Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nude se na sve strane 

DRUG NEBI TI PUNCA
Upravo suprotno. Ovdje se radi o ofirnom nuđenju selekciji Srbije. On, kao veliki Srbin, eto, mora da igra za njemu mrsku BiH, jer ga ovamo ne žele, a on je jako kvalitetan, samo, u reprezentaciji Srbije to ne prepoznaju nažalost. Moj Miha, pa pjeva himnu, vodi ga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
@Adi_Zepce
Na Svjetskom moraju igati ovi koji su igrali kvalifikacije(oni su ga i osigurali) nadopunjeni sa Kolašincom niko drugi
Ne trebaju nam ovakvi koji neće srcem igrati za državni grb ,slično kao kod rukometaša sa Danijelom Šarićem čovjek u početku ko volio što igra za reprezentaciju a kasnije je šutnuo.Isto bi bilo sa ovimIgrac Lokerena na meti NSBiH:U Srbiji su me zaboravili, sada me želi BiH čiji pasoš dobijam uskoro
-om.Đorđe Despotović
Na Svjetskom moraju igati ovi koji su igrali kvalifikacije(oni su ga i osigurali) nadopunjeni sa Kolašincom niko drugi

Jasmin nominovan za igrača mjeseca, molimo fanove da sudjeluju u anketi i podrže našeg budućeg zmaja
p.s.ukucate traženi broj i kliknete na "dat hlas"
http://www.hracatrenermesice.cz/#" onclick="window.open(this.href);return false;
hajmo raja glas za Jablanicana
p.s.ukucate traženi broj i kliknete na "dat hlas"
http://www.hracatrenermesice.cz/#" onclick="window.open(this.href);return false;

hajmo raja glas za Jablanicana

što se ovog Despotovića tiče, slažem se sa @ Zizu, da se ovako nudi Srbiji, praktično ucjenjuje, ako me ne pozovete, odoh igrati za BiH
opet je bitno istaći da je momak Srbin i da je rođen u Srbiji, prema tome je i logično da mu je Srbija na prvom mjestu, tu nema ništa nejasno
meni lično je patriotizam jako bitna stvar, jer za takve igrače znam da će uvijek dati sve od sebe za državni dres, poput Edina, Spahe, Mireta, Vede, itd
sa druge strane imamo Pandžu, Vranješa, itd, koji svoj posao odrađuju korektno i profesionalno
prema tome, ne vjerujem da će ovaj zaigrati za nas, tj. vjerujem da će ga u Srbiji ponovo pozvati, ali volio bih da zaigra za nas, čisto da mi njima marnemo igrača pa ko zna, možda momak napravi nešto u karijeri, 21 mu je godina
kada drugi uzimaju tuđe igrače, zašto ne bismo i mi? k'o da Albanci, Bosanci igraju srcem za Švicu, Švedsku, itd, ma ajte molim vas

meni lično je patriotizam jako bitna stvar, jer za takve igrače znam da će uvijek dati sve od sebe za državni dres, poput Edina, Spahe, Mireta, Vede, itd
sa druge strane imamo Pandžu, Vranješa, itd, koji svoj posao odrađuju korektno i profesionalno

kada drugi uzimaju tuđe igrače, zašto ne bismo i mi? k'o da Albanci, Bosanci igraju srcem za Švicu, Švedsku, itd, ma ajte molim vas

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jedino što ne kontam je, kako možemo da mu mijenjamo državljanstvo, sređujemo pasoš, ako nema nekoga odavde ? Odnosno, vjerovatno je moguće da mu je neko porijeklom s naših prostora, a također isti procent vjerovatnoće ima i teza po kojoj on samo blefira, ne bi li ga zovnuli ponovo.
- adriano_leite
- Kontakt:
O cemu pricas zivota ti tvog? Nema igraca u reprezentaciji Bosne i Hercegovine koji vise gine od Pandze za grb Bosne i Hercegovine. Spaha, Vedo, Pjanic i Ogi su u istom levelu sto se tice te pozrtvovanosti za grb Bosne i Hercegovine, pa tek ostali.JTS je napisao/la:što se ovog Despotovića tiče, slažem se sa @ Zizu, da se ovako nudi Srbiji, praktično ucjenjuje, ako me ne pozovete, odoh igrati za BiHopet je bitno istaći da je momak Srbin i da je rođen u Srbiji, prema tome je i logično da mu je Srbija na prvom mjestu, tu nema ništa nejasno
sa druge strane imamo Pandžu, Vranješa, itd, koji svoj posao odrađuju korektno i profesionalnoprema tome, ne vjerujem da će ovaj zaigrati za nas, tj. vjerujem da će ga u Srbiji ponovo pozvati, ali volio bih da zaigra za nas, čisto da mi njima marnemo igrača pa ko zna, možda momak napravi nešto u karijeri, 21 mu je godina
Sto ne mogu ovakvih gluposti i degradiranja Pandze i Vranjesa, jer nisu Bosnjaci

