FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja sam misljenja da Adilovic vrijedi i milju,ali sta je,tu je.Mozda bi bilo i vise ponuda sa vise novca,da Said i Zajko nisu otisli za sicu,pao nam je kredibilitet lige skroz,sramota.
Keep walking.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne budi toliko siguranSarajlijc@ je napisao/la:Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.

DRUG NEBI TI PUNCA
Mislim da ne treba ici ispod 500k €. Ako ga na kraju i ne prodamo za nas jos bolje jer imati odlicnog napadaca za nasu ligu. Uglavnom u ovom slucaju ne mozemo pogrijesititu i tamo je napisao/la:pa mora neko uozbiljiti ovu igru,MaroonWhite1987 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnchen-1 ... eura/96201
Šali se vaša uprava?
a ko ce bolje od najboljeg strijelca lige, i sampiona drzave...
mada mislim da bi ga dali i upola cijene brat bratu, samo nek ovi ponude...

Zadnja izmjena: Buu, dana/u 14 jan 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Moja procjena da bi ga Željo pustio za 300.000-400.000 Eura + neki procenat od eventualne prodaje.....Sarajlijc@ je napisao/la:Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.
pa dobro, ja kao i mi svi (kao narod) uglavnom ne cijenimo ono sto imamo, vjerovatno odatle moja pretpostavka, naravno da Amar cijeni Adilovica i ne bi ga dao tako jeftino, ali ipak mislim da bi se mogla cijena spustiti za 200 000ASD je napisao/la:Ne vjerujem da bi ga dali, i sam Amar kaze da je Adilovic igrac koji se ne moze zamijeniti.tu i tamo je napisao/la:pa mora neko uozbiljiti ovu igru,MaroonWhite1987 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnchen-1 ... eura/96201
Šali se vaša uprava?
a ko ce bolje od najboljeg strijelca lige, i sampiona drzave...
mada mislim da bi ga dali i upola cijene brat bratu, samo nek ovi ponude...
To sto vi niste 10 godina prodali igraca, ne mora znaciti da cemo i mi. Mi prodamo golmana za pola miliona, a vi ne mozete novog Susica prodati za 100k.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.
Pusti to sta bi neki od nas uradili. Ima nas svakakvih, neki bi ga dali džaba jer im se ne sviđa kako igra. Al realnost kaže da je u izlogu kojeg može ponudit naša liga Adilović jedan od najpoželjnijih, i onda tu Amarova ozbiljnost dolazi do izražaja. Da je neki drugi trener tih 200k eura bi bilo odlicno, kod Amara je to smijesno, al smijesno znaci.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 14 jan 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
A kada smo to imali kredibilitet? Svaka im čast što su imali "damu" da traže ovoliko ali realno nema šanse.. Nijemci se ne rasipaju sa parama tek tako..Cautinho je napisao/la:Ja sam misljenja da Adilovic vrijedi i milju,ali sta je,tu je.Mozda bi bilo i vise ponuda sa vise novca,da Said i Zajko nisu otisli za sicu,pao nam je kredibilitet lige skroz,sramota.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Evo da ne bude da je suplja 
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 99094.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukratko, pise da su zainteresovani, da im Lauth ima suspenziju od 2 tekme te da im treba spic, njegova statistika i tako

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 99094.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukratko, pise da su zainteresovani, da im Lauth ima suspenziju od 2 tekme te da im treba spic, njegova statistika i tako

