Nego @Salt, ko prenosi kod nas tekmu na kablovskoj?
U 2 sata utakmica, gdje ne mora.kad_kako je napisao/la:Ne mora se ustat rano/kasno sad.![]()
Nego @Salt, ko prenosi kod nas tekmu na kablovskoj?
Ma ja sam buraz u Americi, pa zato kazem da se ne mora...BIHfan je napisao/la:U 2 sata utakmica, gdje ne mora.kad_kako je napisao/la:Ne mora se ustat rano/kasno sad.![]()
Nego @Salt, ko prenosi kod nas tekmu na kablovskoj?![]()
Mozda veceras i pogledam.
kad_kako je napisao/la:Ma ja sam buraz u Americi, pa zato kazem da se ne mora...BIHfan je napisao/la:U 2 sata utakmica, gdje ne mora.kad_kako je napisao/la:Ne mora se ustat rano/kasno sad.![]()
Nego @Salt, ko prenosi kod nas tekmu na kablovskoj?![]()
Mozda veceras i pogledam.
Pripada Chicagu.lumani je napisao/la:zar ne pripada Houstonuili je bila zamjena
Raul_64 je napisao/la:Pripada Chicagu.lumani je napisao/la:zar ne pripada Houstonuili je bila zamjena
no , mislim da ga nece dobiti barem jos 2 sezone.
Sta ne dolazi tek 2015.?kad_kako je napisao/la:Tek za 2 godine dolazi u Bulls-e.
Pita se Real, tu koliko ja i ti isto.Raul_64 je napisao/la:Jel se tu Real pita sta ?
Gledam sinoc sportske vijesti na Comcast-u, i bas ubacise pregled tekme Toronto - Real, i ovaj komentator veli, da se mozemo radovat njegovim igrama u Bulls-ima za dvije godine. Mozda to i jeste sezona 2014/2015 sto ti mislis?Donnie Darko je napisao/la:Sta ne dolazi tek 2015.?kad_kako je napisao/la:Tek za 2 godine dolazi u Bulls-e.
On ima ugovor sa Real-om do 2016, i ako hocemo da ga dovedemo prije 2016te, morat cemo platiti. Ne znam da ce Bulls-i cekati da istekne te 4 godine. Mislim da oni cekaju da se kotarisu Boozera, pa da ga onda dovedu.SaltCityAttack je napisao/la:Mirotic odlican za Real..fakat bice nam od velike koristi..napravili smo kradju na draftu ebiga...Minesota nam fa je dala ebiga napravili u glupost kao i uvjek nista novo..Mirotic moze doci sad ali da Bullsi uplate nesto preko 2 miliona...nit se Bullsima isplati, a bolje ga ostaviti jos godinu dvije koliko ima ugovora da jos sazrije malo
Jbt o cemu vi pricate,ne mogu da vjerujem...kad_kako je napisao/la:On ima ugovor sa Real-om do 2016, i ako hocemo da ga dovedemo prije 2016te, morat cemo platiti. Ne znam da ce Bulls-i cekati da istekne te 4 godine. Mislim da oni cekaju da se kotarisu Boozera, pa da ga onda dovedu.SaltCityAttack je napisao/la:Mirotic odlican za Real..fakat bice nam od velike koristi..napravili smo kradju na draftu ebiga...Minesota nam fa je dala ebiga napravili u glupost kao i uvjek nista novo..Mirotic moze doci sad ali da Bullsi uplate nesto preko 2 miliona...nit se Bullsima isplati, a bolje ga ostaviti jos godinu dvije koliko ima ugovora da jos sazrije malo
Ne vidim problem u nasoj spekulaciji o njegovoj godini dolaska?! Po tvom, onda raja nikad nebi trebala pricati ni o draftu, jer svaki igrac bi u svakom trenutku mogao zadobiti neku tezu povredu, koja ga potencijalno moze udaljiti na duze vrijeme od terena i napretka u karijeri.NEZALAGANJE je napisao/la:Jbt o cemu vi pricate,ne mogu da vjerujem...kad_kako je napisao/la:On ima ugovor sa Real-om do 2016, i ako hocemo da ga dovedemo prije 2016te, morat cemo platiti. Ne znam da ce Bulls-i cekati da istekne te 4 godine. Mislim da oni cekaju da se kotarisu Boozera, pa da ga onda dovedu.SaltCityAttack je napisao/la:Mirotic odlican za Real..fakat bice nam od velike koristi..napravili smo kradju na draftu ebiga...Minesota nam fa je dala ebiga napravili u glupost kao i uvjek nista novo..Mirotic moze doci sad ali da Bullsi uplate nesto preko 2 miliona...nit se Bullsima isplati, a bolje ga ostaviti jos godinu dvije koliko ima ugovora da jos sazrije malo
Govorite o 'projektu' koji je udaljen 4-5god od danas...Cak da ga dovedete i za 2 god,jos toliko mu treba da pokaze sav svoj talenat,a sutra moze slomiti nogu i usporiti svoju karijeru...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.