FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 jan 2013, 15:06

bagrcavi je napisao/la:
Dona je napisao/la:Ovaj forum vjerovatno posjecuju i neutralni ljudi iz drugi krajeva BIH,koji mozda udu procitaju nesto i na nasoj temi,koji bi danas,sutra dosli na jug posjetili nas stadion.Ali kad dode ovako jedan beno koji iznosi samo lazi,ljudi ce.pomisliti da je jug samo mjesto otimanja telefona,pucanje i slicne gluparije koji pojedinci iznosr na ovoj tei.Ljudi slobodno dodite na jug,ponekad se dese neki sukobi koji nisu vezani za cijeli jug,ali fudbal je
Ti baš valjaš gluposti, ali konstantno.Sve kontam prestaće momak, loš dan, treba ga iznervirala ili nešto, ali ti buraz nemaš granica u svojoj gluposti.
Valjamo mi svi ponekad gluposti,ali ne kontam,sta je konkretno u ovom postu rekao lose??
osim toga da je fkt u pravu da sve ovo procita neko ko je mozda htio doci,sad ce razmisliti. a prica je generalno daleko od istine.Ne kazem da nema toga,ali konkretno,kao i uvjek u zivotu,tako i na tribini,ne samo nasoj,svakoj,ako trazis belaj,naci ces ga i obratno
Kako onda ja vidjam momcice od 18-20g i mladje sto te mole na ulazu da ih uvedes,svaku tekmu i nista im ne fali?
Aj ba ne pavite od muhe slona i ne odvracajte raju.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2013, 15:30

Ja uvijek na jugo istoku i nema problema ;) de malo stanite na loptu ;) ...uostalom vidim dosta raje sa malom djecom,ko ne trezi belaja i nema,a da se na stadion moze unijet od pistolja do granate je istina :roll:
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jan 2013, 15:37

Zar vam je toliko dosadno ? Pustite se tribine, moze se puna sta o njoj lose i dobro reci. Samo ne ovdje.
NO PYRO NO PARTY

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2013, 15:39

Buu je napisao/la:Zar vam je toliko dosadno ? Pustite se tribine, moze se puna sta o njoj lose i dobro reci. Samo ne ovdje.
Pa dosadno ljudima nema turbulencija u klubu pa hajmo izmisljat dalje :roll:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2013, 15:46

likusa je napisao/la:Ja uvijek na jugo istoku i nema problema ;) de malo stanite na loptu ;) ...uostalom vidim dosta raje sa malom djecom,ko ne trezi belaja i nema,a da se na stadion moze unijet od pistolja do granate je istina :roll:
Ako si ti ona koja dolazi u Višćinom dresu i sjedi na stepenicima jugoistoka i kada bi raja znala kako lijepo izgledaš, jug bi nam uvijek bio pun. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jan 2013, 15:56

avlami97 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ja uvijek na jugo istoku i nema problema ;) de malo stanite na loptu ;) ...uostalom vidim dosta raje sa malom djecom,ko ne trezi belaja i nema,a da se na stadion moze unijet od pistolja do granate je istina :roll:
Ako si ti ona koja dolazi u Višćinom dresu i sjedi na stepenicima jugoistoka i kada bi raja znala kako lijepo izgledaš, jug bi nam uvijek bio pun. ;)
Ti hoces da se bagra iz sektor D preseli na jugoistoku ? :mrgreen:
salu na stranu, malo pozitive

Fudbaleri Željezničara opustili se uz basket

Igrači bh. fudbalskog prvaka sarajevskog Željezničara počeli su pripreme za novu sezonu. Na treninzima Plavih vlada opuštena atmosfera, premda onih ''pravih treninga'' još uvijek nema.

Veći broj prvotimaca insistirao je trenizima s loptom, pravdajući se ''teškim radom tokom zimskih mjeseci i zavidnom fizičkom spremom''. Nakon nekoliko dana razmišljanja, stručni štab odlučio je udovoljiti svojim pulenima. Igrači su dobili loptu, ali- košarkašku, a treninzi su postali pravi košarkaški.

Navodno su neki plavi prvotimci pokazali zavidno znanje i umijeće, a posebno su se isticali šutevima s distance i atraktivnim dodavanjima.

