FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 15 maj 2017, 23:09

SARS je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:volio bih da svi procitate ovaj post od momka koji je, moguce, upuceniji od vecine nas u situaciju u klubu, ko malo pomnije prati forum, zna i zbog cega, no dobro.. izuzetan post, pa ga stoga i dijelim ovdje!
YNWA je napisao/la:Inace ko drustvo smo otisli u pm, bitno je samo pljuvati, a svi su pametni i sve znaju, i sanjaju neke milijardere, kako ce neko doci ovdje, uloziti svake sezone po nekoliko miliona u igracki kadar, napraviti stadion, ono mi nismo zadovoljni Tanom, kao da neko jedva ceka da kupi klub ovdje, jedva i njega sjebali :mrgreen:

Vi ste imali Husica, ali on tu ne bi ostao dugo, i nije njega niko otjerao, on je pobjegao jer je skontao da nece ici onako kako je zamislio, da to nije bas onako kako je pricao, a to je vidio kad je doveo malo skuplje igrace. A pogotovo se ne moze kriviti TC za odlazak Husica i ispade on neki neprijatelj Slobode, a covjek radi sasvim dobar posao i bori se za Slobodu, a navijaci su mu dosta odmogli, jer napravljena je takva atmosfera da se klub gasi, a zamislite kako je bilo tada njima da pregovaraju sa igracima, posto sam dosta upucen u to, znam kakva je atmosfera bila među igracima, na ugovorima se gledala svaka tacka, niko im nije nista vjerovao, ali sad nakon nekoliko mjeseci se moze reci da su bili korekti i da su ispunili sve sto su obecali, vjerovatno najredovnije plate u ligi igraci Slobode imaju, redovnije nego kad je Husic bio tu, i jos su osigurani, a kod Husica nisu bili.
A nece jos dugo ni ova uprava biti tu, jer niko nema snage ni volje da bude na celu nekog kluba duze vrijeme, trosi svoje vrijeme, pare, a od toga nema neke koristi i jos ga pljuju i jebu mu sve po spisku. uskoro ce skontati i TC da je bolje biti predsjednik Kikaca, i svake sedmice lagano uz meze i pice gledati tekmu, bez nerviranja. :mrgreen:
ma sta on zna, to je jos jedan faraonov igrac koji pise za cvaju, uskoro ocekujem takve komentare
S obzirom da ga je pomija sloboda 72 prekrizio vjerujem da se u TC pojavio inat i da ce ostati ! Zasto?? Pa kad ova pomija koja je glasala za predsjednika Davuda koji je istjerao klub iz PL zeli da odes onda si sigurno OK,a do sutra cu dobiti i slike njegovog glasanja za grobare Slobode i freneticno likovanje za iste.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2017, 23:16

Hitman22 je napisao/la:
SARS je napisao/la: volio bih da svi procitate ovaj post od momka koji je, moguce, upuceniji od vecine nas u situaciju u klubu, ko malo pomnije prati forum, zna i zbog cega, no dobro.. izuzetan post, pa ga stoga i dijelim ovdje!
YNWA je napisao/la:Inace ko drustvo smo otisli u pm, bitno je samo pljuvati, a svi su pametni i sve znaju, i sanjaju neke milijardere, kako ce neko doci ovdje, uloziti svake sezone po nekoliko miliona u igracki kadar, napraviti stadion, ono mi nismo zadovoljni Tanom, kao da neko jedva ceka da kupi klub ovdje, jedva i njega sjebali :mrgreen:

