Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 08 apr 2011, 21:11

Bosco je napisao/la:Ja imam druge kriterije, meni je bitno da napadač daje golove i ako je on u tome dobar i vodeći strijelac možda najjače lige na svijetu onda nema druge riječi da se opiše nego paklen. Još kako se samo gradi, pa to nisu istine. Ne mogu mu lopte uzet, i plus kako zna već izgubljenu loptu smirit i uštopat, čudo jedno. Stvarno ga je lijepo gledat, čovjek uvijek zna šta će da uradi sa loptom, sjajno se snalazi u šesneastercu, vrlo često zna krilima dati preje.benu loptu. Čudo od igrača. Ukoliko su glasine tačne da ga United prodaje ja bih ga volio vidjet na Emiratesu, pa čak bih pretrpio i to što je igrao za velike rivale, United i Tottenham. :oops:
ma nema teorije da on dobije tu nagradu, nije covjek standardan ni u svojoj ekipi, cesto je na klupi, tesko je tu izdvojiti bilo koga jer niko nije nesto drasticno odskakao od ostalih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 apr 2011, 21:17

Ma @Bosco ja sam svakakve igrace htio u Arsenalu vidjet, od Diega,preko Zapate,do Aguera,Ronaldinha,Robinha,Younga,Reine itd...sve su zvucna imena koja sam prizeljkiv'o ,nekak'.
Al' (cinjenica ostaje da bih volio Gotzea vise nego hljeba se naj'st, ako bude prelazio u drugi klub),ovaj igrac se treba pod hitno dovesti, ako njega uspijemo dovabiti, mislim da bi definitivno u sl. par godina ,dokle ima ugovo,r dominirali premier ligom, gled'o sam ga par puta i tip je fakat prekvalitetan,jbo Messia,Ronaldinha,Ronalda i onog plagijat Ronalda i Cesca i sve redom (sem Wilshire-a,naravno :D ) . Za mene je ovaj igrac trenutno drugi najbolji igrac planete (moji subjektivni kriteriji kvaliteta igraca je jedino koliko uziva i koliko se trudi, no1. je Willshire,zna se)
Evo slika, pa pogodite o kom se radi:
slika
:mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 apr 2011, 21:20

legenda reala je napisao/la:Magi može li se on porediti sa Raulom i Pipom ;)
Nemoj tako, jedna je Magi 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 apr 2011, 21:35

Hm...ne znate? :?
Evo vam ga,igrac kojeg bih volio da vidim u Arsenalu, cak i po cijenu Cescovog odlaska u Barcu, da bi se skupile pare je ovaj sa klipa:
[youtube][/youtube]

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 apr 2011, 21:52

cesc bi trebao od prve krenut protiv blackpoola, ako je istina sto pisu na off stranici, trebali bi razvalit blackpool

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 apr 2011, 21:54

cala je napisao/la:cesc bi trebao od prve krenut protiv blackpoola, ako je istina sto pisu na off stranici, trebali bi razvalit blackpool
Kreno je i protiv blekburna od prve :roll:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 apr 2011, 21:57

Arnelinho je napisao/la:
cala je napisao/la:cesc bi trebao od prve krenut protiv blackpoola, ako je istina sto pisu na off stranici, trebali bi razvalit blackpool
Kreno je i protiv blekburna od prve :roll:
kasnije je usao, negdje u 2. pol ako se dobro sjecam, ali sam siguran da nije igrao od prve protiv blackburna

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 apr 2011, 22:02

Neymar = Robinho. Hvala, ali ne hvala. Mnogo više bih volio Barriosa npr od napadača nego nekog Brazilca.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 08 apr 2011, 22:05

Bosco je napisao/la:Neymar = Robinho. Hvala, ali ne hvala. Mnogo više bih volio Barriosa npr od napadača nego nekog Brazilca.
Upravo.

Ma i nije stvar u tome sto je Brazilac, te njihovoj prilagodbi u Premiershipu, ako na to ciljas, nego je decko jednostavno preufuran u moderni fudbal, te misli da je najbolji na svijetu, kao recimo Baloteli. Pa radije bih gledao nekog netalentovanog igraca, ali koji je jednostavno skroman, i koji postuje i voli klub u kome igra, te koji ce srcem igrati za njega, nego igraca koji dok igra u jednom klubu u isto vrijeme koketira sa pet drugih timova.

