Zagarantovana diskrecija a zagarantovano glupa ko tele. Ali eto, ima lijepe oči.

Kakve mrkulje kakvi bakrači haha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta mislis sta sve Virtual radi sa ovom mrkuljom kada zavrsi sa gledanjem Pjanicevih golovaAjax je napisao/la:@Corleone ma znam
@ Hari![]()
Trenutno je nedostupanAjax je napisao/la:@Corleone
Ne znam prijatelju to treba njega pitati. Jest me nasmijao cuj mrkulja![]()
Inace Pjanke treba samo tako da nastavi.
a jesi li vidio posjed lopte rome (ne pricam o statistici nego o samoj igri) i to sve pod konstantnim pritiskom igraca parme koja je pokusavala uzeti loptu vec na centru igralista. jesi li mozda vidio taj protok lopte od jednog 16erca do drugog, jedno dva, tri presjecena pasa, uklizavanja i namjesteni zicer za gervinha?Sabinho je napisao/la:medjutim nije se vidio nikako.
Pjanić je diskontinuitetan igrač i ti to dobro znaš, to je dio njega, nije on osamnaestogodišnjak više, nema konstantu ni u toku jedne utakmice, a ne da uveže par mečeva. No, to svi vidimo pa nema smisla da elaboriramo u detalje.Evil Genius II je napisao/la: uostalom, da je pjanic u tolikom padu forme i da ne igra onako kako je trener zamislio da igra on bi davno zavrsio na klupi kao sto je to bilo jednom kod zemana.
Pogba je napisao/la:Pjanić je diskontinuitetan igrač i ti to dobro znaš, to je dio njega, nije on osamnaestogodišnjak više, nema konstantu ni u toku jedne utakmice, a ne da uveže par mečeva. No, to svi vidimo pa nema smisla da elaboriramo u detalje.Evil Genius II je napisao/la: uostalom, da je pjanic u tolikom padu forme i da ne igra onako kako je trener zamislio da igra on bi davno zavrsio na klupi kao sto je to bilo jednom kod zemana.
Kao i ja znaš da kada se vrati Strootman, on će biti prvi kandidat za klupu jer DDR-a ne treba objašnjavati, dok je Radja najbolji igrač Rome trenutno. No, nije to nužno loše (klupa Rome), svaki tim bi želio imati takve veznjake u rotaciji, a u većini bi i igrao. Suština je, bez minimiziranja Miralema, mora napredovati, ali ne radi na nekim dijelovima svoje igre, sveprisutnost, snaga pa ako hoćeš i fizika, mogao bi se dovesti u red u atletskom smislu.
Zipa momciluka kakvim izrazima barata.Clutch je napisao/la:Odavno nisam gluplji post pročit'o![]()
diskontinuitetan
Virtu4l je napisao/la:A nakon Kipra, muk na temi
Najviše volim vas. Kada odgovorite slikom, smajlijem i zakačite se eventualno za neki izraz.Greivis je napisao/la: Zipa momciluka kakvim izrazima barata.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, Bing [Bot], Blackwargreymon, CAGarfia, Google Adsense [Bot], invincible1921, riki46, totasef1 i 49 gostiju.