Vi ste imali Husica, ali on tu ne bi ostao dugo, i nije njega niko otjerao, on je pobjegao jer je skontao da nece ici onako kako je zamislio, da to nije bas onako kako je pricao, a to je vidio kad je doveo malo skuplje igrace. A pogotovo se ne moze kriviti TC za odlazak Husica i ispade on neki neprijatelj Slobode, a covjek radi sasvim dobar posao i bori se za Slobodu, a navijaci su mu dosta odmogli, jer napravljena je takva atmosfera da se klub gasi, a zamislite kako je bilo tada njima da pregovaraju sa igracima, posto sam dosta upucen u to, znam kakva je atmosfera bila među igracima, na ugovorima se gledala svaka tacka, niko im nije nista vjerovao, ali sad nakon nekoliko mjeseci se moze reci da su bili korekti i da su ispunili sve sto su obecali, vjerovatno najredovnije plate u ligi igraci Slobode imaju, redovnije nego kad je Husic bio tu, i jos su osigurani, a kod Husica nisu bili.
A nece jos dugo ni ova uprava biti tu, jer niko nema snage ni volje da bude na celu nekog kluba duze vrijeme, trosi svoje vrijeme, pare, a od toga nema neke koristi i jos ga pljuju i jebu mu sve po spisku. uskoro ce skontati i TC da je bolje biti predsjednik Kikaca, i svake sedmice lagano uz meze i pice gledati tekmu, bez nerviranja. :mrgreen:
ma sta on zna, to je jos jedan faraonov igrac koji pise za cvaju, uskoro ocekujem takve komentare
S obzirom da ga je pomija sloboda 72 prekrizio vjerujem da se u TC pojavio inat i da ce ostati ! Zasto?? Pa kad ova pomija koja je glasala za predsjednika Davuda koji je istjerao klub iz PL zeli da odes onda si sigurno OK,a do sutra cu dobiti i slike njegovog glasanja za grobare Slobode i freneticno likovanje za iste.[/quote]

Nismo imali za koga drugog .Nije bilo protivkandidata.KLUB SE GASIO ,IGRAČI ŠTRAJKOVALI.ISTO KAO U JANUARU 2013.
........................................................................................................................................................
slika

slika
..........................................................................................................................................................
............NAMJEŠTENO IZ TUZLE
slika

Nakon poraza od GOŠK-a: Navijači Veleža ogorčeni zbog namještene utakmice
Navijači su ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
Maj 23, 2012
-Nakon poraza od GOŠK-a, zahvaljujući kojem je ekipa iz Gabele ostala u Premijer ligi BiH, a Sloboda ispala, navijači Veleža blokirali su igrače i upravu mostarskog kluba u svlačionici.
- Navijači su prostetirali, čak i prijetili, ogorčeni zbog ovog poraza koji je uslijedio nakon što je Velež vodio 1-0.
GOŠK je dva gola postigao u kratkom razmaku, u 81. i 83. minutu.
Iako nekoliko ljudi koje smo kontaktirali u Mostaru tvrde 'da je sve bilo regularno', reakcija navijača najbolje govori o kakvoj se utakmici radilo u Vrapčićima. Situacija se ubrzo smirila.
- Svoje ogorčenje zbog, kako sami pišu, namještene utakmice, navijači Veleža iskazuju i na Facebook stranici ovog kluba

-'Očevi su nam po 9 mjeseci bili logorima Dretelj, Heliodrom i Gabela, pustili ustaše za par hiljada maraka. Fuj, gade mi se, žao mi je Slobode...ovo nije ni N od nogometa. Fujjjj'. 'Je.. vas GOŠK, stvarno ste razočarali, sram vas bilo, stidite se, namiještate utakmice, prodane duše'... 'Ugasi se više samo nas sramotiš', 'Fuj gamad!', samo su neke od poruka.

(Bportal.ba)

.......................................................................................................................................................

OMER DELALIĆ-"DELING".On je bio veležovac kada smo mi ispali iz lige.

http://www.deling.biz/bs/novosti/federa ... ili-deling

slika

slika
DELALIĆ SA NERKOM I ENKOM
.........................................................................................................................................................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 maj 2017, 23:43, ukupno mijenjano 9 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 maj 2017, 23:18

katarakta je napisao/la:Ivan Kostić je kao fudbaler Slobode otišao na pripreme Željezničara. Da se znaju ikakva pravila već bi tada bio suspendovan od strane NFSBiH. I tada od Sindikata ublehaškog nismo čuli ni riječi.

slikaimg
IVAN KOSTIC JEDAN JE OD NAS !

