RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
e sada ću definitivno napisati šta mislim o svemu. kao prvo ovo je danas velika bruka, jer kako sam slušao onog spikera, izgledalo je kao da navija za široki, totalni neprofesionalizam. stvarno ne znam šta se dešava s veležom, kao da su igrali da samo prođe tekma, a pročitao sam na jednoj stranici komentar da je tekma navodno namještena, ništa novo, ako je tako, onda nek se uprava stidi i boga i naroda, a ako pobijede u prijedoru, isto ću reći, jer ovo više nema smisa. široki se silom gura za prvaka, to sam davno rekao, pa su me neki dušebrižnici napadali. o komitetu i njihovoj ulozi ne treba trošiti riječi, jer i oni guraju njih za prvaka samo da bi zadovoljili bevandu uoči decembarskih izbora u savezu, to i ptice na grani znaju, osime napuštaj brod koji opasno tone, ovo ti ne treba, ti si za njih gospodin a ovo su gamad, o suđenju je se rečeno, pa tako i današne navlačnje zrilića za široki...toliko
Nisam stigao na utakmicu, pratio sam na txt rezultat i stvarno sam se razočarao. Pa zar je toliko Široki bolji od nas, da nas otrese lagano kod kuće 0:2 ? Pa i kad smo najslabiji bili, dobijali smo ih. Sasvim normalna je stvari izgubiti, ali opet mi nešto pravo vokri.
Who dares, wins !
ima ima .danas je i VLADAVIC u gradaccu psovao majku navijacima i zato je nagradjen samo zutim kartonomRa`81 je napisao/la:Sramota ljudi, sramotaPoslje tekme sa Kozarom sam rekao da ja više ne idem na utakmice dok igra Mrkva, ali evo šta ću, nije mi svejedno morao sam danas otići (nažalost). Da neki igrač psuje majku navijačima, gdje to ima brato ? Je li vazniji neki Mrkva (njemu svaka cast za do sad urađeno) od 5 000 navijaca koji dodju da gledaju Velež a ne Mrkvu ?
Je li on baš mora igrati ? Sada da nam City dođe ja ne idem dok onaj bašluk ne ode u penziju. Ostale neću da komentarišem...
Tuđim inekako ali svojimmmmirza je napisao/la:ima ima .danas je i VLADAVIC u gradaccu psovao majku navijacima i zato je nagradjen samo zutim kartonomRa`81 je napisao/la:Sramota ljudi, sramotaPoslje tekme sa Kozarom sam rekao da ja više ne idem na utakmice dok igra Mrkva, ali evo šta ću, nije mi svejedno morao sam danas otići (nažalost). Da neki igrač psuje majku navijačima, gdje to ima brato ? Je li vazniji neki Mrkva (njemu svaka cast za do sad urađeno) od 5 000 navijaca koji dodju da gledaju Velež a ne Mrkvu ?
Je li on baš mora igrati ? Sada da nam City dođe ja ne idem dok onaj bašluk ne ode u penziju. Ostale neću da komentarišem...

-
- Kontakt:
Sta reci nakon danasnje utakmice, sta dalje ocekivati od najcudnije ekipe u BiH, ekipe koj amoze dobiti svakog i koja moze izgubiti od svakog. Razvaljivao se po pricama a i onome sto se dalo vidjeti Brest, Schoaux, Sarajevo, Leotar, Slavija i onda nakon Kozare priredi nam se jos jedno iznenadjenje... NEVJEROVATNO!!!
Da li nekom smeta Velez u vrhu postavljam sebi ovo pitanje vec nakon Kozare. Istini za volju danas se odigralo kukavicki i pickasto izuzev mozda 2-3 igraca. Protiv Kozare mi kuci dobijamo 6 ili 7 zutih kartona, zna li iko kad je to ucinjeno Zelji, Sarajevu, Borcu??? NIKAD. Onda u Trebinju sudi nam Emir Aleckovic, inace vjencani kum vlasnika FK Sarajevo Irfana Redzepagica, koji je zeljan osvete Mirzi Varesanovicu ... U 3 minuti susreta Drec lomi nogu Kazazicu i zato dobiva zuti karton, start s ledja koji je u Vrapcicima Velzu direktan crveni karton i mozda 3 do 4 utakmice suspenzije. I povrh svega danas sudi nam Robert Zrilic, igrac FK Borac Banja Luka, kluba koji jasno zeli Siroki sa sobom u vrhu an e Velez, jer se te 2 ekipe zajedno sa ZEljom nasladjuju u posljednje 3-4 godine ko ce osvojiti kup , ko ligu, ko ce drugi biti i td i td, al otom potom. Robert Zrilic covjek koji je nama isto sudio i prosle godine protiv Zelje i da se prisjetimo utakmica je imala slican scenarij. Velez je vodio 1-0, i onda nevidjeni jedansesterac za Zelju, jedanesterac kojeg je samo on vidio. I nakon toga iskljucenje Kazazica i zAjmovica, a sve to u trenucima Velezove dominacije, bas kao i danas. Istina gubili smo 1-0, al smo u tim trenucima bili nadomak izjednacenja. Sve nase akcije je vodio Durakovic, povratna lopta glavom Velagicu, centarsut Bajri, povratna lopta Merzicu i onda PAF. Prvi faul na utakmici Durakovica Zrilic okarakterise crvenim kartonom. Strogo , prestrogo. To je ucini bas u trenucim Velezove dominacije i kad je gol visio u zraku... LJUDI MOJI POMIRITE SE SA CINJENICOM... VELEZ NE MOZE U VRH... VELEZ NIJE POLITICKI KLUB!!!
