Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 09 okt 2012, 16:57

Ne mora se ustat rano/kasno sad. :P

Nego @Salt, ko prenosi kod nas tekmu na kablovskoj?
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2012, 17:31

kad_kako je napisao/la:Ne mora se ustat rano/kasno sad. :P

U 2 sata utakmica, gdje ne mora. :mrgreen:
Mozda veceras i pogledam.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 okt 2012, 17:47

BIHfan je napisao/la:

Ma ja sam buraz u Americi, pa zato kazem da se ne mora... :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2012, 17:50

kad_kako je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Ma ja sam buraz u Americi, pa zato kazem da se ne mora... :D

Mars. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 okt 2012, 18:03

Mirotic sinoc 17 poena i 12 skokova protiv Toronta. Moze iduce sezone komotno kod vas.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 okt 2012, 18:08

zar ne pripada Houstonu :?: ili je bila zamjena :?:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 okt 2012, 18:10

lumani je napisao/la:zar ne pripada Houstonu :?: ili je bila zamjena :?:
Pripada Chicagu.

no , mislim da ga nece dobiti barem jos 2 sezone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 okt 2012, 18:12

Raul_64 je napisao/la:
lumani je napisao/la:zar ne pripada Houstonu :?: ili je bila zamjena :?:
Pripada Chicagu.

no , mislim da ga nece dobiti barem jos 2 sezone.

ahh,pa Houston zamjenio dragulja :lol: Svasta ja Idiota.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 okt 2012, 18:13

Tek za 2 godine dolazi u Bulls-e.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2012, 19:37

kad_kako je napisao/la:Tek za 2 godine dolazi u Bulls-e.
Sta ne dolazi tek 2015.?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 okt 2012, 19:38

Jel se tu Real pita sta ? :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 okt 2012, 19:56

Raul_64 je napisao/la:Jel se tu Real pita sta ? :mrgreen:
Pita se Real, tu koliko ja i ti isto. :mrgreen:
Donnie Darko je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Tek za 2 godine dolazi u Bulls-e.
Sta ne dolazi tek 2015.?
Gledam sinoc sportske vijesti na Comcast-u, i bas ubacise pregled tekme Toronto - Real, i ovaj komentator veli, da se mozemo radovat njegovim igrama u Bulls-ima za dvije godine. Mozda to i jeste sezona 2014/2015 sto ti mislis?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 okt 2012, 20:15

Zar ne pripada Bikovima,ako ga pozele iduce godine on mora da ide ili ne :?:

Edit, however, the Bulls are allowed to contribute more than $500K towards his buyout (more on that in the third article in this series.e second-highest paid, youngest, and arguably the best player on the team, Mirotic makes approximately 3,500,000€ ($4,408,600) per year. Real Madrid is apparently even more tight-lipped than the Chicago Bulls when it comes to publically releasing details of player contracts. However, by their rules, 3,500,000€ is the maximum that Mirotic can receive as a JFL-licensed player of his experience. According to the Spanish blogosphere, Mirotic received a max offer from another team, which was matched by Real Madrid with the extension.

The “roughly 2 million euro” buyout that has been reported by numerous American media outlets is actually an early termination clause in the contract, which states that Real Madrid must be paid 2,500,000€ ($3,149,000) to release Mirotic to play for the NBA, or 3,500,000€ ($4,408,600) to play for a European team. Several Spanish websites have actually reported it the other way around (with the more expensive buyout applying to an NBA exit), to include the well-connected tubasket.com, which released other accurate details of Mirotic’s contract extension seven days before it was officially announced.

It appears that the beat writers are not including the portion of the buyout that the Bulls can pay without it counting against team salary (which increases to $550,000 for next season), so the “roughly 2 million” is what Mirotic would have to pay out of his own pocket. The buyout is also negotiable; if Real Madrid runs into financial trouble in a couple years and is looking to shed salary, they may accept less. However, at this time Real Madrid intends to keep him until minimum 2016, and even then would likely charge close to the full buyout.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 okt 2012, 04:09

A ja meraka gledat Bulls utakmicu u normalno doba. :mrgreen: :P

3/4 po obicaju odlicna. 85:73, 7:30min do kraja.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 okt 2012, 15:05

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2012, 05:32

da nam je bio Hinrich prosle godine da mjenja Rosa beton bi bili..nit bi on bio povredjen valjda, a imali bi covjeka kapitena sto bi se reklo..odlicno sto se vratio covjek igra pametno nema sta..krade lopte opasno, blokira radi sve ebiga...Hamilton dobar,Muhamed se vratio u rodni grad i igra ko u mlade dane :)... dobro je samo ni blizu klupa nije onoj :)....ipak falit ce tu Brewer ebiga, ali vidjet cemo... ipak meni je ova ekipa fina samo da smo kompletni.