Vazda veselo, neka neka :)
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 jan 2013, 15:56

avlami97 je napisao/la:
razlog zašto sam pobjegao iz kopa. :lol: :lol:
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 jan 2013, 16:03

Bilo je i vrijeme da se neko počne nabacivati @likuši. :P :mrgreen:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 jan 2013, 16:13

Sto se mi medju sobom volimo castiti nekim epitetima to je cudo jedno.
Momak fino objasni da je van pameti onako pisati o Jugu, a ne ovi nekakvi ga napravise ludim i napadose ko da je rekao Bog zna sta. Ja sam na Jugu bio stotine puta i nikad ni jedne ruzne situacije nisam imao, jedino sto me nekad zaboli stomak od smijeha zbog "bagre" u sektoru D. Hocemo vise navijaca na tribinama, a pricaju se ovakve nebuloze i jos ima ljudi koji napadaju druge koji to demnatuju... Smijesno u najmanju ruku.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2013, 16:14

Prescritto je napisao/la:Bilo je i vrijeme da se neko počne nabacivati @likuši. :P :mrgreen:
Nisam ja ta nazalost :lol:..a sto se tice juga ja se pozelila kakvu dobru koreografiju nismo odavno imali ;) (ne racunam derbi)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 jan 2013, 16:16

Ma kakva koreografija, što promijeni temu... :lol: :lol:

White shoes never lose !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2013, 16:22

ipetm je napisao/la:Ma kakva koreografija, što promijeni temu... :lol: :lol:
nisam ozbilje ta cura ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2013, 16:23

likusa je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Ma kakva koreografija, što promijeni temu... :lol: :lol:
nisam ozbilje ta cura ;)
e onda si ona što pali baklje pa se malo uplaši - garant ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2013, 16:25

ih sad ces pogadjat dok ne nabrojis sve cure :lol: mjenjaj temu :mrgreen:

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 jan 2013, 16:28

Vidiš ti, bona, imaš ti ovdje tajnih fanova koji te traže po tribini, na proljeće mjenjaj lokaciju. :P :mrgreen:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2013, 16:33

likusa je napisao/la:ih sad ces pogadjat dok ne nabrojis sve cure :lol: mjenjaj temu :mrgreen:
Kada bi svi ovi sa foruma koji redovno pišu, a rijetko su na tekmama, znali koliko finih djevojaka pohodi svetu stranu Grbavice, jug bi uvijek bio krcat.

Malo sam se šalio i nadam se da mi ne zamjeraš.!? Šta ćeš kada je u ovoj pauzi dosadno. Nema tekmi, nema onog osjećaja kada ulaziš na stadion, nema trnaca kroz tijelo, a ja luđak i sa svojom petobankom sve to još osjetim. Izgleda da je Željo, jedini koji me još nije izdao ;)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2013, 16:36

Prescritto je napisao/la:Vidiš ti, bona, imaš ti ovdje tajnih fanova koji te traže po tribini, na proljeće mjenjaj lokaciju. :P :mrgreen:
Ako je bude mjenjala, neka ide na sjeverozapad i tamo sam kada je ružno vrijeme. Godine me sustigle ne volim kisnuti. :lol:

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 18 jan 2013, 16:36

likusa je napisao/la:ih sad ces pogadjat dok ne nabrojis sve cure :lol: mjenjaj temu :mrgreen:
Naci cemo te! A onda.... :mrgreen: :P
Razumijes ti mene burazere moj :)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jan 2013, 17:00

avlami97 je napisao/la:
Kada bi svi ovi sa foruma koji redovno pišu, a rijetko su na tekmama, znali koliko finih djevojaka pohodi svetu stranu Grbavice, jug bi uvijek bio krcat.

Malo sam se šalio i nadam se da mi ne zamjeraš.!? Šta ćeš kada je u ovoj pauzi dosadno. Nema tekmi, nema onog osjećaja kada ulaziš na stadion, nema trnaca kroz tijelo, a ja luđak i sa svojom petobankom sve to još osjetim. Izgleda da je Željo, jedini koji me još nije izdao ;)
Ma kakvo zamjeranje ;)

A ima dosta cura Bgm ,samo ovi muski slabo to primjecuju il komentarisu sta ce one na tribini :oops: ! Et nekad ja odem i na sjever kad je kisa :P

ma sta cete mi :P zna mene par manijaka sa foruma dosta :mrgreen:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 18 jan 2013, 17:05

Ma šalimo se mi, ne ljutiš se... :D
Dosadna pauza moramo malo se i šaliti, nikad dočekat 24. i Velež...

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.