Zadnja izmjena: ceze, dana/u 14 jan 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- KB-TM87
- Kontakt:
Nismo mi sarajevo, borac i ostale ekipe da nam igrači koji imaju ugovor odlaze za 50.000, član je šampiona, prošle sezone najbolji strijelac, nije loš ni ove, ako ko treba dizat cijene, to Željo svakako treba 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vjeruj mi u ovo doba kad se i nema para nije smijesno. Ali eto zivite u zabludi ja smijem dati ruku da on nece otici za ove pare, jednostavno on nije kvalitet, a to i vi sami znate.exbabilon je napisao/la:Pusti to sta bi neki od nas uradili. Ima nas svakakvih, neki bi ga dali džaba jer im se ne sviđa kako igra. Al realnost kaže da je u izlogu kojeg može ponudit naša liga Adilović jedan od najpoželjnijih, i onda tu Amarova ozbiljnost dolazi do izražaja. Da je neki drugi trener tih 200k eura bi bilo odlicno, kod Amara je to smijesno, al smijesno znaci.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.
KB pa sto vam Zeba ode za te pare?
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 14 jan 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
svaka cast amaru podize standarde ove lige.sramota je vise da nam igraci dzabe odlaze.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ti stvarno čudan sarajliću, al stvarno ne kontam te majke mi nisu bitne pare za Zebu nema tih para bolan da je đaba otišao on nije imao više mjesta u timu šta će nam đaba uzimati pola godine plate kad neće igrati kontaš bolan, on je faktički izbačen iz tima zbog nekog sukoba sa menadžerom i tu je tačka, za Adilovića ćemo vidjeti pa ćemo pričati.Sarajlijc@ je napisao/la:Vjeruj mi u ovo doba kad se i nema para nije smijesno. Ali eto zivite u zabludi ja smijem dati ruku da on nece otici za ove pare, jednostavno on nije kvalitet, a to i vi sami znate.exbabilon je napisao/la:Pusti to sta bi neki od nas uradili. Ima nas svakakvih, neki bi ga dali džaba jer im se ne sviđa kako igra. Al realnost kaže da je u izlogu kojeg može ponudit naša liga Adilović jedan od najpoželjnijih, i onda tu Amarova ozbiljnost dolazi do izražaja. Da je neki drugi trener tih 200k eura bi bilo odlicno, kod Amara je to smijesno, al smijesno znaci.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.
100 x smo o tome pricali.i ti opetSarajlijc@ je napisao/la:

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nije smijesno, al sto uzet 200k kad mozes 400k recimo. Mi imamo 4-5 igraca na kojima možemo kvalitetno profitirat, a Adilović je jedan od njih, zašto to ne iskoristit i igrat se Merhameta. Možda i nije kvalitet, ali onda eventualni veliki transfer još više dobija na težini jer se može naći dostojna zamjena.
Zebin transfer ne vrijedi komentarisat jer se praviš budala, a znaš pod kakvim je okolnostima otišao. Bilo je bitno samo da ne ode džaba.
Zebin transfer ne vrijedi komentarisat jer se praviš budala, a znaš pod kakvim je okolnostima otišao. Bilo je bitno samo da ne ode džaba.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kad Amar izvuce 500 000 € za Adila vidjecete, ne ureklo se... Amar OSIM!!!!
http://dnevnik.hr/showbuzz/inmagazin/zb ... 70462.html" onclick="window.open(this.href);return false;Sarajlijc@ je napisao/la:Vjeruj mi u ovo doba kad se i nema para nije smijesno. Ali eto zivite u zabludi ja smijem dati ruku da on nece otici za ove pare, jednostavno on nije kvalitet, a to i vi sami znate.exbabilon je napisao/la:Pusti to sta bi neki od nas uradili. Ima nas svakakvih, neki bi ga dali džaba jer im se ne sviđa kako igra. Al realnost kaže da je u izlogu kojeg može ponudit naša liga Adilović jedan od najpoželjnijih, i onda tu Amarova ozbiljnost dolazi do izražaja. Da je neki drugi trener tih 200k eura bi bilo odlicno, kod Amara je to smijesno, al smijesno znaci.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma pusti to dali bi ga za 200.000 €.
Tu ces naci i odgovor, zasto ga je Amar suspendovao i na kraju prodao
NO PYRO NO PARTY
Uh sto nam zivnu tema 

I onda kada više ne bude me ovdje
- KB-TM87
- Kontakt:
Zeba je otišao prvenstveno jer ŠEF nije bio zadovoljan učinkom, druga stvar je što mu je i UGOVOR isticao, šta smo trebali uzeti ? Puna šaka brade i za ovo, što vi niste za tuzlanskog manekena ?
Adilović ima UGOVOR, ima GOLOVE, ima DUPLU krunu, treba li ti još nešto ?
A i ne moramo uzeti 600, i 400 da uzmemo je li to loše ?
Adilović ima UGOVOR, ima GOLOVE, ima DUPLU krunu, treba li ti još nešto ?
A i ne moramo uzeti 600, i 400 da uzmemo je li to loše ?
Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.