Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
arelinho je napisao/la:Što imam osjećaj da ćemo nastaviti kiksati i večeras.![]()
Jest vala , 6~7 igraca povrijedjeno , zamisli da nemamo sreceHankMoody je napisao/la:Ja smiren, u nirvani, ne može Barça igrati gore nego Real ove sezone, samo je Real imao sreće, vidjećemo dokad će trajati.Antipatican je napisao/la:Lexaurin jedan, brzo
Dobro, samo polako, tako ste isto i prošle sezone pričali.Antipatican je napisao/la:Jest vala , 6~7 igraca povrijedjeno , zamisli da nemamo sreceHankMoody je napisao/la:Ja smiren, u nirvani, ne može Barça igrati gore nego Real ove sezone, samo je Real imao sreće, vidjećemo dokad će trajati.Antipatican je napisao/la:Lexaurin jedan, brzo
Španjolska liga ima daleko najgore sudije, koje su istovremeno i najrigorozniji. Englezi su mala maca za ove ŠpanjolceLillard je napisao/la:Sevilla također pokradena, nidje veze crveni karton. Just another day in office
Ali evo Jovetića, bravooo!
Zalutao u teritorijalne vode...messilla je napisao/la:Ko je ovaj anemicni? I kad je vec tu nek nam objasni zasto ne bi navijali za svoju filijalu?
Digli se s trećeg na drugo mjestoDzoni je napisao/la:Al vas ne ide danas.
Blejzer10 je napisao/la:Digli se s trećeg na drugo mjestoDzoni je napisao/la:Al vas ne ide danas.
Recimo kad bi večeras Real kiksao, a nije nemoguće, sličilo bi dosta posljednjim kolima sezone kad je Atletico osvojio, kad su jedni drugim prepuštali tituluDzoni je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Digli se s trećeg na drugo mjestoDzoni je napisao/la:Al vas ne ide danas.
Ma ne sikiraj se bit cete drugi.![]()
Jedino vas Danilo i Panjzema mogu poremetit.
KingJamesMVP je napisao/la:Koliko sreće ima ovaj Real
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.