UPSSSS Pa ovaj smrad nosi plavu trenerku,a mi crveno-crnu.
Ipak je on samo dio vrlo malog broja ljudi i bas mi milo kad vidim komentare da je Kostic u pravu a Sloboda u krivu.
Jos mi milije kad gore navedene zaljubljenike **** kakvim uspjehom umjesto raspadom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 maj 2017, 23:22

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la: Ma sta kazes.. :roll:
Gdje su ti madzionicari kod nas 100 godina...doduse sam si sebi odgovorio u tekstu.....odmori malo buraz,godice ti.. :)
Jest solinas samo milioni igraju, Radnik ulozio milione i uzeo kup, Krupa ulozila milione, Siroki ulozio milione ove godine, samo me preskoci ubuduce :thumbup:
Ja jedno ti drugo.........
25 godina nakon rata sta su napravili pomenuti klubovi a sta mi....
Koliko imaju oni duga a koliko mi.....i gdje su za svo to vrijeme ti strucnjaci koje spominjes.
Fulo si poentu mog odgovora tebi, ali utvaram sebi da namjerno to radis....nebitno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2017, 23:22

fukaratz je napisao/la:
Mortus je napisao/la:ukopa nas Dzidić sa sindikatom.
da vidimo sad Kruškine poteze i njgovu spremnost da se za dobrobit kluba koji vodi i voli prošeta do bankomata i plati dugove koje je svojom bahatošću napravi, te Slobodi obezbijedi licencu.
Azmirova izjava je bila sljedeca: kada bude napustao klub tri mjeseca ranije ce najaviti i klub napustiti bez ikakvih repova :kafa: nas sada tuze ljudi kojima je Azmir obecavao 50-60-70 hiljada maraka na ruke i nije isplatio :salut: ko ga je tjerao da potpisuje takve ugovore sa igracima :?: sreca nasa da ti igraci vole grad Tuzlu i FK Slobodu jer sta bi tek bilo da nas ne vole :njanjanja:
Pa i Otišao je bez repova il' mislis da je EL i 400 000 maraka sa neba palo....sa tim parama uz korektan razgovor i normalan raskid ugovora moglo im je jos Pride bar 200 milja ostat a da pozatvaraju potrazivanja....al ne.... bolje je razjebat pare od Evrope na samo dragi Bog zna STA i onda na seljacko-kabadahijski nacin **** ljude pod ugovorom u fazonu"STA ba hocete, pusite tuki i nek' vas Azemica plati a kod mene ako Ce te igrati igrajte za milju...al Cu ja svom ahbabu ucinit uslugu pa uvalit u Slobodu smijesnog Jahu iz jos smijesnijeg svatovca i Pride ga potpisati na 3 godine..a ti Ivane Kosticu ga pusi i igraj za milju ako hoces"....Cuj, doveli nam covjeka iz 17 lige led te j e b o i jos ga proturili ko pojacanje....od tog jos nemogu sebi da dodjem...a onda se ljudi poslije takve priče fino spakovali kofere i sa ovjerenim ugovorima na sud....ovaj naravno nastavio lupat ko Maksim po diviziji sa nekakvim potjernicama....na kraju da opet pitam...GDJE SU J E B E N E PARE OD EVROPE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2017, 23:25

Chinaglia je napisao/la:volio bih da svi procitate ovaj post od momka koji je, moguce, upuceniji od vecine nas u situaciju u klubu, ko malo pomnije prati forum, zna i zbog cega, no dobro.. izuzetan post, pa ga stoga i dijelim ovdje!

