Ja sam samo postavio vjerovatnocu ostanka Safeta, a ona tebe boli, to ja znamemir79 je napisao/la:Slika i prilika "navijaca" BIH. Ne dao Bog da ste svi takvi.
Sreca pa ima puno vise ljudi koji vole svoju reprezentaciju i ne zele joj poraze zbog selektora..
Dajem ti ipak jos godinu dana i ne zamjeram ti nista, godina dana, toliko prosjecnom Papetovcu treba da shvati neke stvari, nadam se da ces dotle shvatiti kolika je greska bila krenuti u novi ciklus sa ovim papkom.
Ovo je vise slika i prilika toga kakav je Safet trenerski znalac. I kad je najgore bilo repki nikad lose pomislio nisam ipak je repka veca od svega. A sad vise od svega samo zelim da on ode sa klupe pa kako god. Ja vise ne mogu strepiti tri dana prije tekme dali ce ovaj izvesti tim i formaciju kako Bog dragi zapovjeda ili ce poceti bez bekova, krila sa laznim 9-kama, 10-kama i gdje ce igrac koga on izabere izdahnuti do dvadesete minute jer mora pokrivati citavu stranu sto nemoze ni Cristiano Ronaldo ili Gareth Bale, a da mogu Mujdza, Tino ili Senad. E mogu malo morgen. Muka mi je sto ovako mislim, ali tako je jednostavno. Svako ima pravo na svoje misljenje.emir79 je napisao/la:Slika i prilika "navijaca" BIH. Ne dao Bog da ste svi takvi.DonCorleone je napisao/la:Moguce opcije:
1. Spaha ne dodje, Vels nas bubne, Belgija odvali --> Safko odlazi
2. Spaha dodje, Vels nas bubne, Belgija odvali ---> Safko odlazi
3. Spaha dodje, izvucemo remi u Velsu Belgija nas odvali ----> Safko odlazi
4. Spaha dodje, izvucemo remi/pobjedu u Velsu i remi/pobjedu protiv Belgije ---> Safko ostaje
Dakle, 75 % vjerovatnoca da Safko odlazi, NEOVISNO o Spahicu, sto ne znaci nista drugo nego da je Safet Susic - EX.
Sreca pa ima puno vise ljudi koji vole svoju reprezentaciju i ne zele joj poraze zbog selektora.
emir_ je napisao/la:Tad je Belgija sa kvalitetom bila 7% današnje ekipe.Ajax je napisao/la:Ciro je i sa takvim timom dobio Belgiju 2-4. Doduse odigrao je jako pametno polu bunker 5-3-2 ali ipak dovoljno napadackiemir_ je napisao/la:Vraćeni smo u Ćirino doba kad je pozivano knap igrača pa smo na kraju imali na klupi 4-5 igrača.![]()
Nerminovic je napisao/la:Imal' ga.![]()
Cartman je napisao/la:Prikljucite me na aparate, ne mogu vise.