nismo drug al opet kasnimo sa reakcijom.. prvi put kad je otisao na probu momka je trebalo gurat u prvi tim potpisat bilo kakav ugovor i iskoristit makar kap od te zainteresovanosti..Dejan1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 17:25Nismo se mi u ovom slučaju puno pitali. Poziv takvog kluba se ne odbija, a mi ne možemo da mu ponudimo ništa približno da bi ga zadržali. Nažalost.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:06jos jedan gubitak za nas.. mlad golman sa ogromnim potencijalom i visinom koja je top za njegove godine.. olako se rijesavamo nase djece koja iole valjaju al zato ostavljamo igrace tipa muftic koji nez imal 1.70m..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš !
Može li mi neko dva imena koja su otišli iz omladinskih pogona prije nego su zaigrali za prvi tim da su napravili karijeru?
Nismo u ovon slucaju, ali smo trebali reagovati jos prije godinu na adekvatan nacin. Samo da napomenem momak je tek prije mjesec prekomandovan za treceg golmana a do tad nije bio ni u planovima. Bolje je valjda uzimati pare od porodice Muftic nego zaraditi nesto na Siti koji je kvalitetDejan1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 17:25Nismo se mi u ovom slučaju puno pitali. Poziv takvog kluba se ne odbija, a mi ne možemo da mu ponudimo ništa približno da bi ga zadržali. Nažalost.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:06jos jedan gubitak za nas.. mlad golman sa ogromnim potencijalom i visinom koja je top za njegove godine.. olako se rijesavamo nase djece koja iole valjaju al zato ostavljamo igrace tipa muftic koji nez imal 1.70m..
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Evo i Velež čeka dozvolu za ovog njihovog Afrikanca, tako da će to potrajati, očekivano.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ali on redovno trenira sa Velezom, naseg nema ni na mapi. Nije sa ekipom Bog zna koliko vec dana.StrikeWarzone je napisao/la: ↑14 mar 2022, 20:02Evo i Velež čeka dozvolu za ovog njihovog Afrikanca, tako da će to potrajati, očekivano.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I to je to. Za 20 godina poslije rata, dva igrača. I nije neka šteta.
Dolazi garo ubrzo. A sto se tice Veleza oni igraju kup srijeda,tako da ce 90% biti u pon u 6 a i radi tv prenosa. Poslije posla, pravac GRBAVICA!
Ma ja mislim da od Fataia nema ništa...
Ervin Zukanović također.Hulahopka je napisao/la: ↑14 mar 2022, 20:21I to je to. Za 20 godina poslije rata, dva igrača. I nije neka šteta.
Nije to malo kada uzmeš u obzir da nije baš puno igrača iz našeg omladinskog pogona napravilo neku karijeru u inostranstvu.
Džeko, Šehić, Štilić, Cocalić, Hadžiahmetović i Bajić (moguće da sam nekoga zaboravio).
E sad ti skontaj na devet igrača koji su napravili karijere, tri igrača ti nisu ni igrala za seniorski tim, i to imaš Zukanovića koji je sigurno poslije Džeke igrač sa najboljom karijerom (makar za sada), a Boga mi ni za Gojaka i Hajradinovića ne bih rekao da imaju lošije karijere od Amira ili Bajića recimo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zukanovic ima devet nastupa za prvi tim 2006 godina mislim. Nije to ni 20%,ništa strašno. Ne postoji klub koji nema fula, prosto nemoguce. To što ode neki mladi igrač 20% ima šanse da će napraviti nešto, a nekad ni sam klub ne može utjecati na neke stvari. Ne vidim to kao neki problem.
A i ovi mladi momci što dobiju šansu su najčešće dobro ispljuvanji od ovih istih koji kao žale za ovim malcem. To je čisto bezveze da se nešto kritikuje. Činjenice to govori, ne ja.

A i ovi mladi momci što dobiju šansu su najčešće dobro ispljuvanji od ovih istih koji kao žale za ovim malcem. To je čisto bezveze da se nešto kritikuje. Činjenice to govori, ne ja.

Moguće i da je igrao, ali mislim da je on i sam govorio kako nikada nije zaigrao za seniore.
Ma ja generalno govorim, nevezano za ovog malog golmana.
Ma ja generalno govorim, nevezano za ovog malog golmana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Generalno mislim da nismo imali puno fula. Dvije fule nisu ništa. Od devet 10 igrača, fulio si dva ništa strašno.
Tako da ti mladi koji idu veće su šanse da nece ništa postići. Imaš primjer Armin Hodzic otišao u Liverpul a nije napravio karijeru. Pravila nema,za to ne treba kriviti klub. Ko god želi da ide bujrum dječace. Po meni je bolji put biti strpljiv,čekati šansu, a kasnije se odlučiti za ono što ti je bolje.
Tako da ti mladi koji idu veće su šanse da nece ništa postići. Imaš primjer Armin Hodzic otišao u Liverpul a nije napravio karijeru. Pravila nema,za to ne treba kriviti klub. Ko god želi da ide bujrum dječace. Po meni je bolji put biti strpljiv,čekati šansu, a kasnije se odlučiti za ono što ti je bolje.
Ma treba momku poželjeti sreću, ako ne prodje probu, bujrum nazad, ali u prvi tim.
Sarajevo gura Dizdarevića, Tuzla Brajlovića, Borac Četkovića, pa valjda možemo i mi nekog svog golmana koji ima potencijala
Sarajevo gura Dizdarevića, Tuzla Brajlovića, Borac Četkovića, pa valjda možemo i mi nekog svog golmana koji ima potencijala
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Brajlović je naš igrač. Bio u omladinskom pogonu i dobio nekako poziv u Tuzla City kao treći golman. I evo nekako mu se potrefi kroz povrede drugih golmana da bude prvi golman. Želim mu svu sreću.
Ma trenutno imamo najboljeg golmana lige, barem kroz statistiku, protiv Leotara 10 cleen u sezoni. Bravo Bendere!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Na žalost postali smo prosjecan klub. 9 godina bez titule u tih 9 god nekoliko ne izlazaka u europu,situacija nikad gora u klubu. Ako nas eldin ne izvuce nema nas i narednih nekoliko god nigdje.Sve vise licimo na Hajduk
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ne vidim razlog zasto ne bi igrali u nedjelju.. pijacari prvu 4 0 dobili mogu juniore poslat protiv uskog.. zapalit savez ako bude ponedjeljak.. 19.3 je dan reintegracije nase Grbavice i mislim da bi u sub il ned bio krcat stadion.. jedino ako vico hoce i na ulaznicama da nas je*e.
Mi smo Željini, Željo je naš !
Nego ima li se još para jer ove clanske i derbi prosli šta sad kuku nama.Odakle sad pare izvuc.Šta je sa Amerikancem jel još nesto ceka dvoumi se papiri šta li je u pitanju.Pojedini kazu prati stampu evo ne silazim ali nikakvog hajra.Ljudi dug samo raste kao i kamate a ova tisina je opasna.Navijaci zauzeti rezultatima evropom a šta se iza brda valja samo ptice znaju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 38 gostiju.