Ma pindo je igracina i za Watsona i za Lucasa. Prvo momak je motivator, solidan je i kosarkas, ima dobar sut, vjeruje u sut, moze pogoditi neke velike suteve, ima muda da potegne. Boston ga je izgleda malo smirio i momak je shvatio da ne moze divljati kao u Knicksima. Uglavnom, bolji je od Lucasa i Watsona zajedno.SaltCityAttack je napisao/la:eh da nam je onakav Boozer ko sinoc gdje bi nam bio kraj24p 9 skokova i cak 4 ukradene lopte
![]()
ovo oko sto se tice ukradenih lopti je najvaznije
...izgleda da b mogo on i naucit po stare dane igrat odbranu
...u prvom poluvremenu 18p 7-7 sut imao skakao ...sad mi ne ide u korist da igra dobro..ja vise volim da zakaze da ga se prije kutarisu da se oslobodimo novca..hajde ston je on dominirao, vec sto i Taj na njegovoj poziciji zajedno sa njim je dominirao sa 12p i 11 skokova...Hamilton dosta dobar 14p to je ono sto nam je falilo proslu godinu..ovaj mali pindavi koliko god mi o njemu lajali pricali nesto lose ipak ponavljam on je izmislio kosarku za Lucasa...nije za Watsona, ali ako nam on nije odlican s klupe onda ebiga..prije svega jer on nece imati veliku minutazu kad se vrati Rose i kao takav je vise nego dobar
vrlo hrabra, ali po meni i realna izjava. ali usro si sve sa ljubavi prema korveruBIHfan je napisao/la:Taj Gibson je sinoc pokazao vise od Boozera po meni, kakvi skokovi, eksplozivnost, u napadu je postao ucinkovit dosta. Mnogo mnogo vecu korist bi nasa petorka imala sa Gibsonom.
Ma znao je Boozer i do sada odigrati 2-3 utakmice za redom dobro, i onda kad se svi ponadamo da ce biti nesto od njega, on se vrati na na staro, i sakrije muda u skoljku.BIHfan je napisao/la:Boozer izgleda preporodjen.Hebo majku, ako ga ovi kreteni ostave. Svi igraju nekako bolje, jer znaju da nemaju Rosea kraj sebe, svi se na njega oslanjali. E dragi moji, hajd sad vi malo pokazite ko ste, vrijedil te tolike pare (Noah, Boozer, Deng).
"Strained groin". I njegov status je game-time decision. Mozda bude vec igrao danas protiv Indiane.Titova-Juga je napisao/la:Šta je to sa Captainom ?
Ma nek da priliku vise malom Teague, Kirk nek odmori treba nam za pocetak sezone.kad_kako je napisao/la:"Strained groin". I njegov status je game-time decision. Mozda bude vec igrao danas protiv Indiane.Titova-Juga je napisao/la:Šta je to sa Captainom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.