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Bas ofirno nametanje srpskom savezu. Podsjeti me na slican tekst koji je izasao o Dzeki u avazu dok je jos u Teplicama bio. Kao ako me BiH ne zeli, igracu za slovacku iako mi srce za BiH kuca..
napisao sam da Pandža i Vranješ svoj posao obavljaju korektno i profesionalno, dakle nisam rekao da su patrioti, niti da nisu, jednostavno ne znam da l' je to slučaj, poenta je bila da je dobrodošao svako ko će korektno i profesionalno obavljati svoj posao .. nemoj da mi nešto trpaš u usta što nisam rekao
za Edina, Vedu, Spahu, Mireta, itd znam sigurno da su patrioti i njih sam naveo kad primjere patriotizma, a Pandžu i Vranješa kao izuzetne profesionalce, jer samo oni znaju da l' su patrioti ili ne, ali ne moraš biti patriota da bi svoj posao odrađivao maximalno korektno i profesionalno
za Edina, Vedu, Spahu, Mireta, itd znam sigurno da su patrioti i njih sam naveo kad primjere patriotizma, a Pandžu i Vranješa kao izuzetne profesionalce, jer samo oni znaju da l' su patrioti ili ne, ali ne moraš biti patriota da bi svoj posao odrađivao maximalno korektno i profesionalno
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- skyisthelimit
Pa covjece kako mozes porediti Pandzu i Vranjesa koju su tu od pocetka kvalifikacija i koji su igrali kad je bilo najteze ( Pandza je tu od 2008 godine mislim ) sa ovim likom koji bi se prislepao nama a samo zbog toga sto smo se plasirali na SP. Dakle, covjek trazi licnu korist.
15.10 - 15.06 ...
Ne pokazuje se patriotizam i ljubav prema državi stavljanjem zastave na fejsbuk profil.
Patriotizam i ljubav prema Bosni u njihovom slučaju se pokazuje bespoštednom borbom do zadnjeg atoma snage i maksimalnim zalagenjem za grb koji nose na svetom dresu.A Boris i Ognjen su do pokazali nebrojeno puta.

DRUG NEBI TI PUNCA
- DonCorleone
- Kontakt:
Djordje ko? Nikad cuo, a pitam se ko je sledeci? Ne treba nam ovaj a nece nikad ni zaigrati za nas, ovo su gluposti. Al jeste interesantno da spadaju za vedra neba neka imena odkako smo se kvalificirali na SP.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dize covjek sebi cjenu, nedavno sam vidio slican clanak sa Komazecom iz Sarajeva 

