FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zivlje je bilo na onoj utakmici kad si oni stranci ( crnci ) igrali sa slogom nego dns !!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Šta smo ba riješili, potpisali reprogram po ko zna koji put, jel to odmah znači da je sav dug riješen?
I stvarno misliš da ćemo s djecom nekom uspjet nešto? Opet ćemo ganjati njihovu afirmaciju, pa čim se to desi, odmah ih prodati za neku siću i nazad na životarenje...Što je najgore, to je čak i dobro još s obzirom na sve...
I stvarno misliš da ćemo s djecom nekom uspjet nešto? Opet ćemo ganjati njihovu afirmaciju, pa čim se to desi, odmah ih prodati za neku siću i nazad na životarenje...Što je najgore, to je čak i dobro još s obzirom na sve...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
U zadnje vrijeme mi se ova uprava pocela svidjati, plate ne kasne nema turbulencija u klubu reprogram ide redovno, igraca imamo, i sad kad nam najbolji igraci odu(mozda) pocet ce price kako se raspadamo. Ljudi dragi pa za Zilkica,Kalezica,Hairlahovica je slabo ko cuo, a kako momci igraju. Naci ce sebi Vladika igrace.. Mozemo mi i bez Ordagica 100%pinoglavi je napisao/la:Wobly ti referat napisa o tome kako cemo biti ko qurac sljedece sezone, kako slijedi sredina tabele i sl. To je to predvidjanje scenarija za unaprijed i kritike unaprijed kad se nema sta sad puno reci.
Rjesavanje dugova i 4. mjesto i to sa mladim igracima je odlicno za ovu sezonu nakon sto je Azmir otisao i nakon sto se pisalo da se gasimo.
Da ne spominjem druge stvari poput weba, PR-a, transparentnosti sa dugovima, formiranje onog odbora za razvoj pa imate gdje adresirati ideje, poboljsanje marketinga, poboljsanje OP, tjeranje Husare iz OP, potpisivanje ugovora sa najtalentovanijom djecom iz OP i davanje prilike najtalentovanijim da se dokazu u seniorima jer je to valjda citava poenta omladinskog pogona, jer izgleda te stvari ovdje ne priznajte i ovo je sve apsolutno nebitno.

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Za razliku od reprograma koji je potpisao Azmir, ovaj reprogram ima ratu od 20ak hiljada mjesecno i ne vidim cemu briga da li cemo ga rijesiti.wobly92 je napisao/la:Šta smo ba riješili, potpisali reprogram po ko zna koji put, jel to odmah znači da je sav dug riješen?
I opet ti je kontraargument "sta cemo uraditi s djecom"

Kontra argument za ovu upravu ti je tvoje predvidjanje buducnosti i pljuvanje te tvoje zamisljene buducnosti, vec vidjeno na temi realno.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nije Azmir ništa potpisao bolan. Kad im je čovjek nudio rješenje koje je slično ovome što sad imaju, čak i bolje, faraon (tuzla075 zaboli me što ti smeta) ga glatko odbio. Jel se nekad neko zapitao zašto...Kad je napredak, zašto opstruirati...
A sad ta ista osoba vedri i oblači, sam, bez ikoga da vrši pritisak na njega. I da izađe na dobro.
Hoćemo li stvarno opet potezati priču "naša djeca"???
Kakve grupne faze, kad rasprodaju i ovo malo što im je ostalo što im je prošla uprava ostavila, vidjećemo tek tad njih na djelu. Opet će i od tog imati koristi, tu će se nešto para nabrati, ali hoće li se pametno uložiti i tražiti neke zamjene konkretne, to smo već vidjeli kad smo najboljeg strijelca lige zamijenili...ni sa kim.
A sad ta ista osoba vedri i oblači, sam, bez ikoga da vrši pritisak na njega. I da izađe na dobro.

Hoćemo li stvarno opet potezati priču "naša djeca"???
Kakve grupne faze, kad rasprodaju i ovo malo što im je ostalo što im je prošla uprava ostavila, vidjećemo tek tad njih na djelu. Opet će i od tog imati koristi, tu će se nešto para nabrati, ali hoće li se pametno uložiti i tražiti neke zamjene konkretne, to smo već vidjeli kad smo najboljeg strijelca lige zamijenili...ni sa kim.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ovom woblyju treba svezat jednu dobru sljagu, cisto da mu se mozak resetuje :mrgreen:
-
- Kontakt:
Nece niko ni na onakav sjever icGuest007 je napisao/la:Druze nece niko nikog molit i klecat na koljenima da dodju na tekmu. Sto se tice posjete na stadionu jedini minus je cijena karte, a ovo za djecu i djevojke je odlican potezklasik je napisao/la:Nije kriva kafa, kriv je sjever i oni koji trebaju privuc tu raju na sjeverGuest007 je napisao/la:Sjever tuzan, ne lici na ono od prosle godine.. A kafici u gradu puni. Yeebala vas kafaOd sl sezone se izborit Zapad 7, Sjever 5, Fukare 3 pa cete vidjet' posjete + (djevojke i djeca free)