Mirotic odlican za Real..fakat bice nam od velike koristi..napravili smo kradju na draftu ebiga :)...Minesota nam fa je dala ebiga napravili u glupost kao i uvjek nista novo..Mirotic moze doci sad ali da Bullsi uplate nesto preko 2 miliona...nit se Bullsima isplati, a bolje ga ostaviti jos godinu dvije koliko ima ugovora da jos sazrije malo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 okt 2012, 15:00

Hamilton izgleda potpuno zdrav i lici malo na onog igraca iz Pistonsa. Odlicno se krece i pogadja suteve, tranziciju odlicno trci. Steta sto je prosle sezone malo igrao u paru sa Roseom jer je milina gledat njih dvojicu na bekovskim pozicijama. Boozer i Noah nista vrijedno pomena, Boozer ce se boriti da pokaze da nije igrac kojeg trebamo amnestirati ali vidilo se da nece od toga nista biti. Vec polako ulazi i u godine, ovu godinu ce odradit i vozdra. Deng je odigrao kapitenski i ruka mu izgleda odlicno, ne znam ko je spomenuo (tutova juga ili kad_kako) da se ova povreda moze sanirati sama od sebe ali evo izgleda i on potpuno zdrav. Bio je neki dan clanak da postaje fransizna legenda, jedino Jordan, Pippen, Paxon, Love i Sloan (mozda sam nekog zaboravio) su bili duzi clanovi Bullsa od Denga, znaci uskoro na vrhu UC-a bi mogla visit 9-etka. Hinrich je bas ono sto nam treba kao back-up za Rosea, strasna odbrana, odlicno razigravanje, pogodit ce otvoren sut, ma bas mi je drago sto je se vratio.
Butler ce na kraju ja mislim samo ostat igrac koji ce igrat odbranu, uzet ce Brewerovu ulogu, jer u napadu nece imati prostora. Teague puno grijesi, nastavlja bacat pasove u prazno kao i u summer league, imam osjecaj da ce ga trema ubiti. Gibsona moramo potpisat, veoma bitan igrac, izgleda da je radio na napadackoj igri. Bolje je u postu pravio sebi pozicije nego inace, ali jos nije u formi pa je sve to promasio. :mrgreen:
Ballineli upgrade Korvera sa losijim sutem za 3, ocekujem od Marca puno, treba naucit sistem i bice odlican. Nazi Mohammed igra kao u najboljim danima, pogadja sa distance, skace, horokom pogadja, mnogo ce biti u napadu korisniji od Asika, dosta podjeca na Kurt Thomasa ali u fast motionu. Nate ce biti mnogo stabilnija i bolja verzija proslosezonskog Lucasa, mnogo mi je u ovoj utakmici izgledao poslusan, nije srljao, zna Thibsov sistem, bice od njeg velike koristi. Ostali nista posebno.

Ipak je ovo predsezonska utakmica ali eto da prokomentarisem tu utakmicu i usput nas roster.
Zakljucak: ako Rose bude nasao svoju formu do playoffa mozemo iznenaditi, ova je ekipa napadacki mnogo jaca, u odbrani jos nisu Bog zna sta, ali ce vremenom to Thibs sve posloziti. Naucit ce Thibsovu odbranu novi igraci do PO-a.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 okt 2012, 15:31

SaltCityAttack je napisao/la:Mirotic odlican za Real..fakat bice nam od velike koristi..napravili smo kradju na draftu ebiga :)...Minesota nam fa je dala ebiga napravili u glupost kao i uvjek nista novo..Mirotic moze doci sad ali da Bullsi uplate nesto preko 2 miliona...nit se Bullsima isplati, a bolje ga ostaviti jos godinu dvije koliko ima ugovora da jos sazrije malo
On ima ugovor sa Real-om do 2016, i ako hocemo da ga dovedemo prije 2016te, morat cemo platiti. Ne znam da ce Bulls-i cekati da istekne te 4 godine. Mislim da oni cekaju da se kotarisu Boozera, pa da ga onda dovedu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 okt 2012, 16:06

kad_kako je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Mirotic odlican za Real..fakat bice nam od velike koristi..napravili smo kradju na draftu ebiga :)...Minesota nam fa je dala ebiga napravili u glupost kao i uvjek nista novo..Mirotic moze doci sad ali da Bullsi uplate nesto preko 2 miliona...nit se Bullsima isplati, a bolje ga ostaviti jos godinu dvije koliko ima ugovora da jos sazrije malo
On ima ugovor sa Real-om do 2016, i ako hocemo da ga dovedemo prije 2016te, morat cemo platiti. Ne znam da ce Bulls-i cekati da istekne te 4 godine. Mislim da oni cekaju da se kotarisu Boozera, pa da ga onda dovedu.
Jbt o cemu vi pricate,ne mogu da vjerujem... :roll: Govorite o 'projektu' koji je udaljen 4-5god od danas...Cak da ga dovedete i za 2 god,jos toliko mu treba da pokaze sav svoj talenat,a sutra moze slomiti nogu i usporiti svoju karijeru...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 okt 2012, 16:18

NEZALAGANJE je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
Jbt o cemu vi pricate,ne mogu da vjerujem... :roll: Govorite o 'projektu' koji je udaljen 4-5god od danas...Cak da ga dovedete i za 2 god,jos toliko mu treba da pokaze sav svoj talenat,a sutra moze slomiti nogu i usporiti svoju karijeru...
Ne vidim problem u nasoj spekulaciji o njegovoj godini dolaska?! Po tvom, onda raja nikad nebi trebala pricati ni o draftu, jer svaki igrac bi u svakom trenutku mogao zadobiti neku tezu povredu, koja ga potencijalno moze udaljiti na duze vrijeme od terena i napretka u karijeri.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.