Ne znam za druga razmisljanja, ali moje je takvo, i nece se nikad promijeniti.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 apr 2011, 22:05

[youtube][/youtube]
luda pjesma pravo

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 apr 2011, 22:06

Bosco je napisao/la:Neymar = Robinho. Hvala, ali ne hvala. Mnogo više bih volio Barriosa npr od napadača nego nekog Brazilca.
Neymar je vise =Ronaldinho, nego Robinho...Barrios je limitiran igrac, borac, al' limitiran ala Chamack. ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 apr 2011, 22:12

Ma da je Pele ja ga ne bih, jednostavno mrzim tako razvikane igrače koji misle da su Bogom dati. Samo kad mu frizuru vidim zgadi mi se život. Ja ustvari ne bih ni jednog napdača samo da RvP bude zdrav, ali pošto to nije moguće volio bih da imamo još jednog kvalitetnog špica. Barrios, Benzema, Higuain, Cabani, Sow, svejedno je. Ionako o ovome mogu samo maštat.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 apr 2011, 22:14

Bosco je napisao/la:Ma da je Pele ja ga ne bih, jednostavno mrzim tako razvikane igrače koji misle da su Bogom dati. Samo kad mu frizuru vidim zgadi mi se život. Ja ustvari ne bih ni jednog napdača samo da RvP bude zdrav, ali pošto to nije moguće volio bih da imamo još jednog kvalitetnog špica. Barrios, Benzema, Higuain, Cabani, Sow, svejedno je. Ionako o ovome mogu samo maštat.
ako mogu birat ja bi od ovih uzeo Barriosa, fakat je lik prejak, zna rutinski zavrsit akciju bez peglanja lopte, sto nama fali

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 apr 2011, 22:17

Bosco je napisao/la:Ma da je Pele ja ga ne bih, jednostavno mrzim tako razvikane igrače koji misle da su Bogom dati. Samo kad mu frizuru vidim zgadi mi se život. Ja ustvari ne bih ni jednog napdača samo da RvP bude zdrav, ali pošto to nije moguće volio bih da imamo još jednog kvalitetnog špica. Barrios, Benzema, Higuain, Cabani, Sow, svejedno je. Ionako o ovome mogu samo maštat.
Velu s posudbe vratit,JET-a u prvi tim i jos nekod kupit solidnog,Bendtner out
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 apr 2011, 22:19

cala je napisao/la:
ako mogu birat ja bi od ovih uzeo Barriosa, fakat je lik prejak, zna rutinski zavrsit akciju bez peglanja lopte, sto nama fali
Drago mi je da smo na istim talasnim dužinama. :mrgreen:

Vela, ne znam fakat šta o njemu da mislim, nije on više dijete, već ima 22-23 god ako se ne varam a i dalje se ne čini kao klasa za Arsenal. Čudno mi je da bi ti tjerao Bendtnera koji je puno konkretniji od Chamakha i svima taj Bendtner smeta, a čovjek je ustvari treći napadač. Šta trebaš imat neku igračinu za trećeg napadača, pa nije ti ovo igrica sine.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 apr 2011, 22:21

Umisljene frizurice?
U Arsenalu (a i sire) svaki drugi. Jednostavno covjek ce biti veliko, ogromno pojacanje kome god dodje.
Od tvojih pobrojanih ja bih samo ili Higuaina ili Benzemu,ili jedino dvojac iz Atletica Forlan/Aguero ili opet Nilmar/Rossi iz Villareala, eto nekog od ovih, ostalo je buranija. :D
Al' k'o sto kazes, mogu samo sanjati , mada imam neki osjecaj da ce Wenger na ljeto puci min. 25 milja funti na samo jednog igraca, uz nj. ce kupiti jos 2-3, vidjet ces. :D :ugeek:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 apr 2011, 22:25

Ako to ne uradi slijedi nam sedma sezona bez trofeja, a nije stvar u Neymarovoj frizuri lik jednostavno nosom para oblake, a nije dokazan nigdje osim u brazilskoj ligi koja je jedno 50 puta manje fizički zahtjevnija od engleska i 10 klasa je ispod engleske. Zaboravio sam i Džeku, on bi Arsenalu leg'o ko kec na desetku :ugeek: , ali naravno škrto te pare ne bi dao da mu ožive babu iz mrtvih, kamoli za nekog Bosanca.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 apr 2011, 22:34

Vucinic,Benzema pa tek onda Barrios :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 apr 2011, 22:40

Megamon je napisao/la:Vucinic,Benzema pa tek onda Barrios :D
Neymar,Benzema,Higuain,Forlan,Aguero nek dovede nekog od ovih i ja presretan :D
Pa onda neka i Bariossa, ako hocete ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 08 apr 2011, 23:20

Cuj Vidic kloc :lol: zamislite igrac godine lik kojem je cilj na terenu da udara protivnicke igrace gdje mu sudije ne sviraju mesarske prekrsaje i lik kojem je kvaliteta da glavom izbije loptu :lol:

Nasri je najdominantniji igrac lige samim tim i cijelog svijeta i on je zasluzio nagradu!
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.