Postove ima u rangu tuzlakaChinaglia je napisao/la:ovom woblyju treba svezat jednu dobru sljagu, cisto da mu se mozak resetuje

Reprogram je potpisao Kurevic ispred kluba,bez Azmirove saglasnosti,u ime Grada.pinoglavi je napisao/la:Za razliku od reprograma koji je potpisao Azmir, ovaj reprogram ima ratu od 20ak hiljada mjesecno i ne vidim cemu briga da li cemo ga rijesiti.wobly92 je napisao/la:Šta smo ba riješili, potpisali reprogram po ko zna koji put, jel to odmah znači da je sav dug riješen?
I opet ti je kontraargument "sta cemo uraditi s djecom"![]()
Necemo wobly u grupne faze ni s djecom ni s Azmirom ni sa Faticima i Djidicima, ne brini puno
Kontra argument za ovu upravu ti je tvoje predvidjanje buducnosti i pljuvanje te tvoje zamisljene buducnosti, vec vidjeno na temi realno.
Azmir nije htio potpisati,bas zbog nenormalnih uslova i velike rate.........nakon toga i pocinje raskol izmedju grada kluba i Husica....
Nemojte iznositi gluposti i neistine,samo da bi dokazali nesto nedokazivo...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Reprogram pod Azmirom, isti qurac. Uhvatite se gluposti kao da napadam Azmira a na ove ostale stvari nemate odgovor osim "sve je Azmir ovoj upravi obezbjedio, sad nam slijedi raspad na ljeto" i sl. sranja
Ma da, isti qrac
Čovjek predlagao islti model, sad odjednom usvojili kad njega više nema. Jer valjalo bi njega trpiti sigurno tih 10 godina, možda i manje, a ovako ako i ne plate pa zaboli ih kad im neće niko ništa reći.
Opet je fasada urađena fino...Kakvi su ovo maheri za to, ali polako.
Putem će oni grupe navijačke...ovi svoju nesposobnost i nezainteresovanost nit znaju nit imaju volje i želje da prikriju.
Al nek imamo web stranicu, sve ostalo što se napiše su nebuloze i gluposti.
Kad vam je ultras pisao prošle godine u onakvom stanju da smo bliže gašenju nego nekim velikim stvarima niko nije riječ rekao, a krenulo je nizbrdo.
Sad kad se opet na to upozorava, na-a, odjednom ne da se riječ reći na tu temu. Imamo web stranicu, i našu djecu, šta ti je, ide to na bolje. Sve će biti u redu.

Čovjek predlagao islti model, sad odjednom usvojili kad njega više nema. Jer valjalo bi njega trpiti sigurno tih 10 godina, možda i manje, a ovako ako i ne plate pa zaboli ih kad im neće niko ništa reći.
Opet je fasada urađena fino...Kakvi su ovo maheri za to, ali polako.
Putem će oni grupe navijačke...ovi svoju nesposobnost i nezainteresovanost nit znaju nit imaju volje i želje da prikriju.
Al nek imamo web stranicu, sve ostalo što se napiše su nebuloze i gluposti.
Kad vam je ultras pisao prošle godine u onakvom stanju da smo bliže gašenju nego nekim velikim stvarima niko nije riječ rekao, a krenulo je nizbrdo.
Sad kad se opet na to upozorava, na-a, odjednom ne da se riječ reći na tu temu. Imamo web stranicu, i našu djecu, šta ti je, ide to na bolje. Sve će biti u redu.

Kako pjenis i kakve gluposti pises
Sve u svemu ova sezona - odlicno, za narednu cemo vidjeti.

