Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mozak
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mozak » 04 jan 2011, 16:08

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 04 jan 2011, 16:31

MOZAK je napisao/la:slika

Konačno ! :roll:
FORZA MARŠAL !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 jan 2011, 16:35

Kaže jedan lik prije par godina na najpopularnijem hrvatskom portalu, dole u komentarima na neki tekst o Ibiševiću, nešto u stilu kako je strašan igrač, ali "Ćiro forsira onog bolida Džeku" :lol:
Ono k'o da objasni Hrvatima u čemu je fazon, kako je kriv levat Ćiro :lol:

Ovim ne bih nikako da umanjim vrijednost Vedada, što i nije poenta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 04 jan 2011, 16:37

Za Džeku je ovo svakako veliki korak naprijed u karijeri,a za nas navijače BH repke ovo i nije baš najbolja opcija.Igrat će ludi engleski ritam srijeda-subota gotovo cijelu godinu i samo Bog zna kakav će dolazit na okupljanja repke i onako se posljednje tekme za BiH više vukao po terenu i ne znam na što će to sada ličit.Najbolji primjer za to je engleska repka na SP-u.Svakako,želim da uspije na otoku i da osvoji koji trofej.Sretno Džeko!
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 jan 2011, 16:42

roy_makaay je napisao/la:Za Džeku je ovo svakako veliki korak naprijed u karijeri,a za nas navijače BH repke ovo i nije baš najbolja opcija.Igrat će ludi engleski ritam srijeda-subota gotovo cijelu godinu i samo Bog zna kakav će dolazit na okupljanja repke i onako se posljednje tekme za BiH više vukao po terenu i ne znam na što će to sada ličit.Najbolji primjer za to je engleska repka na SP-u.Svakako,želim da uspije na otoku i da osvoji koji trofej.Sretno Džeko!

sto se repke tice bajern bi bio najbolja opcija, ovako vidjet cemo ako bude na klupi letit ce za repku :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

trnokop
Kontakt:

Post Postao/la trnokop » 04 jan 2011, 16:44

Hocemo sad navijati za City? :mrgreen:
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 jan 2011, 16:47

trnokop je napisao/la:Hocemo sad navijati za City? :mrgreen:
Ja već naučio pjesmu i šal nabavio. :D

Manchester City, Manchester sam i jaaa..

Go CITY!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 jan 2011, 16:48

trnokop je napisao/la:Hocemo sad navijati za City? :mrgreen:
Naravno :lol: :lol:

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 04 jan 2011, 16:53

stanite ljudi ci je igrac Džeko ja tek sad nista ne kontam?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 jan 2011, 16:54

marsovac je napisao/la:stanite ljudi ci je igrac Džeko ja tek sad nista ne kontam?
Ti ko da si sa marsa pao :D salim se :P
U Manchester City-u

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 04 jan 2011, 16:55

Potukli se Adebayor i Kolo Toure danas na treningu :lol:

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Pi ... 63373.html

Je li ono hoce Adebayora u Real Madrid :lol:
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 04 jan 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jan 2011, 16:55

Gdje pise da je preso?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 04 jan 2011, 16:58

B0SANAC je napisao/la:
marsovac je napisao/la:stanite ljudi ci je igrac Džeko ja tek sad nista ne kontam?
U Manchester City-u
danas u 2 bio na pripremama sa Wolfzburgom odem fudbala odigrat svi pisete u Machesteru imal dokaza?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jan 2011, 16:59

juznjak> je napisao/la:Gdje pise da je preso?
Nigdje. :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 jan 2011, 17:00

marsovac je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:
U Manchester City-u
danas u 2 bio na pripremama sa Wolfzburgom odem fudbala odigrat svi pisete u Machesteru imal dokaza?
Pa na pripremama je u Wolfsburgu dok se konacno ne dovrsi transfer. Wolfsburg i Man.City su se dogovorili oko cijene, samo mu jos menedzer treba otputovati u Englesku, da kompletira transfer, i to je to. ;)

Sarajevoo
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevoo » 04 jan 2011, 17:02

Ako transfer bude izvrsen pare dijele FK RADNIK,FK ZELJEZNICAR,FK TEPLICE I WOLFSBURG.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 jan 2011, 17:03

Sutra ujutro (10:30) igraju Wolfsburg i Montpellier, ujedno i oprostajna utakmica Dzeke. Taman da jos jednu protiv Spahe odigra :D :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2011, 17:05

B0SANAC je napisao/la:Sutra ujutro (10:30) igraju Wolfsburg i Montpellier, ujedno i oprostajna utakmica Dzeke. Taman da jos jednu protiv Spahe odigra :D :D
Kakav je Spaha, uletice mu klizeci i polomit' ga, pa na kraju nista od transfera. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 04 jan 2011, 17:08

Vjeruj mi Radnik da nece ni marke uzeti, jer ako i makar 0,5% trebalo da ide Radniku ovaj lopov Redjepagic ce uzeti sebi buduci da je on vlasnik Radnika tako da je to presipanje iz supljeg u prazno...
Ja i dalje molim Boga da ne ode u City,dobro je ovo jos uvijek nije 100% sigurno da ce otic i valjda nece ni otic, jer bi mu to bila najveca greska u karijeri.Drzim fige da ne ode jer sigurno je da u Cityu nece igrati u prvoj postavi, a u torinskom gigantu bi sigurno igro u prvoj postavi a u Italiji se i igra ljepsi fudbal nego u Engleskoj koji bi odgovarao dijamantu...
Daj BOZE da ne ode!!!
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 04 jan 2011, 17:12

Arogantni je napisao/la:Vjeruj mi Radnik da nece ni marke uzeti, jer ako i makar 0,5% trebalo da ide Radniku ovaj lopov Redjepagic ce uzeti sebi buduci da je on vlasnik Radnika tako da je to presipanje iz supljeg u prazno...
Ja i dalje molim Boga da ne ode u City,dobro je ovo jos uvijek nije 100% sigurno da ce otic i valjda nece ni otic, jer bi mu to bila najveca greska u karijeri.Drzim fige da ne ode jer sigurno je da u Cityu nece igrati u prvoj postavi, a u torinskom gigantu bi sigurno igro u prvoj postavi a u Italiji se i igra ljepsi fudbal nego u Engleskoj koji bi odgovarao dijamantu...
Daj BOZE da ne ode!!!
Italija i ljepota fubala ne mogu u istu recenicu ,s tim da je sad i njemacka liga prestigla italijanasku po svemu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 36 gostiju.