Zar je moguće da čitaju forume, i da to objavljujupile87 je napisao/la:Ono sto sam htio reci da je ovo napisao momak ne jednom forumu i da je to uskoro osvanulo u STARTU i samo sam zelio skrenuti paznju o pisanju po forumu.

Prvi put za to čujem.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zar je moguće da čitaju forume, i da to objavljujupile87 je napisao/la:Ono sto sam htio reci da je ovo napisao momak ne jednom forumu i da je to uskoro osvanulo u STARTU i samo sam zelio skrenuti paznju o pisanju po forumu.
najbolje da ti kazes kakvo je vrijeme a da se ja pobrinem da ne bude negdje kopiranoSeyo_TM je napisao/la:Vozdra zaposlenik RAK-a, sta ima jos![]()
Imaš ppscorpion je napisao/la:Landzo gospodin????Pogledaj malo bolje sta pises covjece,sad bi mogao u sirinu o njemu,ali stvarno nije potrebno jer su ispricane price i price i izneseni argumenti koji dokazuju da je samir sve samo ne gospodin.nikad_izvini je napisao/la:Lapsus, Samir je gnjida koja je došla sa Landžom. Samo, Landžo je gospodin koji voli Želju i koji je otišao kad aje vidio da "ne može" za razliku od gnjide.
Suncano je, haman za bastepile87 je napisao/la:najbolje da ti kazes kakvo je vrijeme a da se ja pobrinem da ne bude negdje kopiranoSeyo_TM je napisao/la:Vozdra zaposlenik RAK-a, sta ima jos![]()
Seyo_TM je napisao/la: Oko 2-pola3 igramo sa ovim navodnim dzelatima...necu govoriti kakvo je vrijeme tamo da ne bi bio prozvan od pojedinaca....necemo ih imenovati, samo cemo ih pogledati
Nazalost vrijeme igranja nije bajno i niko nemoze otici da gleda od ovih mojih prijatelja...svi na poslu.Stole iz Bora je napisao/la:Hvala Seyo. J.biga, na poslu sam pa ne mogu pofatati sve sta se pise. A trebao bih jos i zapamtit sta je napisano ..
Bravo. Znači nemaš nijednog argumenta i nemoj onda pisati kako je ovaj odbijao ponude iz ljubavi prema ŽELJI, a ovaj k'o najveći jad otišao u 22-oj godini da riješi egzistenciju(bježe nam i kadeti kad imaju ponude iz istog razloga).pile87 je napisao/la:Zasto ga sataniziram, samo povlacim crtu ko je cupi ako nije, gadi mi se prica o tome da ide rijesiti egzistenciju u 23-oj godini zivota, sve sto znam o Cocinom odlasku je iz strucnog staba.Mulalica jedino mogu pitati direkto o tome i prenijeti sta je rekao, arrgumentovano ne postoji nisam ja neko ko radi u klubu pa da imam papire, kad je stigla ponuda za njega.Jarane u Zelji nema argumentovano ni koliko smo para duzni a ne tako nesto...Sa zadovoljstvom cu ti prenijeti Edisovo misljenje o tome...Željovac je napisao/la:Pa jadno je kad tako hinjski sataniziraš momka i pričaš o bajkama u kojima je Mulalić odbijao bolje ponude, samo da bi ostao u ŽELJI. Ima i logike da tebi, kao navijaču, ne govori takve stvari. Saigračima govori. A za ponude koje su dolazile za njega je saznao sa ogromnim zakašnjenjem. Niko mu nije ni govorio da su stizale.
Ne bih dalje da detaljišem. Uglavnom, Mulalića krajnje poštujem zbog njegovih zasluga na terenu, a ovo da je odbijao bolje ponude je bajka. Ti si to izjavio, pa si dužan i da argumentuješ. I nemoj umišljati da me išta od tebe pogađa
urban corps je napisao/la:@Seyo
jedno dobronamjerno pitanje za tebe, šta jarane ti radiš po čitav dan, niko ne može napisati ni jedan post da ga ti ne citiraš, pa jbt 0-24 si na forumu imaš li ikakvih obaveza, nemoj se ljututi to je moje zapažanje.