To je kad Joge poceraharry_90 je napisao/la:U kupu sta bude sretno momci !!
Na Tusnju u zadnja 3 meca nismo primili gola,a znamo u kakvim se problemima nalazimo,svaka cast odbrani

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To je kad Joge poceraharry_90 je napisao/la:U kupu sta bude sretno momci !!
Na Tusnju u zadnja 3 meca nismo primili gola,a znamo u kakvim se problemima nalazimo,svaka cast odbrani
Hvala na tako lijepim rijecimazvjezdas je napisao/la:Bujrum sutra u Gradačac.Očekujem lijepu fudbalsku predstavu.Jedina otežavajuća okolnost će biti +32 stepena.Ne znam kome će biti gore,nama na tribinama ili igračima na terenu.Sloboda me je oduševila rezultatima sa onakvom ekipom.Mozda je to dobar signal za sve kako treba mladost gurati u vatru.Pozitivno zavidim na svemu,jer mi u okolnostima koje su za vas trenutno pojam nemamo takve rezultate.Imamo dosta novih igrača koji se trebaju uigravati iz kola u kolo i time bi se cilj ostvario,a to je sredina tabele.I mi sutra igramo oslabljeni, ali igrački trenutno jači i realno je za očekivat pobjedu Zvijezde.Sloboda ako bude bolja čestitat ću na pobjedi.Pozdrav i bujrum.
nemoj mi jos samo rec da se crveni prenosi na prvenstvo...harry_90 je napisao/la:Gubimo 1:0 .. Joguncic dobio crveni !
Jogunčić dobio drugi žuti-crveni zasluženo... Napravio je jedan prilično grub start nad Halilovićem, najboljim zvijezdinim pojedincem od početka prvenstva, sreća pa ne bi povrede. Inače vaša djeca su za svaku pohvalu, dali su sve od sebe i nekako se držali do prvog gola, a onda pali i fizički i psihički... nadam se da ćete uskoro srediti stvari u klubu, jer mislim da ova djeca neće još dugo moći ovako... Pozdravslani grad je napisao/la:nemoj mi jos samo rec da se crveni prenosi na prvenstvo...harry_90 je napisao/la:Gubimo 1:0 .. Joguncic dobio crveni !![]()
..
Evo punog tekstaharry_90 je napisao/la:Koliko je jadna situacija u klubu dovoljno govori cinjenica da su igraci jucer ostali bez goriva na izlazu kod Termoelektrane .Pola sata je trajalo natezanje ko ce dati za gorivo,da bi reagovo "predsjednik" Zahirovic i ovlastio Sarajku da provuce karticu za gorivo.
Jadno i bijedno ! Ali neka ovako nam i treba kada dopustamo da nam klubovi tonu,a mi sjedimo u kuci i pisemo kontra njih samo preko tastature.
Ma treba to sve rastjerat, napravit nerede po tuzli, nikako drukcijee stvarno nebi mogli izaci na kraj.harry_90 je napisao/la:Citam jutros bivsi kosarkas Slobode poslali pismo nacelniku i mole ga da se klub ne ugasi..
Ej majko sta nam uradise od klubova Imamovic,Vujovic,Sabovici itd..
Sta radi ovaj Zahirovic glasniji je bio kada nije bio predsjednik,pricao kako ce pomoci klubu,a sad se vise i ne cuje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.