FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 15:20

Ma ništa važno, capitano se zamalo ugojio pola kile, bem ga blesava. :D
Lahm kaže da je prve dvije hefte samo spavao i jeo. Ali ne reče nam koliko se on popravio. :?

Hahaha, vidi JetSeta kako pada k'o pokošen, mora da je stao sam sebi na pertlu ili mu je travka zapela. :lol:
Ne bi se džaba Lame onako smijao. :mrgreen:
...a mali Muller mu viče..."Ustani trapavko". :D

Nadam se da mi moj drug Hantraga neće zamjeriti. :)

Evo još slika, ko voli nek' pogleda.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... rstslide=1
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2010, 15:25

Po ovim slikama se da vidjeti da je malo nadosao. :D Razvalio ramena od hrane. :lol: :lol: :lol:

Napokon da docekamo da se skvadra vrati sa odmora i da se pocne punom parom raditi i spremati za sezonu koja za nas pocinje sljedeceg vikenda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 avg 2010, 16:24

JetSet, Ribery mi je mutan pravo na ovoj gore slici. Ima li njegovih zasluga za ovu paradu :lol: :lol: :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 17:07

Ko koga ovdje handri?

Der FC Bayern München scheint sich doch um Edin Dzeko vom VfL Wolfsburg bemüht zu haben. „Wir haben den Bayern eine klare Absage erteilt“, sagte ‚Wölfe‘-Manager Dieter Hoeneß am Sonntag gegenüber dem ‚kicker‘.

Zuvor dementierte Christian Nerlinger, Sportdirektor der Bayern, in einem Fernseh-Interview mit ‚Sat.1‘ das Interesse an einer Verpflichtung von Dzeko. Nerlinger erklärte zudem gegenüber der ‚tz‘, keinen Handlungsbedarf im Sturm zu sehen: „Um unsere Offensivabteilung beneidet uns ganz Europa, deswegen muss ich mir da überhaupt keine Gedanken machen. Der Name Dzeko ist nur noch in den Medien aktuell, bei uns nicht.“

Nastavlja li se cirkus? Ko je ovdje bio neoprezan ili ko je "malo" slagao? :mrgreen:
@Klare, probaj na translate ili nek' ti šećo prevede. Ne bil' se pomirili. :D
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 avg 2010, 17:19

geronimo je napisao/la:@Klare, probaj na translate ili nek' ti šećo prevede. Ne bil' se pomirili. :D
ostajem pri svome, tj. doticni niti je bio, a nece ni biti, navijac bayerna i ako zbog godina provedenih na forumu bez jedne, jedine opomene imam pravo glasa, onda gore pomenutog predlazem za ban!
ako pak nemam pravo glasa onda cu cutiti ali misljenje promijeniti necu!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 avg 2010, 17:26

Zašto ban :shock: :shock: . Jesam li možda nekoga vrijeđao po nekoj osnovi.
Dobro pa nemaš pravo glasa :D :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2010, 17:33

Cuj @seco navijac Bayerna.Pa do neki dan ljud'na imao avatar kluba Matije Gubeca ili poznatijeg kao najbolji i najveci seljacki klub u svijetu Hoffenhaim.
Sad sto postavlja crvenpaprikicu na vataru-a kako se ibreti.Kad mu je valjda Dzeko ili Grafonja gujcom onomad dao gol.Hocem recem njegovim ahbabima i pulenima.
Dzabe mu to sve. :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 avg 2010, 17:37

Što , nas vise prelazi na FCB , Sve vise Popularnosti ! HaH ' dokaali smo da smo NAJPOULARNIJI NA BALKANU !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 17:41

Mir braćo, mir. :) Pokušao sam, nisam uspjeo. Šta da se radi. :cry:
Evo ukratko: Mlađi brat od kobasičara izjavio u Kickeru da su glatko odbili Bayern po pitanju Džekinog transfera.
Nasljednik Ulija, Chris marioneta dao izjavu Sat.1 i minhenskim novinama/portalu Tz...kako uopšte ne razmišlja o pojačanjima na toj poziciji, kako im čitava Europa zavidi na njihovim napadačima...povezivanje Džeke sa Bayernom je samo medijska patka...bla bla.
Vom Jäger zum Gejagten

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2010, 17:58

pa sta je sa riberyem..jel se sprema za guantanamo ili :D :D

ne,ozbiljno..kakva je situacija sto se toga tice... 8-)

koje ste vi legende,mislim na neke forumase..prepoznacete se 8-) :D :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 avg 2010, 18:02

harishp je napisao/la:Cuj @seco navijac Bayerna
naravno da nisam. ovdje sam na tajnom zadatku 8-)
inace spavam u pidjami sa likom ditmara hopa koji me i placa i podstrekuje na vrsenje sabotaza na temama o mrskim nam protivnicima.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2010, 18:10

secer je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cuj @seco navijac Bayerna
naravno da nisam. ovdje sam na tajnom zadatku 8-)
inace spavam u pidjami sa likom ditmara hopa koji me i placa i podstrekuje na vrsenje sabotaza na temama o mrskim nam protivnicima.
Evo ga @gero nana Hatidja izgleda mu stravu salivala pa je dosao na ''tobe''
Tako brate slatki,vec ti je prica kud ikamo sadrzajnija. :D
P.S nego jesu li te pidjame original ili su sa p'jace. :?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 avg 2010, 18:20

cuj ti pitanja :roll:
naravno da su original :!:
osim slike,na pidjami imam i hoppov autogram...radi uroka :lol:
sto pitas?...ho´s i ti je´nu :?:
nego, da se drzimo teme(sve u i oko fc baye), tebi bi bolje pristajala ulijeva, iznosana :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 18:36

