FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2017, 08:18

Ima li neko izjavu ili video gdje Macak kaze da ce dati ostavku ako Sloboda ne ispuni cilj, a to je Evropa?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 maj 2017, 09:55

solinas je napisao/la: Ma sta kazes.. :roll:
Gdje su ti madzionicari kod nas 100 godina...doduse sam si sebi odgovorio u tekstu.....odmori malo buraz,godice ti.. :)
Jest solinas samo milioni igraju, Radnik ulozio milione i uzeo kup, Krupa ulozila milione, Siroki ulozio milione ove godine, samo me preskoci ubuduce :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 maj 2017, 10:32

Probisvjet je napisao/la:Ima li neko izjavu ili video gdje Macak kaze da ce dati ostavku ako Sloboda ne ispuni cilj, a to je Evropa?
Ako se sjećam rekao je da će dati ostavku ako ne izbori plasman u ligu za prvaka. Sumnjam da je rekao to za Evropu.
Ova posjeta protiv Radnika valjda je jasna poruka šta navijači misle o svemu, svima osim možda pojedinima ovdje na forumu koji doduše samo trolaju.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 maj 2017, 10:41

Probisvjet je napisao/la:Ima li neko izjavu ili video gdje Macak kaze da ce dati ostavku ako Sloboda ne ispuni cilj, a to je Evropa?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/odlazim- ... opu/225417

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 maj 2017, 10:43

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la: Ma sta kazes.. :roll:
Gdje su ti madzionicari kod nas 100 godina...doduse sam si sebi odgovorio u tekstu.....odmori malo buraz,godice ti.. :)
Jest solinas samo milioni igraju, Radnik ulozio milione i uzeo kup, Krupa ulozila milione, Siroki ulozio milione ove godine, samo me preskoci ubuduce :thumbup:
Ti kad izvališ odjekuju brda.
pa mi radimo 20 godina to što rade Krupa i Radnik godinu-dvije, a gdje smo mi gdje su oni?
Sloboda ide na pripreme u Bijeljinu led te J E B O!!
Krupa ima licencu mi zahoda na stadionu nemamo!!
Bolan mogu nabrajati do sutra al kakve koristi kad ti ćeš i dalje misliti da je dovoljno angažovati djecu iz juniorskog pogona koja bi trebala igrati za sendviče i postizati rezultate i da je opština gigant jer pošalju grtalicu da počisti snijeg sa trave stadina kojeg je ona vlasnik i samim tim i DUŽNA, jer su se obavezali ugovorom koji su oni sami sačinili, obezbijediti uslove za odigravanje utakmica!
Džaba ja to tebi pričam
Zadnja izmjena: costacurta08, dana/u 15 maj 2017, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 maj 2017, 10:45

Ne kontas cotacurta nisam rekao da smo mi organizovaniji od njih nego da se moze dovesti kvalitetan igrac i bez miliona zato jer ta Krupa i taj Radnik imaju po 2-3 igraca koji mogu biti u prvoj postavi sampionskog tima i druga je stvar sto nisu zato jer su ostali nesposobni da ih dovedu. Nisam ni napisao da smo mi sposobni ili da je Vlado sposoban da ih dovede, nego da se moze. Nit sam pisao o stvarima van terena. Zato za narednu sezonu nema opravdanja ako ne izborimo Europu. Al dzaba ja to tebi pisem kad ti znanje o fudbalu pocinje i zavrsava s platama igraca.
Citajuci vas ispade da imamo 2 Dinama, Rijeku i Hajduk u ligi pa da je Europa svjetlosnim godinama udaljena.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2017, 11:04

