FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 16 maj 2017, 12:17

solinas je napisao/la:Totenhem rusi stadion,na kojem igra preko sto godina.......i gradi novi.....
Eh sada zamislis dodjes u Tuzlu,i predlozis carsiji,namjerno kazem carsiji,i gradskom poglavici,da srusis Tusanj,i na njegovom mjestu izgradis moderan stadion,od cirka 15-20 000...pravi fudbalski....ili ne daj boze,trazis koncesiju,ili da stadion bude klubski,a za uzvrat renovirati ces ga,i uloziti svoj novac...kazem ne daj boze......ono....budes zatrpan teorijama zavjere.........gradnjom stanova,hoce pare,otima stadion....ono....zlo....taj covjek je zlo...on samo svoju korist gleda....mrzitelj Tuzle....a ovi nisu....oni to zbog nas.....znas...duse slatke....ljubi ih carsija....u d..u..p..eee rutavo.
Jasmin je oteo od Slobode stadion da ga sacuva za sve nas, procjenio ga na 50M, na zmeljistu gdje je gradnja jedino moguca sa sipovima i gdje ispod tece potok, a zemljiste u centru grada prodao Mercatoru za mizernih 1.5 M.
Yebe se njega za stadion i za Slobodu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 16 maj 2017, 13:35

A sta vec reci o mafiji u NSBIH,cuj suspendovali Janjosa na jednu utakmicu???? I to finale kupa BiH.Dzaba nama 4. mjesto i ako ga osvojimo
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 16 maj 2017, 13:44

meecko je napisao/la:A sta vec reci o mafiji u NSBIH,cuj suspendovali Janjosa na jednu utakmicu???? I to finale kupa BiH.Dzaba nama 4. mjesto i ako ga osvojimo
Valjalo je Janjosa isprovocirati
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

zlatnakoka
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 16 maj 2017, 16:43

Penaltiky je napisao/la:
meecko je napisao/la:A sta vec reci o mafiji u NSBIH,cuj suspendovali Janjosa na jednu utakmicu???? I to finale kupa BiH.Dzaba nama 4. mjesto i ako ga osvojimo
Valjalo je Janjosa isprovocirati
Pa gdje ce na postenog Banovicanina?
Tuzlu su gotov razje*ali, ne treba se Janjoš igrati da ne bi i Sarajevo zaplatilo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 maj 2017, 22:05

Hitman22 je napisao/la:Moja greska,zatekao je Fucku. Izvinjavam se
:thumbup: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 16 maj 2017, 23:09

Na sta smo spali da nam zastupnik bude Kikanovic Dino :( E tugo moja. Covjek radi kod nekog advokata samo kao pomocnik nesto tako, znaci advokat nije. A na posljednim izborima bio je kandidat za gradsko vijece SDP-a ;) Dzasmine Dzasmine
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 16 maj 2017, 23:47

slobodo mi te volimooo na istoku vječno stojimooo i pjesme mi tebi pjevamooo naprijeed slobodoooo

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 17 maj 2017, 00:04

Bilo bi lijepo, ako sutra Sarajevo osvoji kup, doci na trening pred Krupu ;)
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 maj 2017, 00:14

Guest007 je napisao/la:Bilo bi lijepo, ako sutra Sarajevo osvoji kup, doci na trening pred Krupu ;)
Zamisli špice Sarajevo osvoji kup, mi nabijemo Krupu 3:0 i usput dođe vijest kako smo dobili licencu a sljedece sedmice Mehmedagic i Zec produze ugovor :D :roll:

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 17 maj 2017, 00:24

RollingPaper je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Bilo bi lijepo, ako sutra Sarajevo osvoji kup, doci na trening pred Krupu ;)
Zamisli špice Sarajevo osvoji kup, mi nabijemo Krupu 3:0 i usput dođe vijest kako smo dobili licencu a sljedece sedmice Mehmedagic i Zec produze ugovor :D :roll:
Pretjera ga ti hahaha
Ma sto se tice igraca, uvijek ce ih bit ;) kako smo pronasli Zilkica Kalezica Hairlahovica, momci su apsolutno pravi potez ;) naci cemo zamjene i za njih, to jeste te koji odu. Sumnjam da ce Mehmedagic otic, a sto se tice zeca mislim da ce otic uz obestecenje

NS BiH mafia!
Savez napolje!

