Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 13 maj 2010, 00:35

Joe Cole kao slobodan igrač, Arda Turan i Taiwo ili Cissokho i to je to ( : Mislim kako bi za 2 igrača

valjda trebali imati novca, a ostalo od prodaje nekih ( Riera,Benayoun,Lucas,Degen ) :roll:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 maj 2010, 08:11

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Uvalimo im Beniteza, a ojačamo klupu :D
:D :D :D :D :D :D
Nije losa solucija, ali samo ovaj dio do Cire... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 maj 2010, 09:52

Citam da Sevilla hoce Benayouna , a ta vijest mi je popravila dan , to bi bio moj najdrazi transfer koji je LFC napravio u zadnjih 10 godina .... samo da se ispuni ovo i da idiot ode !

Takodjer Rafi se jos jednom sjetim one celave glave , gledajuci sinocnju utakmicu tuga me uhvatila jer levat nije uspio da izbaci prosjecni Atletico ... :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 maj 2010, 10:07

Benayon nije toliko los, ima ih dosta koji su duplo gori...Treba nam napadac tipa Dzeko, samo on je preskup za liverpool
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 maj 2010, 10:26

Dirk je napisao/la:Citam da Sevilla hoce Benayouna , a ta vijest mi je popravila dan , to bi bio moj najdrazi transfer koji je LFC napravio u zadnjih 10 godina .... samo da se ispuni ovo i da idiot ode !

Takodjer Rafi se jos jednom sjetim one celave glave , gledajuci sinocnju utakmicu tuga me uhvatila jer levat nije uspio da izbaci prosjecni Atletico ... :!:
ja bi njega otpustio davno :D kao i rafu
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 maj 2010, 10:36

fera je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Citam da Sevilla hoce Benayouna , a ta vijest mi je popravila dan , to bi bio moj najdrazi transfer koji je LFC napravio u zadnjih 10 godina .... samo da se ispuni ovo i da idiot ode !

ja bi njega otpustio davno :D kao i rafu
Ja bi dao jos dva miliona gratis , klubu koji primi ovog smjesnog igraca u svoje redove !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 11:27

Pavljučenko u Liverpool, Benayoun u Tottenham?

Engleski Daily Mail piše o mogućoj razmjeni igrača na relaciji dva engleska Premierligaša. Ruski napadač Tottenhama, Roman Pavljučenko, tako bi mogao pojačati Liverpool, dok bi iz suprotnog smjera put Londona trebao krenuti izraelski veznjak Yossi Benayoun...

"Redsi" su Pavljučenka željeli dovesti još u zimskom prijelaznom roku, međutim, Benayoun i dva milijuna funti, a to su tražili Spursi zauzvrat, bila je cijena koju nisu željeli platiti.

U Liverpoolu su spremni na prodaju svog veznjaka kojom bi prihodovali oko deset milijuna funti, nakon čega bi kompletirali ponudu za ruskog nogometnog reprezentativca.

Zainteresiranih za svog Izraelca imaju, budući da ponude dolaze od Rome, Seville, moskovskog Dinama i Aston Ville, a interes nije izgubio niti klub Modrića, Ćorluke i Kranjčara.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 maj 2010, 11:30

ma ja sad su opet pocele te price... u narednih mjesec dana ce za liverpool biti povezano 360 razlicih igraca a doci ce mozda jedan ili 2....
vidim da je ovo za Benegu i vise od obicnog traca. valencia je vec dovela zamjenu. meni je on solidan igrac ali i pravo pojacanje u rafinom stilu i mislim da ako on dođe to znaci da rafa sigurno ostaje...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 maj 2010, 12:02

harry_90 je napisao/la:Pavljučenko u Liverpool, Benayoun u Tottenham?

Engleski Daily Mail piše o mogućoj razmjeni igrača na relaciji dva engleska Premierligaša. Ruski napadač Tottenhama, Roman Pavljučenko, tako bi mogao pojačati Liverpool, dok bi iz suprotnog smjera put Londona trebao krenuti izraelski veznjak Yossi Benayoun...

"Redsi" su Pavljučenka željeli dovesti još u zimskom prijelaznom roku, međutim, Benayoun i dva milijuna funti, a to su tražili Spursi zauzvrat, bila je cijena koju nisu željeli platiti.

U Liverpoolu su spremni na prodaju svog veznjaka kojom bi prihodovali oko deset milijuna funti, nakon čega bi kompletirali ponudu za ruskog nogometnog reprezentativca.

