valjda trebali imati novca, a ostalo od prodaje nekih ( Riera,Benayoun,Lucas,Degen )

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Uvalimo im Beniteza, a ojačamo klupu
ja bi njega otpustio davnoDirk je napisao/la:Citam da Sevilla hoce Benayouna , a ta vijest mi je popravila dan , to bi bio moj najdrazi transfer koji je LFC napravio u zadnjih 10 godina .... samo da se ispuni ovo i da idiot ode !
Takodjer Rafi se jos jednom sjetim one celave glave , gledajuci sinocnju utakmicu tuga me uhvatila jer levat nije uspio da izbaci prosjecni Atletico ...
Ja bi dao jos dva miliona gratis , klubu koji primi ovog smjesnog igraca u svoje redove !fera je napisao/la:ja bi njega otpustio davnoDirk je napisao/la:Citam da Sevilla hoce Benayouna , a ta vijest mi je popravila dan , to bi bio moj najdrazi transfer koji je LFC napravio u zadnjih 10 godina .... samo da se ispuni ovo i da idiot ode !
Takodjer Rafi se jos jednom sjetim one celave glave , gledajuci sinocnju utakmicu tuga me uhvatila jer levat nije uspio da izbaci prosjecni Atletico ...kao i rafu
Samo nam jos Rus fali...harry_90 je napisao/la:Pavljučenko u Liverpool, Benayoun u Tottenham?
Engleski Daily Mail piše o mogućoj razmjeni igrača na relaciji dva engleska Premierligaša. Ruski napadač Tottenhama, Roman Pavljučenko, tako bi mogao pojačati Liverpool, dok bi iz suprotnog smjera put Londona trebao krenuti izraelski veznjak Yossi Benayoun...
"Redsi" su Pavljučenka željeli dovesti još u zimskom prijelaznom roku, međutim, Benayoun i dva milijuna funti, a to su tražili Spursi zauzvrat, bila je cijena koju nisu željeli platiti.
U Liverpoolu su spremni na prodaju svog veznjaka kojom bi prihodovali oko deset milijuna funti, nakon čega bi kompletirali ponudu za ruskog nogometnog reprezentativca.
Zainteresiranih za svog Izraelca imaju, budući da ponude dolaze od Rome, Seville, moskovskog Dinama i Aston Ville, a interes nije izgubio niti klub Modrića, Ćorluke i Kranjčara.
U sali opali.Red_hart_mure je napisao/la:HAHAHAHAH ĆIIROOOO EXTRA...joj sto se ljudii znaju nasalit, pravismiiso za humor....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.