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 17 maj 2017, 11:00

Ulaz protiv Krupe besplatan hajde carsijo sad da vas vidim ako ne napunimo stadion onda mo obicni kurc od navijaca treba dat momcima podrsku sto su ideverali sve ove sezone. Jeel ko vidio sliku Covica hahahahahaha politika mrtva

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 maj 2017, 11:03

nece nas narod. razocarani su, ljuti,tvrdoglavi,imaju zamjerke. i tako.
ima dosta toga i legitimnog,al sustina je ista. fudbal ljude u tuzli ne interesuje plaho dalje od spomena u neobaveznoj prici i klika...
jos ako sarajevo ne uzme kup, milja mjera,, mozda milja i po

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 maj 2017, 12:08

tinaslafkr je napisao/la:Ulaz protiv Krupe besplatan hajde carsijo sad da vas vidim ako ne napunimo stadion onda mo obicni kurc od navijaca treba dat momcima podrsku sto su ideverali sve ove sezone. Jeel ko vidio sliku Covica hahahahahaha politika mrtva
Brate,pun stadion ti je 8,9 milja ljudi....odvadi malo :D ...nece ljudi utakmicu za prestiž da gledaju i to protiv mrtve Krupe....de se malo vratite u realnost PL.... celik i zenicani koji su pojam mentaliteta i vjernosti igrali prije par vikenda utakmicu svih utakmica protiv viteza i to za opstanak....pozivali i kuku i motiku....milja ljudi bila....zrinja u borbi za titulu malte ne svake godine a prosjek 2 milje....pitari isto sa nekim pojedinačnim skokovima sa ovim atraktivnijim ....samo meljo odskače i to je to ba....kakvi crni puni stadioni....to kod nas u cijelome prvenstvu bude Mozda 4,5 puta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 maj 2017, 13:17

Sariel je napisao/la:nece nas narod. razocarani su, ljuti,tvrdoglavi,imaju zamjerke. i tako.
ima dosta toga i legitimnog,al sustina je ista. fudbal ljude u tuzli ne interesuje plaho dalje od spomena u neobaveznoj prici i klika...
jos ako sarajevo ne uzme kup, milja mjera,, mozda milja i po
Vole ljudi ovdje fudbal i Slobodu, ali mora biti "ono nesto". Mlitavo i zvaljavo niko ne voli.
slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 maj 2017, 13:22

nema tu vole ne vole, il ides il ne ides..
kod nas svijet vecinom ne ide..
iz ovog il onog razloga nebitno sad.
prosjek ti je cca oduzmi dodaj 3 milje al iz top izdanja..
da ne vadimo sad ekstreme sa par derbija i ovih iz 2 lige.
u zadnjih koliko unazad 20 godina dovoljno za jednu generaciju ne?

sta mi radimo? bojkotujemo?
sta onda rade u mostaru? il sad na kosevu?
sto rece garda osim trenutno zelje...
vecina klubova, odlican primjer celika...bit il ne bit i nista..
jednostavno, taj mentalitet ne postoji ovde.
a mi svi nadjemo razlog i opravdanje..bez izuzetaka..

znam drug reci ces islo se nekad...
**** islo se nekad i u drugim sredinama...
generalno sve je u qrcu pa i to...
osim neke trenutne euforije.. koja je opet izuzetak od pravila nazalost...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 maj 2017, 13:31

a baska na to sve ko plus,il minus, sto mi imamo svojih problema i preko usiju...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 maj 2017, 13:34

Ako hocemo da bude i tih 3000 ljudi na stadionu mora se igrati kvalitetan fudbal i boriti za nesto. I to 3000 je bolje od 1000. Ne moze se reci pa sada ima 1000 ali i kada smo se prosle sezone borili za nesto nije bilo 5000, nije bilo 5000 ali je bilo vise u prosjeku. Cinjenica, mozes reci tu i tu utakmicu je bilo 1000, ali je na nekoj drugoj bilo 5000. Pa se to sve usrednjilo na 3000, sada nema nikada 5000 i sve se to usrednji na 1000.
Igraj fudbal dobar, a neces ga igrati, bori se za nesto, a neces se boriti pa ce biti vise ljudi.

