FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Drei zu Eins fur Schalke
Kakav gol Raula , majstorluk , Sattelmeier golubove hvata 
Bome Raulica,otplacuje svoj ''djeciji dodatak''
Ovaj Real nije normalan.
Ovaj Real nije normalan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zabio je i Ruud 2 gola na prvoj utakmici za Hamburg pa ga poslije nigdje... ista sudbina ceka i RaulaEl_7 je napisao/la:Raul ce biti golgeter Bundeslige sa 33gharishp je napisao/la:Bome Raulica,otplacuje svoj ''djeciji dodatak''![]()
![]()
Ovaj Real nije normalan.kakav Dzeko kakvi bakraci...BUNDESLIGA
![]()
Nije im ovo Xerez ili Almeria pa da zabijaju 30+ golova po sezoni
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 01 avg 2010, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
joj raja šta je ovo evo tek sam stigo na 2 poluv,protiv šabkea 04 a već vode 3 na ubacili pa nemoguće onaj raul kao hoće da se osveti realu što ga nisu imali u planu za ovu sezonu i to baš na našim leđima dobro realno drugi nam je sastav al trofej je trofej

prvo sam pomislio lopta se odbila al na snimku Bgm majstorija ...
- calcio
- Kontakt:
Ruud i Raul su braca a dijamant Dzeko im je cacaEl_7 je napisao/la:zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcalcio je napisao/la:
Zabio je i Ruud 2 gola na prvoj utakmici za Hamburg pa ga poslije nigdje... ista sudbina ceka i Raula![]()
Raul je ipak tata i za Ruda
na kraju ce lista strijelaca opet biti
1. Dzeko 20+ golova
2. svi ostali
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima potencijala u ovoj djeci. Posebno u ovom "nasem" Mujicu.
Rezultat kao rezultat, meni i nije bio vazan. Ja sam htio da vidim sta je Gaal napravio sa ovim drugim timom na pripremama, a ono sto sam vidio, zadovoljan sam. Nekoliko puta su kontru istrcali i to na odlican nacin, pokazali su zavidnu tehniku, kao i tacne pasove pogotovo one koji su bili upuceni napadacima, jer su u nekoliko navrata mogli istrcati sami pred golmana, ali falilo je brzine......
Sljedece sedmice cemo da pokazemo pravo stanje.

Rezultat kao rezultat, meni i nije bio vazan. Ja sam htio da vidim sta je Gaal napravio sa ovim drugim timom na pripremama, a ono sto sam vidio, zadovoljan sam. Nekoliko puta su kontru istrcali i to na odlican nacin, pokazali su zavidnu tehniku, kao i tacne pasove pogotovo one koji su bili upuceni napadacima, jer su u nekoliko navrata mogli istrcati sami pred golmana, ali falilo je brzine......
Sljedece sedmice cemo da pokazemo pravo stanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- __Liedson__
- Kontakt:
da,nije im ovo Xerez ili Almeria, nego ovdje imaju St.Pauli,Nurnberg,Freiburg,Bochum i ostale velesile.calcio je napisao/la:Zabio je i Ruud 2 gola na prvoj utakmici za Hamburg pa ga poslije nigdje... ista sudbina ceka i RaulaEl_7 je napisao/la:Raul ce biti golgeter Bundeslige sa 33gharishp je napisao/la:Bome Raulica,otplacuje svoj ''djeciji dodatak''![]()
![]()
Ovaj Real nije normalan.kakav Dzeko kakvi bakraci...BUNDESLIGA
![]()
Nije im ovo Xerez ili Almeria pa da zabijaju 30+ golova po sezoni![]()
@Liedson da samo sto u Bundesligi kada igra "manji" protiv "veceg" kluba igra se 9-0-1 formacija a ne ko Almerija protiv Barce igraju ljudi 4-4-2 i popiju 6 komada i daju 1 xD
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
__Liedson__ je napisao/la:da,nije im ovo Xerez ili Almeria, nego ovdje imaju St.Pauli,Nurnberg,Freiburg,Bochum i ostale velesile.calcio je napisao/la:Zabio je i Ruud 2 gola na prvoj utakmici za Hamburg pa ga poslije nigdje... ista sudbina ceka i RaulaEl_7 je napisao/la: Raul ce biti golgeter Bundeslige sa 33gkakav Dzeko kakvi bakraci...BUNDESLIGA
![]()
Sviđalo se tebi ili ne to su puno veći klubovi od smeća kao što je Xerez,Almerija,Gijon ....