slika

:salut:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 maj 2017, 11:10

To isto ono kad je lik čeko trebu a nje nema sat vremena i on sam sebi veli čekaću je još dva sata, ako ne dođe ja odoh nek se 'ebe.
Apsolutno se slažem s tobom. 22 godine sve uprave koje su došle nisu mogle dovest igrača koji bi moga iz Slobode dalje od Sarajeva (osim Mirze Mešića i Halilovića).
Znaš li ti kakve talentovane djece ima u omladinskom pogonu? A znaš li koliko smo te djece izgubili zbog hadalja koji rade sa mladjim kategorijama?
pretočeno u pare radi se o iznosu od kojeg se vrti u glavi.
Mi smo stoka sitnog zuba. Nihadu je bilo bitno uzeti članarinu od 45KM na koje btw ni porez nisu plaćali i tu se završava i njegovo daljnje interesovanje za sve vezano za tu djecu. Termini, uslovi, balon, kvalitet rada, treneri rade na crno, osiguranje, sistematski pregledi itd itd su stvari za koje ni on niti Sok, niti Šećer niti bilo ko drugi nije htio da se brine a što u ovim malim krugovima fukcioniše itekako dobro.
Azmira branim iz razloga što smo kao očigledno nesposobni da prepoznamo i zadržimo talente iz svoje škole prinuđeni dovoditi ljude a koji, gle čuda, ne žele da rade za sendviče i bonove ako želimo titule i jedino ih je on mogao dovesti i plaćati.
Eh sad,
ovih 500tinjak ljudi na Tušnju u nedjelju valjda jasno kazuju koliko ljudi u Tuzli hoće i uzivaju u je b e nom prosjeku i mrtvilu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2017, 11:34

Ima vec pomalo, malo vise od pomalo, bojkota na tribinama. Ova brojka od 500 ljudi nije bila ni kada smo bili u cvajtari. Ko konta sve ce mu se samo kazati.
Tribine do sada na najnizim granama. Vjerovatno jer se nema sta pogledati. Macak ili kupuj igrace ili daj ostavku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 maj 2017, 11:38

klasik je napisao/la:Zasto Fukare bojkotuju utakmicu?
kasne im plaće i nisu im plaćeni doprinosi. vjerovatno će bojkotovati do kraja sezone, a onda će razmisliti i o tužbama protiv kluba.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 15 maj 2017, 12:00

pinoglavi je napisao/la:Ne kontas cotacurta nisam rekao da smo mi organizovaniji od njih nego da se moze dovesti kvalitetan igrac i bez miliona zato jer ta Krupa i taj Radnik imaju po 2-3 igraca koji mogu biti u prvoj postavi sampionskog tima i druga je stvar sto nisu zato jer su ostali nesposobni da ih dovedu. Nisam ni napisao da smo mi sposobni ili da je Vlado sposoban da ih dovede, nego da se moze. Nit sam pisao o stvarima van terena. Zato za narednu sezonu nema opravdanja ako ne izborimo Europu. Al dzaba ja to tebi pisem kad ti znanje o fudbalu pocinje i zavrsava s platama igraca.
Citajuci vas ispade da imamo 2 Dinama, Rijeku i Hajduk u ligi pa da je Europa svjetlosnim godinama udaljena.
Koliko toliko sam udaljen od ovih vaših prepucavanja, jer imam svoje mišljenje i ne možete ga tek tako promijeniti, kao što ni ja ne mogu vaše.
Njima je realno malo lakše jer nema raznih Mehidića, Mujkića i ka*ina da ih svako malo potezu po sudu.

Valjala situacija ili ne, ljudi na stadionu je sve manje, i za to mora postojati neki razlog.

Ne kažem da treba biti 5000, ali ni onih prosječnih 1500, 2000, nema. Sramota je da na stadionu u Tuzli nema 1000 ljudi.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2017, 13:24

NIKADA NEĆEMO ZABORAVITI OVO PREDVEČERJE 15. MAJA.1992.
Rahmet , Pokoj i Slava braniocima Tuzle i Bosne I Hercegovine..

slika

..............AKO ZABORAVIMO BITKU NA BRČANSKOJ MALTI
....................... DOŽIVJETI ĆEMO JE OPET.
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2017, 14:37

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 maj 2017, 14:40

fuj smecara., to ovaj djida sto ga spominjo onaj menadzer oko nekih namjestaljki...
puuu
i svi vole klub jelde :lol:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 maj 2017, 14:40

Prehebeno priopćenje sindikata!!!Sto je najgore u pravu su 95%
DRŽAVA TUZLA!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 maj 2017, 14:44

ukopa nas Dzidić sa sindikatom.
da vidimo sad Kruškine poteze i njgovu spremnost da se za dobrobit kluba koji vodi i voli prošeta do bankomata i plati dugove koje je svojom bahatošću napravi, te Slobodi obezbijedi licencu.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 maj 2017, 14:45