Pa nalazite se ti i ovaj strucnjak u prici....samo ne kontam kakve vi imate veze sa Slobodom....ti navijas za ove rimske fasiste a on za Liverpool... prebaci se na drugu temu pa o evropskom fudbalu tamo calakajte do zore

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2017, 23:27

I sta sada ako gore u Slogi opet za godinu dvije pocne da dovodi skupe igrace? A nesto sam siguran da ce opet tako krenuti da radi jer vec u Federalnoj je u januaru doveo 10ak igraca. :roll:

Dobro je Sarajevu, nemaju dugova, imaju administraciju, imaju usluge prema navijacima raznih tipova, dobre sponzore, a u konacnici su se opet vratili u Evropu i mogu se pohvaliti da su nesto tokom historije osvojili. A mi cemo sportske uspjehe opet da odlozimo za narednu godinu, pa onda naredne za narednu i tako sve do 100. godina bez titule ili kupa drzave. :oops:

Ono simpaticni smo stvarno. lagano se od ispadanja iz lige nije nista naucilo. Pusimo pricu da su Jahic i Salihovic dobri igraci, pljujemo one koje smo prije velicali. Bas smo ono alibi raja, nadjemo nesto negativno od prije, zanemarimo negativno od sada i trazimo pozitivno i onda u konacnici iako cemo u buducnosti da ga pusimo na zelenom terenu dodjosmo do price da je sada trava zelena, a da prije nije bila. Pa navijacima Sarajeva je svakako bolje da smo ovako simpaticni, imaju garant Evrope svake sezone, nema im vise ko poebati racune. :wave:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2017, 23:36

I ako je dobro nadam se da ce Ordagic da udari jedan od 4 godine ugovor posto je osiguran sada :mrgreen:

Ako on ode onda nema sumnje da ce ova uprava da pobjedi u trci za najtalentovanijeg igraca na trzistu ispred Zeljeznicara i Zrinjskog :urnebes:
Ili cemo ipak da izvucemo sta iz naftalina, pa ako proigra da onda ide u Sarajevo.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 maj 2017, 23:39

staragarda je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Mortus je napisao/la:ukopa nas Dzidić sa sindikatom.
da vidimo sad Kruškine poteze i njgovu spremnost da se za dobrobit kluba koji vodi i voli prošeta do bankomata i plati dugove koje je svojom bahatošću napravi, te Slobodi obezbijedi licencu.
Azmirova izjava je bila sljedeca: kada bude napustao klub tri mjeseca ranije ce najaviti i klub napustiti bez ikakvih repova :kafa: nas sada tuze ljudi kojima je Azmir obecavao 50-60-70 hiljada maraka na ruke i nije isplatio :salut: ko ga je tjerao da potpisuje takve ugovore sa igracima :?: sreca nasa da ti igraci vole grad Tuzlu i FK Slobodu jer sta bi tek bilo da nas ne vole :njanjanja:
Pa i Otišao je bez repova il' mislis da je EL i 400 000 maraka sa neba palo....sa tim parama uz korektan razgovor i normalan raskid ugovora moglo im je jos Pride bar 200 milja ostat a da pozatvaraju potrazivanja....al ne.... bolje je razjebat pare od Evrope na samo dragi Bog zna STA i onda na seljacko-kabadahijski nacin **** ljude pod ugovorom u fazonu"STA ba hocete, pusite tuki i nek' vas Azemica plati a kod mene ako Ce te igrati igrajte za milju...al Cu ja svom ahbabu ucinit uslugu pa uvalit u Slobodu smijesnog Jahu iz jos smijesnijeg svatovca i Pride ga potpisati na 3 godine..a ti Ivane Kosticu ga pusi i igraj za milju ako hoces"....Cuj, doveli nam covjeka iz 17 lige led te j e b o i jos ga proturili ko pojacanje....od tog jos nemogu sebi da dodjem...a onda se ljudi poslije takve priče fino spakovali kofere i sa ovjerenim ugovorima na sud....ovaj naravno nastavio lupat ko Maksim po diviziji sa nekakvim potjernicama....na kraju da opet pitam...GDJE SU J E B E N E PARE OD EVROPE
Imas sve na stranici klupskoj koliko je para od EL doslo na racun i gdje su utrosene,ako nesto promasis u zbrajanju slobodno dva puta procitaj.
Procitaj malo glede tekucih poreskih obaveza koje su uplacene,a nisu uplacivane nekad ranije zbog cega je rahat i bez marke otisao Piric.
Nemoj da te ljutnja i bijes zaslijepljuju.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2017, 23:43

