legenda reala je napisao/la:on je njih samo analiziro, kao što analizira podloge, Rafu,Novaka i sl. bez ikakvih emocija![]()

Nek' sam vidio i to čudo da je magični ost'o bez teksta

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
legenda reala je napisao/la:on je njih samo analiziro, kao što analizira podloge, Rafu,Novaka i sl. bez ikakvih emocija![]()
Sad mi je jasno zasto se zove Ajla i tko je birao ime..Pauk je napisao/la:Bosnjakinje radjaju najbolje tenisere izgleda...
Ivan Ljubicic (CRO) majka Hazira
Ajla Tomljanovic (CRO) majka Emina
Kristina Mladenovic (FRA) majka Dzenita
Andrea Petkovic (GER) majka Amira
Bernard Tomic (AUS) majka Adisa
Uz Italiju, navijam za vas.Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
Nek' sam vidio i to čudo da je magični ost'o bez tekstaidemo u polufinale SP, čudesna godina
S tobom uvijek.Unofficialpage je napisao/la:@Magični smiješ li opkladu u avatar?
Nisam ni sumnjaoMaGiCa je napisao/la:Uz Italiju, navijam za vas.![]()
Mozhe. Moj tip: NDJ osvaja RG.Unofficialpage je napisao/la:Magični ti reci za šta se kladiš a ja ću se suprotno
Pristajem.MaGiCa je napisao/la:Mozhe. Moj tip: NDJ osvaja RG.Unofficialpage je napisao/la:Magični ti reci za šta se kladiš a ja ću se suprotno
Ko izgubi - nosi avatar po izboru pobednika opklade, sve do pochetka WBa.
Opklada ne vazhi samo u sluchaju povrede NDJa, bez da se ista desi nakon mecha kao alibi, vec pre ili u toku nekog od mecheva.
Opklada pochinje da vazhi nakon zavrshetka finala.
Pristajesh
Unofficialpage je napisao/la:
Pristajem.Pošto ja moram suprotno, znaći Federer uzima RG.
hm ko je rodio Bašića? da nije usvojen?Razbojnik je napisao/la:Sad mi je jasno zasto se zove Ajla i tko je birao ime..Pauk je napisao/la:Bosnjakinje radjaju najbolje tenisere izgleda...
Ivan Ljubicic (CRO) majka Hazira
Ajla Tomljanovic (CRO) majka Emina
Kristina Mladenovic (FRA) majka Dzenita
Andrea Petkovic (GER) majka Amira
Bernard Tomic (AUS) majka Adisa
Inace je Ajlin otac bio veliki rukometas.
Ratko Tomljanovic, sa RK Zagrebom i Hrvatskom reprezentacijom radio vrhunske rezultate 90-ih.
jelena 95%rio_Ferdy88 je napisao/la:Zanimljiv intervju sa Ajlom![]()
Halep, Kvitova i Jelena top nositeljice, pitanje je koja će naredna izletiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.