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- calcio
- Kontakt:
dobro bolan, zezamo se malo. sve je to tu negdje... ko god kaze da je velika razlika u kvaliteti izmedju 4-5 najvecih evropskih liga, taj nema pojma o cemu govori. ali da su odbrane malo bolje organizovane kod manjih njemackih klubova nego kod manjih spanskih klubova je ocigledno.__Liedson__ je napisao/la:da,nije im ovo Xerez ili Almeria, nego ovdje imaju St.Pauli,Nurnberg,Freiburg,Bochum i ostale velesile.calcio je napisao/la:
Zabio je i Ruud 2 gola na prvoj utakmici za Hamburg pa ga poslije nigdje... ista sudbina ceka i Raula
Zabi ga Mujica
opuštena utakmica gdje je Bayern bez 15 reprezentativaca na momente bio bolji od gotovo kompletnog Šalketa (
).
Pogotovo mi se svidjela igra u prvih 20-ak minuta, a onda je S04 nemilosrdno realizovao svoje šanse. Drugi gol Raula majstorija, dok je kod trećeg gola bila krivica golmana.
Idemo dalje, drago mi je da smo domaćinu dali malo potrebnog veselja.
Pogotovo mi se svidjela igra u prvih 20-ak minuta, a onda je S04 nemilosrdno realizovao svoje šanse. Drugi gol Raula majstorija, dok je kod trećeg gola bila krivica golmana.
Vom Jäger zum Gejagten
Vidim ne manjka ti ironičnosti, cinizma, omalovažavanja itd. Takve Bauerne (geronimo je napisao/la:Zabi ga Mujicaopuštena utakmica gdje je Bayern bez 15 reprezentativaca na momente bio bolji od gotovo kompletnog Šalketa (
).
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Halo majstore jel' sve uredu?effe_sa je napisao/la:par dana ne budes tu i opet vidis onda kako nas stari drug klare i dalje pametuje i izvlaci odredjena imena igraca....klare je inace izgleda veliki poznavaoc bayerna procita par imena igraca iz drugog tima na websiteu bayerna i onda izmisli pricu za tog igraca![]()
![]()
![]()
![]()
al klare je i onako vec odavno provaljen pa ga mnogi i ignorisu
a inace vidim da se bayern s nobodyjima provukao dalje do finala t-home cupa, pa ce biti zanimljivo danas pogledat utakmicu protiv schalkea, zbog puta jucerasnju nisam gledao al et prosli smo i to je najvaznije i to sa tako malo prvotimaca, al prvi oficijelni trofej sezone se moze osvojit za par dana , tad je na programu njemacki superkup i taj je trofej bitan, danas je bitno da momci pokazu dobar nastup a nije tako lose ni ovaj turnir osvojit
Nabroji igrače o kojima sam ja nešto pisao, a da sam pogriješio. Sigurno misliš na ono što sam pisao o Hajdaroviću
Pročitao si moj post u kojem ocijenjujem igrače nakon jučerašnje utakmice. Jesam li u nečemu pogriješio
Šta je Klare rekao za Ottla, Haasa i Sattelmaiera koji jučer nije imao niti jedan kiks, a čak i odbranjen penal, jesam li možda pogriješio
Šta sam rekao za Sosu, Pranjića...
Evo sada ti iskreno mogu reći Mujic će dobiti ugovor na polusezoni ili sljedeće sezone. Ima potencijala u njemu pokazao je to na ove dvije utakmice, a još vrlo mlad
Pojačanja zaboravite, nema ništa od te ljubavi. U tu sam 99% siguran
pobjeda schalkea zasluzena, iako je bayern u prvom poluvremenu bio bolji, ali schalke iskoristio dvije sanse okrenuo rezultat, pokazalo se da ce im raul biti zlata vrijedan....zbog svih kriticara koji su kritikovali dovodjenje raula u schalke volim sto se ovaj pokazuje kao vrhunski igrac (iako je danas pogodio protiv bayerna moram priznat i ovo sto sam rekao naprijed) i kakvi milito, liedson i ostali napadaci kad ih neko pocne hvalit, kad pogledas raula, ruuda i slicne vidis pravu svjetsku klasu, jer nije napadac koji oblijece ko ptica oko lopte, il kakav bumbar (primjer robinha), nego onaj koji zna biti na pravom mjestu u pravo vrijeme i spremi loptu u gol...takav instinkt za gol ima jos i maakay , taj covjek je isto znao da se ne vidi nikako pa odjednom zabije gol
inace nakon utakmice i sam van gaal je hvalio raula i rekao: znao sam da ce zabit gol protiv mene jer to uvijek radi, prije je uvijek zabijao gol protiv moje ekipe.......
