Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2014, 18:26

Virtu4l je napisao/la:U dopisu iz Bayera pise da dolazi u BiH.
Virtual je li jos stojis kod onih izjava da ce nam obrana biti bolja bez Emira. Da je Safet osoba za buducnost nase repke.
Da je vrhunski strucnjak. Obecavao si nam i snimke velikih utakmica nase repke slati kad smo protestirali po forumu.
Nije mi jasno zasto to radis na ovom forumu. Djelujes kao pametan decko ali si cini mi se inatlija kao i tvoj idol. Stvarno si mi najveca enigma foruma. Navijac zeljeznicara koji podupire najveceg blenta koji je koji je ikad igrao u sarajevu. Tako kontradiktornog forumasa ovaj forum nije jos vidio. Nevjerovatan si covjece. Zasto sve ovo radis nije mi jasno. Klubove sam samo usput naveo i nije bas ni bitno ali eto.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 okt 2014, 18:30

Ajax je napisao/la:
Sa Spahicem BiH je neuporedivo jaca nego bez njega u normalnim uslovima.
Slazem se da je jaca, ali nije nepobjediva. I sa Spahom u ekipi smo znali ocajno igrati nazad. Nama jedino pomaze promjena na klupi, i to je pravo rjesenje...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 18:32

amarosi je napisao/la:Sad s kafe prica raja da spaha nece dolazit zbog susica zakacili se oko malog hadzica i tina svena susica pape ce pozvati jahica
Kljucajte temu, ako raja amarosia kaze nesto preko kafe, onda mora da je tako. SVI NA TEMU JAHICA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 06 okt 2014, 18:33

dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U dopisu iz Bayera pise da dolazi u BiH.
Virtual je li jos stojis kod onih izjava da ce nam obrana biti bolja bez Emira. Da je Safet osoba za buducnost nase repke.
Da je vrhunski strucnjak. Obecavao si nam i snimke velikih utakmica nase repke slati kad smo protestirali po forumu.
Nije mi jasno zasto to radis na ovom forumu. Djelujes kao pametan decko ali si cini mi se inatlija kao i tvoj idol. Stvarno si mi najveca enigma foruma. Navijac zeljeznicara koji podupire najveceg blenta koji je koji je ikad igrao u sarajevu. Tako kontradiktornog forumasa ovaj forum nije jos vidio. Nevjerovatan si covjece. Zasto sve ovo radis nije mi jasno. Klubove sam samo usput naveo i nije bas ni bitno ali eto.
Druze, sta ocekujes od ovog posta ?
Besmislen je, cak i da dobijes normalan odgovor, sto je malo vjerovatno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 okt 2014, 18:34

Consigliere je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Sa Spahicem BiH je neuporedivo jaca nego bez njega u normalnim uslovima.
Slazem se da je jaca, ali nije nepobjediva. I sa Spahom u ekipi smo znali ocajno igrati nazad. Nama jedino pomaze promjena na klupi, i to je pravo rjesenje...
Sa Spahom Bosna ima podjednake sanse za pobjedu protiv Walesa i ima neke ( mada male sanse ) da izvuce bar remi protiv Belgije ili cak pobjedu. Ako budu igrali stoperski par Sunjic - Vranjes i Hadzic kao rezerva. U tom slucaju maksimum maksimuma je da se izvuce jedan bod protov Walesa i to pod uslovom da Dzeko, Vedo i Pjanic budu imali svoj dan. Jar Bale ce zabiti bar gol, dva. Naravno nista nije 100% u fudbalu ali to je jako realno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 okt 2014, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 okt 2014, 18:35

Svu zajebanciju na stranu ovo je pravi Cirkus sto se desava sa repkom. :puke:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 okt 2014, 18:38

Dobro momci...zakljucili smo da je bolje izgubiti obje tekme samo da Pape ode... :hmmmmm: a sta mislite kako bi bilo pobijediti obje tekme i otici po prvi puta na EP??

Papeta vise ne podrzaje niko...osim familije i rodjaka....prizeljkivati negativne rezultate nase reprezentacije samo zbog Papeta je bolesno...da ste mi zivi i zdravi i navijajte na Englesku,Spaniju,Njemacku...bjezite daleko od Bosne...