Komazec je posebna priča, koji idol majko moja.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pandza bi bio patriota ako bi promijenio ima u Sabahudin Mujezinovic, a ako ne promijeni, onda je samo profesionalac? Po cemu si zakljucio da nije patriota? Zato sto se zove Boris?JTS je napisao/la:napisao sam da Pandža i Vranješ svoj posao obavljaju korektno i profesionalno, dakle nisam rekao da su patrioti, niti da nisu, jednostavno ne znam da l' je to slučaj, poenta je bila da je dobrodošao svako ko će korektno i profesionalno obavljati svoj posao .. nemoj da mi nešto trpaš u usta što nisam rekao
Pandza je jednom prilikom rekao nesto u smislu kako voli Mostar, Bosnu i Hercegovinu, da ga bole podjele u Mostaru, da je zalosno sto ljudi na taj nacin razmisljaju, da smo svi Bosanci i Hercegovci bez obzira na razlicitosti i da je sretan sto igra za nasu repku. Ne znam gdje je bio taj intervju, ali se dobro sjecam da je bio. Vrlo je moguce da je to bilo iz perioda dok je igrao za Hajduk, pa da je to izjavio za index. Ako to nije patriotizam i ljubav prema zemlji u kojoj je rodjen, onda ne znam sta je po tebi patriotizam.
Uostalom, momak gine na terenu i time pokazuje koliki je zapravo patriota. Bez ikakve potrebe si se dotaknuo Pandze i Ogija, rekavsi da su oni profesionalci, dok su Edin, Vedo, Pjanke i Spaha prave patriote.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
rodjen je u SFRJ, sto mu daje pravo da igra i za Sloveniju ako to zelizizu1991 je napisao/la:Jedino što ne kontam je, kako možemo da mu mijenjamo državljanstvo, sređujemo pasoš, ako nema nekoga odavde ? Odnosno, vjerovatno je moguće da mu je neko porijeklom s naših prostora, a također isti procent vjerovatnoće ima i teza po kojoj on samo blefira, ne bi li ga zovnuli ponovo.
U Borisa ne sumnjam. Ognjen je imao neke slike sa zastavom Srbije, vjerovatno je lapo lapo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.youtube.com/watch?v=q8pMwvl9G6Y sto prije ga pozvati umjesto ibricica ili stevanovica ili rahimica ili zahirovica tj izbaciti sve4tvoricu..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
muy contento muy felicitas, vise-manje 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
http://www.transfermarkt.co.uk/en/adnan ... 78497.html ovaj treba biti jagodicu zanimljiv netherlander je pise rodom iz zivinica
rodjen je u SFRJ, sto mu daje pravo da igra i za Sloveniju ako to zeli
U Borisa ne sumnjam. Ognjen je imao neke slike sa zastavom Srbije, vjerovatno je lapo lapo
Gledaj sad, to je Ognjen na svojoj svadbi nosio srpsku zastavu, jer on je po nacionalnosti Srbin i po vjeri pravoslavac, i normalno je da se vjenčava po vjerskim običajima svog naroda. Sad bi neki rekli '' zašto igra za BiH ako je Srbin''. Pa Srbi u zemlji Bosni žive još otkako su se sa drugim J. Slovenima doselili na ove prostore i ne vidim razloga zašto on kao Srbin iz BiH ne bi igrao za ovu zemlju. I eto ti kažeš da je pola pola? Nije on ''pola pola'' , to ne postoji. On je Srbin iz BiH, isto tako imaš Hrvate iz BiH. Nažalost kod nas ako si Srbin ili Hrvat moraš se odreći svoje nacionalne pripadnosti, početi se nazivati isključivo Bosancem, ne spominjati vjeru i samo tako ćeš dobiti ''specijalnu dozvolu'' tzv. navijača za igru u repki a da ti oni ne zvižde. A to što oni na tribinama nose zastavu armije BiH pod kojom je ubijeno dosta srpskog naroda u Bosni, to što oni ovu zemlju svojataju kao ''samo muslimansku'', to nikom ništa. Da ne govorim o onome kad naši poznati fudbaler na Twitteru i FB pomenu Srebrenicu i to da se ona nikad ne zaboravi (sa tim se slažem, nevine žrtve nikad ne smijemo zaboraviti), pa ga odmah svi veličaju da je pravi patriota itd., a kad bi neki od pravoslavaca iz našeg tima spomenuo neki od pokolja nad Srbima u kojem je možda i sam izgubio neke članove porodice, odmah bi ga nazivali ''ćetnikom'' i govorili mu da se nosi u Srbiju. Ova naša repka stvarno jeste ujedinjena, ali dok god se Hrvatima i Srbima ne bude dalo da budu to što jesu a da igraju za BiH, to neće onako kako bi trebalo biti. Ja više ne raspravljam sa bilo kim, ovo je sportska tema ali jednostavno nekim ljudima se neke stvari moraju objasniti.
Zadnja izmjena: SalePD, dana/u 29 okt 2013, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, AnelMid, Zglavkar i 36 gostiju.