a inace utakmica superkupa kako sam prije rekao ce biti mnogo bitnija jer tad se dodjeljuje prva oficijelna titula sezone, tad bi bayern trebao biti jos jaci i jos bolje nastupit, iako je ova danas C ekipa Bayerna super igrala i napravila par poteza vrijednih paznje, moglo se uzivat u tome----a sto se poraza tice, rezultata, pa bolje poraz u probnoj utakmici nego u nekoj bitnoj
inace nakon utakmice i sam van gaal je hvalio raula i rekao: znao sam da ce zabit gol protiv mene jer to uvijek radi, prije je uvijek zabijao gol protiv moje ekipe.......
a inace utakmica superkupa kako sam prije rekao ce biti mnogo bitnija jer tad se dodjeljuje prva oficijelna titula sezone, tad bi bayern trebao biti jos jaci i jos bolje nastupit, iako je ova danas C ekipa Bayerna super igrala i napravila par poteza vrijednih paznje, moglo se uzivat u tome----a sto se poraza tice, rezultata, pa bolje poraz u probnoj utakmici nego u nekoj bitnoj
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne odstupas ni ti previse. I ti si 15-godisnji golobradi mladic.El_7 je napisao/la:eh djecak pojma nemas spominjes ih,, kao prvo almerija je 2-2 igrala sa Barcom, i izgubila 1-0 na Nou Camputhulkazal je napisao/la:@Liedson da samo sto u Bundesligi kada igra "manji" protiv "veceg" kluba igra se 9-0-1 formacija a ne ko Almerija protiv Barce igraju ljudi 4-4-2 i popiju 6 komada i daju 1 xD![]()
![]()
kontzas Almeria je za Bochum,St.Pauli,Nurberg,Mainz,Kajzer...tako te klubove tata
![]()
Prvo malo pogledaj rezultate Njemackih klubova, pa i ovih sto si nabrojao, zatim iste usporedi sa Spanskim i onda slobodno mozes nesto pricati, a to sve kad provjeris, ispisi na temi Bundesliga, jer znas da je na ovoj temi zabranjena diskusija koja nema veze sa istom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayern4ever
- Kontakt:
Sta se ti brukas decko kao barca veci klub od Bayerna ajde za Real ipak jest najveci klub svih vremena ali barca ccc..

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- roy_makaay
- Kontakt:
Molim navijače Reala da prestanu spamat po ovoj temi sve dok njihov tim dođe dalje od osmine finala LP,hvala!
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
El_7 je napisao/la:Sta sad opet mijenjas stvar, rekao si nesto kao Almeria bez ikakog argumenta ti si to rekao ne ja ba cuj sad kakva almeria o cemu pricas pa de ti meni reci o cemu si ti pricao i kakvi 6 komada ako si mislio na xerezonda mijesas kruske i jabuke uostalom Bayern nije Barca,Real Madrid ni blizu
![]()
kao prvo Xerez je rangu S.Pauli koji igra u 1.Bundesligi
..a Xerez vise nije ni clan 1 lige P.D a kao drugo Almeria je vec 4,5 godina u PD dok taj tzv Mainz usao prosle godine i imao solidnu sezonu u "BL"
, bundesliga je prepuna levata Fraib,nurb,S.Paul,Kajzer,Bochum... kako si debilan pa ti si prvi to spomnjao trpanje po 6 komada i sad ono ja sam retard,idol
![]()
idol eto kako si smijesan
![]()
ajd pisaj pa spavaj
Alo balonja de prelistaj malo postove nazad pa ces viditi da je lisandro spomenuo kako ce Raul davati više golova u bundesligi nego u La Liga i davajući poređenje da nece sada igrati protiv Almerije i Xereza nego protiv jos gorih timova iz Bundeslige...
Prije nekoga quote barem procitaj jer @Lisandro znači da se upućuje njemu tako da nebi sigurno uputio post nekome iz vedra neba spominjući Almeriju ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.