Mortus je napisao/la:ukopa nas Dzidić sa sindikatom.
da vidimo sad Kruškine poteze i njgovu spremnost da se za dobrobit kluba koji vodi i voli prošeta do bankomata i plati dugove koje je svojom bahatošću napravi, te Slobodi obezbijedi licencu.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2017, 14:51

STA cemo sad :kafa: ....neko ovdje nekoga debelo levati,to je vise nego ocigledno.... umjesto da je sjeo i dogovorio sporazumni raskid sa ovim igracima kao i onom picketinom Zebonjom gospodin se bahati,Pise potjernice i daje bombasticne izjave tipa "tuzit cemo savez" :kafa: ....sa Zebonjom se moglo dogovorit jer je bio demotivisan i to tolko da je kroz malo za i melju potpisao....ovi su iznapadani brutalno...da vidimo ko Ce biti donji....ja tipujem na Slobodu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 maj 2017, 15:39

costacurta08 je napisao/la:
Sve se svede na Azmir vs Senad a stvarno ne ulazim u to svojim postovima nego o fudbalu pisem.

Jednostavna je poenta i bgm nije tesko shvatiti, ko ima kesa da dovodi igrace i daje im 100k godisnje onda odlicno, ko nema moze malo poboljsati OP i izvuci par igraca iz OP i dovoditi neke mladje kvalitetne igrace koji nas mogu nositi do Europe i na kraju ih mozemo i prodati. Ko nema ni jedno ni drugo noga iz Slobode. I ja ovim postom nit napadam koga nit branim koga nit pisem o politici, eto imaju ljetni prelazni rok, nek dovedu igraca, cilj mora biti Europa i to je to. I samo nemojte pisati da nije moguce sklopiti ekipu i zasluzeno izboriti Europu bez miliona, ko da smo u HNL-u jbt

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2017, 16:02

"Ako ne odemo u Evropu upitno je hoću li ostati predsjednik", istakao je prvi čovjek tuzlanskog tima.

slika

......................................ODLAZI IZ FK SLOBODA

OBRATI PAŽNJU , 4minta 10 sekundi,gdje Mujkanović govori o pravosnažnosti Zakona.

http://radiokameleon.ba/2017/05/fk-slob ... bih-video/

- ŠTA SE ČEKALO OD OBJAVE ZAKONA U" SLUŽBENIM NOVINAMA FEDERACIJE BIH"
BROJ 12/17, OD 17. 02. 2017.????????

- FK Sloboda je tek 14.03. 2017. predala zahtjev poreskoj upravi za reprogram.

- DAKLE, 25 DANA NAKON ŠTO JE ZAKON POSTAO PRAVOSNAŽAN OBJAVOM U " SLUŽBENIM NOVINAMA FEDERACIJE BIH"

.................................................................................................................................................

Službene novine Federacije BiH broj 12/17 [17.2.2017.]
Svi akti iz ovog izdanja ne postoje na ovom jeziku. Kliknite ovdje da vidite akte koji nedostaju

Akti iz ovog broja:

-PARLAMENT FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE
UKAZ O PROGLAŠENJU ODLUKE O IMENOVANJU UPRAVNOG ODBORA AGENCIJE ZA BANKARSTVO FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE

UKAZ O PROGLAŠENJU ODLUKE O IMENOVANJU ČLANOVA REGULATORNE KOMISIJE ZA ENERGIJU U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE

UKAZ O PROGLAŠENJU ZAKONA O IZMJENI ZAKONA O NAPLATI I DJELIMIČNOM OTPISU DUGOVANJA SPORTSKIM KOLEKTIVIMA

..........................................................................................................................................................
Zakon o izmjenI Zakona o naplati i djelomičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima (predlagač: Slađan Ilić, delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine) – skraćeni postupak, - (PD – 16. sj. – 24.1.2017., DN - 9. van. sj. – 2.12. 2016), „Službene novine Federacije BiH“, broj 12/17,

.........................................................................................................................................................
&

О " & О ? " $ " $
" ?

? 1.

У & о ? " $ " $ "
? („? " $ "“, & 37/14), у ? 1. ":
“? $ 31. 12. 2013. $,“, ' се ": “ ? $ 31. 12.
2016. $,“.

? 2.

Овај & ступа на снагу $ $ $ $ " у
”? " $ "”.

$
$ $
? $ "
$ "

$
$ $
? $ "
$ $
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 maj 2017, 16:58, ukupno mijenjano 14 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.