Cekaj,hitman...jel' hoces da kazes da ovo sto je doslo od evrope i sto je prebaceno od saveza nije moglo da poklopi sve dugove prema Kosticu,govedarici,mehidicu i faticu....poteze se prica kao pobjegao Husic a Covjek im gotovo pola miliona ostavio....STA je trebao...ostavit jos pola miliona od sebe dok se NJUO ne snadje
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 15 maj 2017, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2017, 23:45

Hitman22 je napisao/la: Imas sve na stranici klupskoj koliko je para od EL doslo na racun i gdje su utrosene,ako nesto promasis u zbrajanju slobodno dva puta procitaj.
Procitaj malo glede tekucih poreskih obaveza koje su uplacene,a nisu uplacivane nekad ranije zbog cega je rahat i bez marke otisao Piric.
Nemoj da te ljutnja i bijes zaslijepljuju.
Zar nakon svih predsjednika u proslosti ali bas svih ukljucujuci i Azmira mislis da neko u ovom klubu na funkciji radi nesto na volonterskoj osnovi? U ovaj klub svako ko je dosao je dosao da zaradi. I uvijek ce ovdje i za 10 godina da bude ista situacija samo ce da se ljudi mijenjaju.

Mi prodamo Krpica i tu prvi hajruju oni koji su oko kluba, a zadnji navijci dobiju pojacanja za ono sto ostane, da malo oglabamo koscice. Za godinu dana ce se prodati neko drugi ali ce se pojaviti slucajno neki dug da se isplati Karicu, Malkocevicu i takvima.

Sad da padne pola miliona sa neba mi bi opet Tandira nekog doveli.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 maj 2017, 23:56

staragarda je napisao/la:Pa nalazite se ti i ovaj strucnjak u prici....samo ne kontam kakve vi imate veze sa Slobodom....ti navijas za ove rimske fasiste a on za Liverpool... prebaci se na drugu temu pa o evropskom fudbalu tamo calakajte do zore
pa znas li kako je on upucen u desavanja u FK Sloboda Tuzla
mislim, ako znas, onda ne kontam zasto pises takve stvari

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 maj 2017, 00:10

Eno citam da oni kreteni iz Zrinje i Sarajeva vec ganjaju Brkica iz Mladosti... kakve budale....samo bacanje para...on Ce sigurno traziti 5-10 milja....pa zar nije bolje recimo par igrača iz svatovca,vrbanjuse ili branitelja dovesti.... Ccccc,kreteni

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 maj 2017, 00:11

staragarda je napisao/la:Cekaj,hitman...jel' hoces da kazes da ovo sto je doslo od evrope i sto je prebaceno od saveza nije moglo da poklopi sve dugove prema Kosticu,govedarici,mehidicu i faticu....poteze se prica kao pobjegao Husic a Covjek im gotovo pola miliona ostavio....STA je trebao...ostavit jos pola miliona od sebe dok se NJUO ne snadje
Nit je ostavio nit je trebao ostaviti bilo sta jer nista nije niti zatekao 2013g.
Kazem ti da ima sadrzano u jednom saopcenju koliko je para od EL doslo i gdje su otisle iste,a to je u podmirenje plate zaostatka od Husica i tekuce septembarske kad je otisao te dugove iz tog perioda 2016 g za poreze i doprinose. U sustini je otisao cistog racuna u tom dijelu i s obrazom. Dio koji je sporan je pomenuti igraci kojima su neki sporazumi isplivali nakon odlaska njegovog,a simptomaticno je da su placeni skuplji i manje vrijedni igraci unaprijed (Dzidic Karic Merzic)a vedeta Kostic nije ni marke za vrijeme Husica u sto ja licno ne vjerujem. Ne vjerujem da je Husic ostao duzan niti Mehidicu,a isti je otisao odmah po njegovom napustanju kluba,Govedo takodje pa i bofl Fatic koji je na ruke dobio 25.000 potrazuje nesto a da ima gram obraza zahvalio bi se i poslao barem 5000 nazad taman da mu niti jedna plata nije ispostovana.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 maj 2017, 00:25

Cuj nije nista zatekao 2013. godine :wtf: :wtf: :wtf:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 maj 2017, 00:36

