To je glavna stvar pa mogu obojica igratanonymousHD je napisao/la:Pa okey, svako ima svoje mišljenje, tebi je Higuain bolji, meni Benzema.. Ali veruj da mi je to nebitno, samo neka oni zabijajuLBJ MVP je napisao/la:Ne slažem se sa tobom jer nisi Real-anali svako ima pravo na svoje mišljenje
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Benzema je bolji od Higuaina. Ima bolju kontrolu lopte, bolji dribling, bolju zavrsšnicu, dok ovaj primi loptu i samo bulji u pod, uopšte ne gleda gdje su suigrači, iz mrtvog ugla bi šutao, samo gol vidi, koji pogodi iz 20 sanšeLBJ MVP je napisao/la:Neće mu pomoć Torabi,ali hoće njegovo fudbalsko znanje kojeg ima više neg Benzema
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- -Paja
- Kontakt:
Jao jao sta nam je to bilo sa meksickom sluzavkom Pipitom, da se nije prejela Nachosa i Buritosa pa ne moze da igra, kakva steta a tako klasan napadac 
Dio Arsenala
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa nemozete Real dobiti nisu oni u LP, dzaba tebi se mora crtati-Paja je napisao/la:Pa i ja kazem nismo bili dovoljno dobri potrebna nam je bila laksa grupa tipa Real, Braga, Partizan ali eto sta je tu je.Dobar je Ipswich nesto bolji od Alcorcona![]()
Ko voli Real voli i fekalije!
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 08 dec 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Jbg fura se na Persiea-Paja je napisao/la:Jao jao sta nam je to bilo sa meksickom sluzavkom Pipitom, da se nije prejela Nachosa i Buritosa pa ne moze da igra, kakva steta a tako klasan napadac
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- -Paja
- Kontakt:
Ali Persie nije meksicka sluzavka, a Real i fekalija u istoj recenici pa nije problem skontati koji je Real!
Smrdi smrdi uzasno smrdi!
Dio Arsenala
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Francuska kuharica Diabi sve kriva, zacine pomijesalaLBJ MVP je napisao/la:Jbg fura se na Persiea-Paja je napisao/la:Jao jao sta nam je to bilo sa meksickom sluzavkom Pipitom, da se nije prejela Nachosa i Buritosa pa ne moze da igra, kakva steta a tako klasan napadac![]()
Persia je holandijski meslacak
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 08 dec 2010, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Da nije Bendy prno čuo sam da je poznat po tome-Paja je napisao/la:Ali Persie nije meksicka sluzavka, a Real i fekalija u istoj recenici pa nije problem skontati koji je Real!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma šta se radujete ,da nam dođe Arsenal ,ili neki talijanski ,ili Bayern(ne može u osmini) u osminifinala ,kad nama ti timovi nikako ne leže ,i ako ih dobijemo u kakvoj god smo formi oni nas izbace ,imali smo boljih generacija i dobro smo igrali ali nas je Bayern izbacivao kao i Arsenal ,a da je Juve u LP i da igra u kakvoj god formi ja sam uvjeren da bi nas izbacio jednostavno im leži Real i igraju nenormalno protiv nas
zato treba izbjeći Arsenal,Romu ,Inter,protiv ovih timova smo se u prošlosti znali opeći i zato ih treba izbjeći ,ali ako dođu bože moj ,odigrati pa nek bolji pobijedi
a sa Marseilom ,Kopenhagenom,Lyon se može igrati
Slab je i Benzema ,ali ne valja ni Higuain šta ga branite ,to je poslije Bendtnera najgori napadač ,treba im 1000 šansi za jedan go
zato treba izbjeći Arsenal,Romu ,Inter,protiv ovih timova smo se u prošlosti znali opeći i zato ih treba izbjeći ,ali ako dođu bože moj ,odigrati pa nek bolji pobijedi
Slab je i Benzema ,ali ne valja ni Higuain šta ga branite ,to je poslije Bendtnera najgori napadač ,treba im 1000 šansi za jedan go
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ode gledati pregled LP
Paja pozdravi mi holadijskog meslacka i francusku kuharicu, sutra vodja ima trening u pola 6 ajd sada dite pisanje pa spavanje.
Paja pozdravi mi holadijskog meslacka i francusku kuharicu, sutra vodja ima trening u pola 6 ajd sada dite pisanje pa spavanje.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nama pogotovo leži reallegenda reala je napisao/la:Ma šta se radujete ,da nam dođe Arsenal ,ili neki talijanski ,ili Bayern(ne može u osmini) u osminifinala ,kad nama ti timovi nikako ne leže ,i ako ih dobijemo u kakvoj god smo formi oni nas izbace ,imali smo boljih generacija i dobro smo igrali ali nas je Bayern izbacivao kao i Arsenal ,a da je Juve u LP i da igra u kakvoj god formi ja sam uvjeren da bi nas izbacio jednostavno im leži Real i igraju nenormalno protiv nas
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- anonymousHD
- Kontakt:
Jesi uživao gledajući "panja" ?Raul_64 je napisao/la:http://atdhe.net/30208/watch-real-madrid-vs-auxerre
Da makar igra Morata da pošteno potrošim limit a ne da gledam onog panja..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bicve zanimljivo gledati ko ce vas nabii u osmini finala, prosle sezone koban vam je bio decko iz Rainaca kod Kalesije, ove godine ko zna ko
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
S obzirom da Arsenal ne moze dobiti cak cetiri momcadi koje su bile prvoplasirane u grupnoj fazi Lige Prvaka, ja garantujem da ce oni zapasti upravo nas!!
Stoga, odgovorno tvrdim da ce i nase putovanje u ovogodisnjoj Ligi Prvaka zavrsiti upravo u osmini finala.
Nemojte zaboraviti 17. decembra sta sam rekao, protiv koga cemo igrati. Barcelona ce igrati Romom
Stoga, odgovorno tvrdim da ce i nase putovanje u ovogodisnjoj Ligi Prvaka zavrsiti upravo u osmini finala.
Nemojte zaboraviti 17. decembra sta sam rekao, protiv koga cemo igrati. Barcelona ce igrati Romom
Da nije Mourinho na klupi, prep'o bi se ovog tvog postaBrnjoo je napisao/la:S obzirom da Arsenal ne moze dobiti cak cetiri momcadi koje su bile prvoplasirane u grupnoj fazi Lige Prvaka, ja garantujem da ce oni zapasti upravo nas!!
Real Madrid
Real Madrid
Je li ovo neka obrnuta kletva?Brnjoo je napisao/la:Stoga, odgovorno tvrdim da ce i nase putovanje u ovogodisnjoj Ligi Prvaka zavrsiti upravo u osmini finala.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Toxicity je napisao/la:Da nije Mourinho na klupi, prep'o bi se ovog tvog postaBrnjoo je napisao/la:S obzirom da Arsenal ne moze dobiti cak cetiri momcadi koje su bile prvoplasirane u grupnoj fazi Lige Prvaka, ja garantujem da ce oni zapasti upravo nas!!
A znaci special five je garancija prolaska, haha
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jok guardiola je bio garancija prolaska prošle godine, loše loše.. hahaRomariooo je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Da nije Mourinho na klupi, prep'o bi se ovog tvog postaBrnjoo je napisao/la:S obzirom da Arsenal ne moze dobiti cak cetiri momcadi koje su bile prvoplasirane u grupnoj fazi Lige Prvaka, ja garantujem da ce oni zapasti upravo nas!!
A znaci special five je garancija prolaska, haha
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.