Zainteresiranih za svog Izraelca imaju, budući da ponude dolaze od Rome, Seville, moskovskog Dinama i Aston Ville, a interes nije izgubio niti klub Modrića, Ćorluke i Kranjčara.
Samo nam jos Rus fali...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 maj 2010, 14:59

ĆIRO NA ANFIELDU
Blažević sjeda na klupu Liverpoola ukoliko kineski tajkun kupi Redse
Ćiro Blažević mogao bi preuzeti klupu Liverpoola uspije li kineski tajkun Zhu Jun kupiti klub iz grada Beatlesa. Zhu je inače vlasnik Šangaj Šenhua, kluba koji Ćiro vodi

Naš trener Ćiro Blažević mogao bi preuzeti klupu FC Liverpoola uspije li kineski tajkun Zhu Jun kupiti klub iz grada The Beatlesa. Zhu je inače vlasnik Šangaj Šenhua, kluba koji Ćiro trenutačno vodi Zhu je vlasnik kompanije koja proizvodi internetske videoigrice (The9 Limited) i potvrdio je informaciju o ulaganju u Liverpool u razgovoru za Beijing Times.
- Želim kupiti Liverpool, pregovori su u tijeku, no ništa nije riješeno i ne bih se zalijetao s prognozama - rekao je Zhu Jun, koji se već nekoliko puta sastao s predstavnicima Barclays Capitala, inače investicijskom bankom koja vodi proces kupoprodaje kluba. Informaciju o sastancima Zhu Juna sa spomenutim “preprodavačima” potvrdio je i britanski Independent.

Redsi su i dalje, već tri godine, u vlasništvu Amerikanaca Toma Hicksa i Georgea Gilletta. Na njihovu žalost, klub je u samo prošle godine u nekoliko mjeseci povećao dug za 16 milijuna funti te su ukupne dubioze narasle na zabrinjavajućih 260 milijuna funti. Trenutačni vlasnici skrivaju tu činjenicu te svoju nogometnu “bebu” prodaju za 800 milijuna funti, za cifru koja se Zhuu, ali i mnogim objektivnim i potencijalnim ulagačima čini - barem dvostruko veća no što klub trenutačno vrijedi na tržištu. Independent tvrdi kako je za kineskog tajkuna “razumna” cijena upravo ta - dvostruko manja nego što su je na startu pregovora istaknuli Hicks i Gillett.

Unatoč lošim rezultatima, Amerikanci ne razmišljaju o otkazivanju usluga Rafi Benitezu. No, izbaci li kineski kapital američki iz najtrofejnijeg engleskog kluba, španjolsko nogometno znanje bit će zamijenjeno hrvatskim. Ambiciozni tajkun Zhu već je rekao Ćiri: “Vodim vas u Liverpool!” Nakana je evidentna, no pitanje je hoće li se posao zaista realizirati. Upućeni iz Šangaja tvrde kako je famozni Zhu Jun “zagrizao preveliki zalogaj”.

Njegovo procijenjeno bogatstvo ipak nije dovoljno veliko kako bi preuzeo ‘redse’. Osim toga, neki igrači u njegovu Šangaj Šenhuu već mjesecima nisu primili plaću i premije. Takvo pak ploslovanje možda i prolazi u Kini - u Engleskoj bi to bilo teže izvedivo. I Ćiri je predsjednikova ponuda klupe ‘redsa’ pomilovala dušu, ali i njemu sve skupa čini nemogućom misijom.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: HAHHAHAHHAHA
FK Pjetlovi

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 13 maj 2010, 15:04

vic godine.... :lol: :lol: :lol:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 maj 2010, 16:08

sine :D hahahahah

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 maj 2010, 16:10

Još klaun Ćiro treba doć i kraj :S
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 13 maj 2010, 17:00

HAHAHAHAH ĆIIROOOO EXTRA...joj sto se ljudii znaju nasalit, pravismiiso za humor.... :D :D :D :D :D :D :D
LIVERPOOL IN MY HEART....

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 13 maj 2010, 17:06

izaboravih za ovog pavlčenka nego menii je on ok igrac posjeca na torresa fizickim i zgledom i nacnom igre mislim da bi biio ok jer na kraju sezone se raziigrao...bit ce on dobar u liverpoolu ja se nadam da ce se ovaj transfer dogoditi.. ;)
LIVERPOOL IN MY HEART....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 17:11

Red_hart_mure je napisao/la:HAHAHAHAH ĆIIROOOO EXTRA...joj sto se ljudii znaju nasalit, pravismiiso za humor.... :D :D :D :D :D :D :D
U sali opali.
Kad se Ciro pojavi,opet vam titule ne ginu. :lol:
Schine Tale,magare moje malo. :mrgreen:
Liverpool mejde in cajna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 13 maj 2010, 17:17

A ja juče u šali kažem još da nam Ćiro dođe, danas odmah špekulacije HAHA ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 maj 2010, 20:36

Necu nista da govorim za kineza,vidjecemo...dovoljno su mi ameri krv ispili
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 13 maj 2010, 21:10

jos vam treba kinez i jedan balkanac da vodi ekipu , pa liverpool moze u pohod za opstanak u EPL-u :mrgreen:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 13 maj 2010, 21:31

Dajte ba taj kinez duzan bogu i narodu..

evo jednog igraca kojeg bih ja volio vidjet u nasim redovima a veoma je vjerovatno da dodje:

VIDEO : Liverpool prospect Ever Banega
http://www.empireofthekop.com/anfield/? ... um=twitter
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.