:bih: :bih: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 18:38

stokton je napisao/la:
Zato da ne bi slučajno se desila ta zadnja opcija bolje je da kapiten ne dolazi i umjesto 25% da tele ima 0% šanse
Kako vidis drug, ni Spahic nije garant njegovog opstanka. 75 % - 25 % je da Susic ide, a temelj je sam sebi postavio porazom potiv Kipra. Sasvim sam ubijedjen da ce ovih 75 % njega dokrajciti, tako da je on za mene vec sada bivsi. Safet Susic - EX.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 18:40

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Svu zajebanciju na stranu ovo je pravi Cirkus sto se desava sa repkom. :puke:
Nevjerovatno sta su Safet, Begic i ostali kriminalci napravili od repke. Vracamo se na crna vremena pod Usanovicem, Dominkovicem i ekipom. Jadno.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 okt 2014, 18:40

kazu vidjen spaha na naplatnim kućicama ide prema Zenici ;)

emir_

Post Postao/la emir_ » 06 okt 2014, 18:40

Vraćeni smo u Ćirino doba kad je pozivano knap igrača pa smo na kraju imali na klupi 4-5 igrača. :mrgreen:
4-IN-A-ROW

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 okt 2014, 18:41

emir_ je napisao/la:Vraćeni smo u Ćirino doba kad je pozivano knap igrača pa smo na kraju imali na klupi 4-5 igrača. :mrgreen:
Ciro je i sa takvim timom dobio Belgiju 2-4. Doduse odigrao je jako pametno polu bunker 5-3-2 ali ipak dovoljno napadacki :salut: :salut:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 okt 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 okt 2014, 18:41

DonCorleone je napisao/la:Moguce opcije:

1. Spaha ne dodje, Vels nas bubne, Belgija odvali --> Safko odlazi
2. Spaha dodje, Vels nas bubne, Belgija odvali ---> Safko odlazi
3. Spaha dodje, izvucemo remi u Velsu Belgija nas odvali ----> Safko odlazi
4. Spaha dodje, izvucemo remi/pobjedu u Velsu i remi/pobjedu protiv Belgije ---> Safko ostaje

Dakle, 75 % vjerovatnoca da Safko odlazi, NEOVISNO o Spahicu, sto ne znaci nista drugo nego da je Safet Susic - EX :opaopa: .
Slika i prilika "navijaca" BIH. Ne dao Bog da ste svi takvi.
Sreca pa ima puno vise ljudi koji vole svoju reprezentaciju i ne zele joj poraze zbog selektora.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 18:42

bordobijeli je napisao/la:kazu vidjen spaha na naplatnim kućicama ide prema Zenici ;)
GDJE JE ONAJ BELMIN DA NAM IZVJESTAVA. HAJDE NA BRDO SINE BOSANSKI!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 okt 2014, 18:45

emir79 je napisao/la:Slika i prilika "navijaca" BIH. Ne dao Bog da ste svi takvi.
Sreca pa ima puno vise ljudi koji vole svoju reprezentaciju i ne zele joj poraze zbog selektora.
Vjerovatno nisi kompetentan dovoljno da shvatis sta je radovanje a sta statistika na osnovu podataka. Ne moras ti meni nista podvaljivati, niti praviti o meni ono sto bi ti zelio. Ja sam samo postavio vjerovatnocu ostanka Safeta, a ona tebe boli, to ja znam ;) .

Dajem ti ipak jos godinu dana i ne zamjeram ti nista, godina dana, toliko prosjecnom Papetovcu treba da shvati neke stvari, nadam se da ces dotle shvatiti kolika je greska bila krenuti u novi ciklus sa ovim papkom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir_

Post Postao/la emir_ » 06 okt 2014, 18:46

Ajax je napisao/la:
emir_ je napisao/la:Vraćeni smo u Ćirino doba kad je pozivano knap igrača pa smo na kraju imali na klupi 4-5 igrača. :mrgreen:
Ciro je i sa takvim timom dobio Belgiju 2-4. Doduse odigrao je jako pametno polu bunker 5-3-2 ali ipak dovoljno napadacki :salut: :salut:
Tad je Belgija sa kvalitetom bila 7% današnje ekipe.
4-IN-A-ROW

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 okt 2014, 18:46

Cartman je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kazu vidjen spaha na naplatnim kućicama ide prema Zenici ;)
GDJE JE ONAJ BELMIN DA NAM IZVJESTAVA. HAJDE NA BRDO SINE BOSANSKI!

:rol: :rol: :rol: :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 18:47

Vidi ih sto okrecu pricu. Pa ovi sto se nadaju da Spaha nece doc su ti koji zele zlo reprezentaciji zbog svojih nekih interesa. Niko normalan ne moze tvrdit da nam Spaha ne treba. Je li zelite stoperski tandem Sunjic-Vranjes? Pa to je jedan od gorih u Evropi ja mislim.

Navijam za repku kao i uvijek u petak, ali su nam sanse duplo vece ako Spaha bude igrao. Bez njega nam se crno pise. SPASI NAS JOS JEDNOM NAJVECI SINE BOSANSKI! :bih:

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 06 okt 2014, 18:49

Vidjen spaha u hrasnici niko mu nije rekao da su preselili u zenicu

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 06 okt 2014, 18:50

Očekujem da produži do Mostara na unaprijed dogovorenu pijanku :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.