Ajla

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Niko ko Genie Bouchard.samirr je napisao/la:
Ajla
meni liči na ponijaAsharaK je napisao/la:Koliko mene cibulkova pali, pa to nije normalno... Ima to nešto haha
DANTES je napisao/la:ana, julija, marija kirilenko te đorđi...
Boj'o sam se da nije alergičan na žene, dobro je, možemo odahnutilegenda reala je napisao/la:znači Magični više voli mlijeko
on je njih samo analiziro, kao što analizira podloge, Rafu,Novaka i sl. bez ikakvih emocijario_Ferdy88 je napisao/la:Boj'o sam se da nije alergičan na žene, dobro je, možemo odahnutilegenda reala je napisao/la:znači Magični više voli mlijeko
Bolje mleko, nego ko ti: jogurt.legenda reala je napisao/la:znači Magični više voli mlijeko
Boji se ti za sebe - koliko te ima na ovom forumu, chisto sumnjam da imash vremena za ishta zheMsko.rio_Ferdy88 je napisao/la:Boj'o sam se da nije alergičan na žene, dobro je, možemo odahnuti
Pa ja iz zez-mode i ne izlazim. It's you koji priHmash sve k srcu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Magicni bolan polaHko (zezancija je ovo), ne moraš odmah reternirati. Jbg nismo svi zaposleni kao ti
Ne znam, oštar si mi neštoMaGiCa je napisao/la: Pa ja iz zez-mode i ne izlazim. It's you koji priHmash sve k srcu.![]()
Ma jok, tenis je uvijek tu, uvijek volim pogledati dobar meč. A pošto je GS u tijeku kud ćeš bolje prilike za toMaGiCa je napisao/la:Anyway, ove godine ti poprskali svi timovi za koje navijash pa si se prebacija na tenis, ne
Djonom u chovjeka. English style.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam, oštar si mi nešto![]()
Verujem ti. Kad krahiraju UTD, McL, Bruinsi, Celticsi, a Patriotsi i Red Soxi ne igraju ili se zezaju po regularnoj sezoni - dobar je i tenis.Ma jok, tenis je uvijek tu, uvijek volim pogledati dobar meč. A pošto je GS u tijeku kud ćeš bolje prilike za to
Ma tenis je uvijek dobar, ne samo tada, samo što ja ne navraćam tako često na ovu temu, od GS-a do GS-a, eventualno pogledam i Masters ponekadMaGiCa je napisao/la: Verujem ti. Kad krahiraju UTD, McL, Bruinsi, Celticsi, a Patriotsi i Red Soxi ne igraju ili se zezaju po regularnoj sezoni - dobar je i tenis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.