Je li se zna zašto nije bilo navijanja jučer?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nemam vremena prepirati se sa tobom,i klepiti te po usima kao i do sada,u zadnje vrijeme i ne pisem cesto,.......pinoglavi je napisao/la:Reprogram pod Azmirom, isti qurac. Uhvatite se gluposti kao da napadam Azmira a na ove ostale stvari nemate odgovor osim "sve je Azmir ovoj upravi obezbjedio, sad nam slijedi raspad na ljeto" i sl. sranja
Yebe se meni za Azmirom,i ti,i ostali,znate to vrlo dobro,
Cuj pod Azmirom,pa to ti je isto kada je podijelio otkaze u omladinskom,a ljudi ujutro vode trening smiju mu se....tako i za reprogram,covjek rekao necu potpisati toliku ratu,Kurevic potrcao ispred skupstine i kluba,zinulo mu dupe.....
Necu ulaziti u detaljnu raspravu,najvise zbog vremena,nemam ga...
Covjeka nema sace godina,i ne oglasava se,a iz usta nikom ne izlazi,pogotovo carsiji...
Ako je radio lose,i mutio,saznacemo kada tada,a i da saznamo,sta ce biti......nista......i bas oni koji nam dug nabise,setaju gradom ko purani,niko im nista nesmije....
Jesmo duzni Azmiru 3 miliona,jeste,ima problema sa par igraca sada,ali zaboravljamo da dug nije veci,sto smo vidili i po ovim polu izvjestajima ove uprave,a znamo svi koliko i ko,je sve trazio pare,neko je to platio......
Prestanite se prepirati oko gluposti,i spremite se da se uclanite u klub,i kupite sezonsku..
ps......
Svaka sezona bez trofeja za nas je promasaj,i katastrofa........toliko.
Ma puca mi qurac za reprograme, faraone, bate i poltiku nit ja potenciram tu pricu ovdje. Zna se ko spama temu tim glupostima. Mozemo malo o fudbalu ako se razumijete
Apsolutno me ne čudi što je glavni argument "pišeš gluposti" popraćen sa smajlićima. Ti si momak izgleda Slobodu počeo pratiti prije 3 godine, s tobom svaka priča završava. Ne spominji me više nikad da ne bi pale teške riječi.
Slobodno pisi sta hoces, ko da me pogadja sta na forumu. Od pocetka sezone, dok ste vi pisali da se gasimo, ja sam pisao da se uprava moze ocjeniti na kraju sezone i kad se uzme sve u obzir solidna je sezona, da smo izborili Europu bila bi odlicna. E sad druga je stvar sto vi mjerite ovu upravu sa Azmirom i pokusavate dokazati da je Azmir bolji za Slobodu od ove uprave a ne razumijete da se sa vama slazem u vezi toga, zato jer ste vi za Azmira i ko god nije za Azmira on je za ovu upravu. Pa je glavni argument - Azmir im ostavio igrace, Krpica, pare od Europe. Pa jest im ostavio i hvala mu, sta trebaju vratiti klub u federalnu, pa dovesti Ciru i opet uci u PL da bi vi rekli nesto dobro za upravu. Zasad je sve solidno, kako ce biti u narednoj sezoni ili sezonama cemo tek vidjeti. A od kad pratim Slobodu ne trebas brinuti nit sam kad mjerio qurceve s nekim ko je veci navijac jer je smijesna ta prica. A druga je stvar sto ti na pitanje da li si zadovoljan dosadasnjim radom uprave ides u buducnost, pises da necemo moci meda u narednim sezonama, pises o faraonu, o ''nasoj djeci'' (iako to nisam spomenuo nego samo da se dobro radi u OP i najtalentovaniji dobijaju priliku u seniorima sto je valjda i logicno i kako i treba biti) i s toga sam i napisao da pises gluposti.
Jednostavno tesko vam je shvatiti da me boli qurac i za Azmira i za faraona i za batu i za macka, ja sam za Slobodu, a trenutno Sloboda nema vlasnika ili predsjednika milionera i vodeci se tom cinjenicom odlicno se radi.
Jednostavno tesko vam je shvatiti da me boli qurac i za Azmira i za faraona i za batu i za macka, ja sam za Slobodu, a trenutno Sloboda nema vlasnika ili predsjednika milionera i vodeci se tom cinjenicom odlicno se radi.
Kada pogledas iznos koji nas koci...manje od 500 000 km ...A pogledas upravu i da ne mogu obezbijediti smijesno......A imaju im firme tu jacinu.
Pa neka daju.
A i Azmir mogo je vala kada je mogo 3 jos jedan pa da se ne zayebavamo sad.
Svi jedu gofna .
Pa neka daju.
A i Azmir mogo je vala kada je mogo 3 jos jedan pa da se ne zayebavamo sad.
Svi jedu gofna .
Pa ima i to logike, ali eto najavili su za godinu klub bez dugova pored reprograma prema poreskoj, pa cemo vidjeti. Zasad nije da nisu rijesili dio dugova pa da kazemo odmah da je suplja. Samo se malo opustite i shvatite da nemate potrebe dokazivati nekome da je Azmir bolji, Azmir ostavio igrace, Krpica, Europu
pozdrav, valjda nekad skontate 

- RollingPaper
- Kontakt:
Pisite malo o fudbalu, sve sto pricate sad je vec 10ak puta ispricano na ovom forumu, samo se vrtite u krug bezveze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.