Pa da ti odgovorimbarbarez je napisao/la: Neki dan sam procitao sastav,koji je stavio ja mislim sarajlijaTM,u slucaju da niko ne dodje.Samo sam htio pitati,da li on zaista vjeruje u taj sastav.Da li mnogi vjeruju,veznom redu i napadu koji bi izgledao ovako:
Zolotic
Jamak Svraka
Stanic Bekric
Selimovic

Ovo si vecinom u pravu,ali ko sto ni tebe ne kontaju,ne kontas ni ti izgleda sta ti se govori.naime obrati paznju na svoju zadnju recenicu, "svi mu cekaju gresku" ,mozda ne svi,ali sigurno solidan broj,a svi ovdje koji ukazuju na to,ukazuju samo iz razloga sto su zabrinuti na isti nacin kao i ti. ono logikom,bolje sprijeciti nego lijeciti.PL BiH -1 je napisao/la: Ja nisam prisustvovao ovoj pres konferenciji ali cu ti reci da znam Zlatka Sarica (koji pise za Avaz) i on je jedini obrazovani novinar koji dodje na pres. Ovo ostalo ti svojim ocima da vidis to je lakrdija. Neka ti ovaj iptem kako se vec momak zove kaze na sta lici onaj hajvan sa onom frizurom sto ga je Amar ismijao ustvari malo se nasalio na njegov racun. Jedino se Saric Amaru obraca sa Vi. Ostali sa Ti. I takvim novinarima biti profesionalan. Jesi li mozda bio u Zenici kad novinari na presu hoce Amara da tuku sto je rasturio Celika? Eeeee nisi. Nemas pojma koliko ga svi mediji uzimaju na zub osim Radia Sarajeva koji ga gotive i SS.ba kad Aco da mu da ne govorim puno ime odradi tekst. Ostalo je sve providno. Svi mu cekaju gresku.
ja prvi sam gledao klip i umirao od sege i volim onakav tip zezancije,amar je olicenje sarajevske raje,al nazalost vecina takvih je pregazena od strane onih koji to nisu. mislim za sve ima vrijeme i mjesto,jednostavno se ne treba uklapati u kolotecinu i ne treba dopusititi da te neko navuce, "na svoju vodu" ko sto se kaze,kontas

I u pravu si i nisi u pravu,ali gajis misljenje koje odbija raju od utakmica,a koje u velikoj mjeri nije tacno.I zadnja stavka je sam sebi postao dosadan je posjeta. Tu ste krivi vi!!!! Nije Amar, nije Zeljo, nije marketing. Eto ja ne znam koliko je vama trojici godina sto ste se okomili na mene ali posto kazete da ste bolji navijaci (ne pobijam to) to znaci da idete na utakmice. E sad cu ja vama reci a vi se nadjite kao uvrijedjene mlade. Ja svome djetetu od 13 godina nedam da ide na utakmicu jer ste noobrazovani i neemancipovani. Baklje, kradje mobitela, bunaranje nozevima po jugu. Je li za takvo nesto Amar kriv? Ja kad imam za zapad para odem na zapad a na sjeveru se izgleda skupio sav Sarajevski sljam koje bljuvotine se izgovore vlastitim igracima ne mogu to da slusam. Preznojim se svaku utakmicu koju sa sjevera pogledam.
Na jugu ce me neko sprziti ili nozem ubosti. Tako da odgovor u maloj posjeti prvo trazite medju navijacima pa onda u neuslovnosti stadiona, losem marketingu. Sadion je i 1998 bio neuslovan pa je bio krcat. Al eto mlade nade sto se gruhaju sakom u prsa da vole Zelju ne samo da ne mogu napuniti sadion nego su mnoge i otjerali.
na jugu takodjer ima i strana/sektor,na kojem sjedi/stoji "starija raja" i nakon svih ovih godina se ne sjecam da je neko izboden na tom djelu,izbunaren isl. a vala kuci imam kolekciju jakni i dresova isprzenih od baklji i cega sve vec. i vazda cu tu biti,jer je taj dio za mene duh utakmice,gdje ima i fine raje i zezancije,mozes i solidno vidjeti tekmu,a i dobro se provesti,zato ti kazem,mani se zapada,a pogotovo sjevera,za koji si u pravu,uzmi godisnju/polugodisnju za jug,pomozi klubu,a i sebi. pokusaj,nije to bas tako ko sto mislis,ima tu i raje sa mladjom djecom

zivio i ne prepiri se s ljudima koji isto govore kao ti,al na razlicit nacin