FK Moskva - Jagodina 0:0
Rijeka - Polonia 1:0
Slovačko - Petržalka 4:0
Videoton - Nitra 0:1
Lech - Tromso 2:2
Kako ja znam oni su se preimenovali a sadašnjost im je gora od naše

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bistrikboy je napisao/la:Kad neko bude znao napisat' ce,do tada ne smarajte vise s takvim pitanjimarexxxoNa_ je napisao/la:Znal iko rezultat tekme protiv ovih danasnjih nizeligasa![]()
Seyo_TM je napisao/la:pa eto ti ga gore...
Edit: evo i ovdikana http://img526.imageshack.us/img526/1109/algh7m.jpg
jedino si upravu da su se preimenovali sada se zovu Fehérvár i pogledaj kako im je sadasnjost losaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Prijateljske utakmice:
Mozda nisi primjetio smiley na kraju i normalno kad je nasa liga 100ta na svijetu da ne mogu biti gori od nas19TM87 je napisao/la:jedino si upravu da su se preimenovali sada se zovu Fehérvár i pogledaj kako im je sadasnjost losaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Prijateljske utakmice:
http://www.soccerway.com/national/hunga ... ar-season/
ma dzaba to sve care,to znamo ti ja i svi normalni ljudi,pa i pitari,mostarci,banjalucani,zenicani,svi redom...ali politika je cudo i nema od toga nista a i to znamo i ti i ja i svi ostaliSeyo_TM je napisao/la:2-3 puta je skuplje da se hadison dovede u funkciju nego grbavica da se napravi...i opet bi bila bolja jer nema atletske...
Dobro je nismo primili gol , nece Amar sada novcane "nagrade" na bankovni racun slatpile87 je napisao/la:Dobili 8-0
Danas je i mahalskoj ekipi teško dati 8 golova. Svaka im čast izgleda da ih Amar odlično pripremio. Zna li iko jel dao go VišćaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Dobro je nismo primili gol , nece Amar sada novcane "nagrade" na bankovni racun slatpile87 je napisao/la:Dobili 8-0
izgleda da je visca dao golBlueSharks je napisao/la:Danas je i mahalskoj ekipi teško dati 8 golova. Svaka im čast izgleda da ih Amar odlično pripremio. Zna li iko jel dao go VišćaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Dobro je nismo primili gol , nece Amar sada novcane "nagrade" na bankovni racun slatpile87 je napisao/la:Dobili 8-0
Višća u špic, bez dilemeboccaccio je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:izgleda da je visca dao golFk_zeljo_1921 je napisao/la:
Danas je i mahalskoj ekipi teško dati 8 golova. Svaka im čast izgleda da ih Amar odlično pripremio. Zna li iko jel dao go Višća
Popovic ce da daje golove kad bude trebaloboccaccio je napisao/la:izgleda da nije
,ali ima vremena,mlade su pripreme,polako,moraju se ovi mladji dokazati
![]()
boccaccio je napisao/la:Višća u špic, bez dileme![]()
i još jedno pitanje jel onaj nikad dokazani talent Popović dao go
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.