Najlakse je pljuvati sada ove sto nece da dolaze i da gledaju svasta. Ne moze neko samo svoje tjerati i misliti da je samo on upravu. Nije svako isti, neko voli ovo, neko voli ono. Cinjenica je da nisi zadovoljio vecinu, a da si zadovoljio samo one koje ne trebas niti zadovoljiti tj 1000 bolesnika za Slobodom. Tih bar 500 ce uvijek biti pa makar Sloboda bila zadnja u drugoj ligi ali oni ne bi trebali pljuvati ostale koji tada nece biti tu.

Kao sto onima poznatijim navijacima nije dobar niko, oni traze da bude par stotina na stadionu samo da se mogu qrciti da su veliki navijaci. A nije im ni jasno da zbog njihovih odluka i losih procjena, dugogodisnjeg blacenja svakog ko je pokusao napraviti napredak u klubu nema ljudi. Bas zbog toga Azmir je otisao nije ga niko tjerao price, idemo dalje imamo sada ove i ta spika je i otjerala ljude. Ono sta se ti boris za klub, Azmir ti ode, postave ti ove i ti kao neko u skupstini i ko se treba boriti za klub kazes eto sta cemo imamo ove sada, samo slegnes ramenima i onda kasnije ti cudno sto nema 3 milje na stadionu.

Tako da ne znam sto se ljutite kada je se postiglo ono sto se trazilo, neki i ne vole da na stadionu bude ljudi nekima je draze kada je ovako da budu oni veci navijaci od ostalih. (mada bgm i oni preskacu utakmice ali kada odu na jednu dvije u nizu obavezno se pohvale i kazu da su veliki navijaci ).

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 maj 2017, 13:42

ma fulas ti ba cijeli fudbal.
**** ga majka ko da na grckom pricam.
i azmir i jasmin i macak i ljepota...nismo frizeri jbemu zivot da gledamo estetiku.
fazon je da nema mentaliteta da se podrzi simbol,a ne ni za azmira ni za macka ni za perioda ostalih.
kao naviko ti i svi ostali na neku ligu prvaka. krac palac. volio bi i ja al runje rahmanove.
i ne pljujem ja ove sto ne dolaze sad...
ja pljujem po pitanju mentaliteta sve odreda...i u svim periodima. jer je procenat onih kojima je stalo i koji idu ili koji su isli za ovog ili onog perioda mali.
o tom ja pricam o izgovorima. **** ba i fudbal i azmira i macka i jasmina. i stadion tusanj,arena favela zovi ga kako hoces...
nema mentaliteta.navijackog.nema i tacka ovo su sve pickasti izgovori, jer se titula nikad nije uzle,aliga prvaka se nikad nije igrala, izleti u evropu su na nivou kise u sahari..dakle o cemu mi pricamo?
moglo bi se ovako do jutra.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 maj 2017, 13:47

i nema tu ljutnje drugovi moji to je tako.
kakva ljutnja i pasja guzica...
nama treba svaki covjek, ko oni penzioneri sto idu po 50 godina na utakmice sa svojim podguzicima aferim ljudinama..jeb.ga..
kao i oni sto dodju da se uslikaju..i cure. i djeca.
fale brojevi a brojeva nema.
i kome onda gradit stadion? za koga ulupat milione???

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 maj 2017, 13:50

Eto vidis ti samo sebe gledas, ne interesuje te uopste sta drugi misle. Pricate pricu koja je isfurala prije 30-40 godina. Kakvi mentaliteti, to je prica koja vise u razvijenim klubovima ne postoji, to se gubi. Dovedi istaknutog trenera kao Blazevic i igraca kao Zeba i vidjeti cete kako ce biti ljudi. A ne ljudima nabijati pod nos tu pricu o mentalitetu, nije svako isti pa da mu je dosta malo. Vecina ne konta tu pricu o mentalitetu, samo bi se nasmijali na nju i sta ima veze opet su vecina, a vecinu treba ispostovati, a ne manjinu.

Nemaju ljudi vremena kao mi da se bave Slobodom u nedogled, moj otac npr hoce da vidi dobar fudbal i ima ta 2 sata u sedmici da izdvoji. Covjek ce doci kada ima sta da se vidi, kada nema nece doci otici ce raditi sta oko kuce. Tako da vi sto to trazite od nasih ljudi da imaju neki mentalitet kao Svabe nije moguce.

A sto se nas tice lahko je sa nama, mi cemo doci i kada Sloboda gubi i po 10:0. Ali vecina nece, a nije problem u njima jer su oni takvi vec u Slobodi jer ih ne zna zadovoljiti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.