Moja greska,zatekao je Fucku. Izvinjavam se
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 maj 2017, 00:45

staragarda je napisao/la:Eno citam da oni kreteni iz Zrinje i Sarajeva vec ganjaju Brkica iz Mladosti... kakve budale....samo bacanje para...on Ce sigurno traziti 5-10 milja....pa zar nije bolje recimo par igrača iz svatovca,vrbanjuse ili branitelja dovesti.... Ccccc,kreteni
Tog Brkica je Azmir mogao dobiti za pare na ruke i tri milje platu ali je doveo veterane umjesto njega! I one pare sto si spominjao od Europe provjeri koliko je uopce para leglo na racun kluba. Senada ne branim niti ga volim ali nije sve onako kako predstavljate. I ne brinite nece ni Senad jos dugo a onda ide opet historijska sjednica!
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 maj 2017, 01:13

Za tog Brkica je bilo objavljeno da je Slobodin vec ali koja svrha od njega kada je Husarin bar tada bio tj Husara ga uvaljivao ovdje po BIH onima kojima bi bio dobar za ovu sezonu, a sada ce ga kao Hodzica gledati uvaliti negdje bolje.

Mada svakako bolji je od nekih nasih pojacanja ali bi nas vec sada na ljeto izlevatio.

Sto je na racun kluba leglo 270 hiljada od 410 ili tu negdje neka se klub zahvali i nasim navijacima za kazne izmedju ostalog, bacalo se ponekad i iz inata prosloj upravi i onda je to stiglo ovu.

Levati covjek koga stigne, odveo Hajdarevica dole u Zrinjski za 28k, Pirica raskidom ugovora, a kod Hodzica izganjao idealnih 2,5 godina, Znaci jos 2 godine ugovora, tom ce 18 godina. Ko je u ovoj ligi jos budala da daje sansu nekom od 18 od solidnih ekipa? Niko osim Slobode, ovdje ce narednu da pocne igrati, nakon te ce postati prvotimac, a onda ce nakon dobre kao prvotimac moci da ide jer ce mu ugovor isteci tj biti ce zreo dalje za Zrinjski ili Sarajevo kao Bekici.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 maj 2017, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 maj 2017, 01:21

Totenhem rusi stadion,na kojem igra preko sto godina.......i gradi novi.....
Eh sada zamislis dodjes u Tuzlu,i predlozis carsiji,namjerno kazem carsiji,i gradskom poglavici,da srusis Tusanj,i na njegovom mjestu izgradis moderan stadion,od cirka 15-20 000...pravi fudbalski....ili ne daj boze,trazis koncesiju,ili da stadion bude klubski,a za uzvrat renovirati ces ga,i uloziti svoj novac...kazem ne daj boze......ono....budes zatrpan teorijama zavjere.........gradnjom stanova,hoce pare,otima stadion....ono....zlo....taj covjek je zlo...on samo svoju korist gleda....mrzitelj Tuzle....a ovi nisu....oni to zbog nas.....znas...duse slatke....ljubi ih carsija....u d..u..p..eee rutavo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 16 maj 2017, 11:20

solinas je napisao/la:Totenhem rusi stadion,na kojem igra preko sto godina.......i gradi novi.....
Eh sada zamislis dodjes u Tuzlu,i predlozis carsiji,namjerno kazem carsiji,i gradskom poglavici,da srusis Tusanj,i na njegovom mjestu izgradis moderan stadion,od cirka 15-20 000...pravi fudbalski....ili ne daj boze,trazis koncesiju,ili da stadion bude klubski,a za uzvrat renovirati ces ga,i uloziti svoj novac...kazem ne daj boze......ono....budes zatrpan teorijama zavjere.........gradnjom stanova,hoce pare,otima stadion....ono....zlo....taj covjek je zlo...on samo svoju korist gleda....mrzitelj Tuzle....a ovi nisu....oni to zbog nas.....znas...duse slatke....ljubi ih carsija....u d..u..p..eee rutavo.
**** i Johnny Sins, a ja gledam.

Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.