PiDŽamoši, imate li vi šta pametnije pisati? :mrgreen:
Hare, ništa od toga. Vidjećes kad mlatnemo S04 u Super kupu, biće najglasniji ovdje. Onu temu o "seljacima" ja mu moram oživljavati. On se kobajagi zabrin'o za sudbinu Magathove teme, pa počeo postavljati romb-ijeve slike. :D

Ribery (neko ga spomenu :? ), ovaj pravi, ne ovaj naš kolega koji je izgleda zaboravio za nas :( ...je pokušao opet glumiti šofera. Srećom po Bayu, sve je ostalo na pokušaju. Nakon što je zauzeo kormilo sa svojim pajdom i pokušao kresnuti mašinu, s druge strane se pojavio Bayernov vozač vrteći ključeve oko prsta. :lol:

slika

http://www.abendzeitung.de/sport/fc_bayern/203225
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2010, 20:22

geronimo je napisao/la:PiDŽamoši, imate li vi šta pametnije pisati? :mrgreen:
Hare, ništa od toga. Vidjećes kad mlatnemo S04 u Super kupu, biće najglasniji ovdje. Onu temu o "seljacima" ja mu moram oživljavati. On se kobajagi zabrin'o za sudbinu Magathove teme, pa počeo postavljati romb-ijeve slike. :D

Ribery (neko ga spomenu :? ), ovaj pravi, ne ovaj naš kolega koji je izgleda zaboravio za nas :( ...je pokušao opet glumiti šofera. Srećom po Bayu, sve je ostalo na pokušaju. Nakon što je zauzeo kormilo sa svojim pajdom i pokušao kresnuti mašinu, s druge strane se pojavio Bayernov vozač vrteći ključeve oko prsta. :lol:

slika

http://www.abendzeitung.de/sport/fc_bayern/203225
Jest a Baytenaga za svaki slucaj spreman da izleti. :lol:
P.S isti su ona dvojica iz pjesme Zabranjenog pusenja :mrgreen:
P.S jos je'nom.@seco velis Ulijeva pijama pa da sanjam po nocu sejtane neuzbilah :?
Hos kupit Felixove carape,nove iz najlona. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 avg 2010, 22:40

geronimo je napisao/la:Mir braćo, mir. :) Pokušao sam, nisam uspjeo. Šta da se radi. :cry:
Evo ukratko: Mlađi brat od kobasičara izjavio u Kickeru da su glatko odbili Bayern po pitanju Džekinog transfera.
Nasljednik Ulija, Chris marioneta dao izjavu Sat.1 i minhenskim novinama/portalu Tz...kako uopšte ne razmišlja o pojačanjima na toj poziciji, kako im čitava Europa zavidi na njihovim napadačima...povezivanje Džeke sa Bayernom je samo medijska patka...bla bla.
ma sto mu prevodis nek se snalazi na google translate k'o i ja ni ja neznam njemacki pa prebacim na engleski valjda engleski zna ?? :mrgreen: :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Klare

Post Postao/la Klare » 02 avg 2010, 22:46

S-Y-L-A-R je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Mir braćo, mir. :) Pokušao sam, nisam uspjeo. Šta da se radi. :cry:
ma sto mu prevodis nek se snalazi na google translate k'o i ja ni ja neznam njemacki pa prebacim na engleski valjda engleski zna ?? :mrgreen: :mrgreen:
JE LI TEBE KO ŠTA PITAO? :evil: :evil:

Evo izašla lista najboljih svjetskih klubova:
1.Barcelona
2.Inter
3.Bayern :D :D
4.Chelsea

Klare

Post Postao/la Klare » 02 avg 2010, 22:55

Pa ar si ti očekivao da Real bude među ovim probranim društvom :mrgreen: :mrgreen:

A Geronimo prijatelju, ostatak njegovog posta je tvoj večerašnji zadatak

Klare

Post Postao/la Klare » 02 avg 2010, 23:00

El_7 je napisao/la:
Klare je napisao/la:Pa ar si ti očekivao da Real bude među ovim probranim društvom :mrgreen: :mrgreen:

A Geronimo prijatelju, ostatak njegovog posta je tvoj večerašnji zadatak
Ocekivao sam naravno sto da ne :D :D
Dijete, olakšaj nam svima, ovdje mjesta tebi nema. :x :x

PS: :shock: :shock: Usra se ti u gaće :oops: :oops:, pa pobrisa post od maloprije :oops: :oops: . Mogao si barem u halu otići odakle i dolazite. :lol: :lol:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 02 avg 2010, 23:50

kolege drage ignorisite ovog El_7 kako vec,spama teme Liverpoola,Juventusa i evo vidim i vasu...ne nasjedajte na provokacijee imaju nadlezni koji ce ovo da rijese...pozz svim vjernim navijacima :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Saurman i 21 gost.