Da li nekom smeta Velez u vrhu postavljam sebi ovo pitanje vec nakon Kozare. Istini za volju danas se odigralo kukavicki i pickasto izuzev mozda 2-3 igraca. Protiv Kozare mi kuci dobijamo 6 ili 7 zutih kartona, zna li iko kad je to ucinjeno Zelji, Sarajevu, Borcu??? NIKAD. Onda u Trebinju sudi nam Emir Aleckovic, inace vjencani kum vlasnika FK Sarajevo Irfana Redzepagica, koji je zeljan osvete Mirzi Varesanovicu ... U 3 minuti susreta Drec lomi nogu Kazazicu i zato dobiva zuti karton, start s ledja koji je u Vrapcicima Velzu direktan crveni karton i mozda 3 do 4 utakmice suspenzije. I povrh svega danas sudi nam Robert Zrilic, igrac FK Borac Banja Luka, kluba koji jasno zeli Siroki sa sobom u vrhu an e Velez, jer se te 2 ekipe zajedno sa ZEljom nasladjuju u posljednje 3-4 godine ko ce osvojiti kup , ko ligu, ko ce drugi biti i td i td, al otom potom. Robert Zrilic covjek koji je nama isto sudio i prosle godine protiv Zelje i da se prisjetimo utakmica je imala slican scenarij. Velez je vodio 1-0, i onda nevidjeni jedansesterac za Zelju, jedanesterac kojeg je samo on vidio. I nakon toga iskljucenje Kazazica i zAjmovica, a sve to u trenucima Velezove dominacije, bas kao i danas. Istina gubili smo 1-0, al smo u tim trenucima bili nadomak izjednacenja. Sve nase akcije je vodio Durakovic, povratna lopta glavom Velagicu, centarsut Bajri, povratna lopta Merzicu i onda PAF. Prvi faul na utakmici Durakovica Zrilic okarakterise crvenim kartonom. Strogo , prestrogo. To je ucini bas u trenucim Velezove dominacije i kad je gol visio u zraku... LJUDI MOJI POMIRITE SE SA CINJENICOM... VELEZ NE MOZE U VRH... VELEZ NIJE POLITICKI KLUB!!!
Svaka ti je druže na mjestupepe_signori je napisao/la:Sta reci nakon danasnje utakmice, sta dalje ocekivati od najcudnije ekipe u BiH, ekipe koj amoze dobiti svakog i koja moze izgubiti od svakog. Razvaljivao se po pricama a i onome sto se dalo vidjeti Brest, Schoaux, Sarajevo, Leotar, Slavija i onda nakon Kozare priredi nam se jos jedno iznenadjenje... NEVJEROVATNO!!!

znači bolje ti znaš što si slušao spikera nego ovaj iznad koji kaže da je široki zasluženo slavio??AlemC85 je napisao/la:e sada ću definitivno napisati šta mislim o svemu. kao prvo ovo je danas velika bruka, jer kako sam slušao onog spikera, izgledalo je kao da navija za široki, totalni neprofesionalizam. stvarno ne znam šta se dešava s veležom, kao da su igrali da samo prođe tekma, a pročitao sam na jednoj stranici komentar da je tekma navodno namještena, ništa novo, ako je tako, onda nek se uprava stidi i boga i naroda, a ako pobijede u prijedoru, isto ću reći, jer ovo više nema smisa. široki se silom gura za prvaka, to sam davno rekao, pa su me neki dušebrižnici napadali. o komitetu i njihovoj ulozi ne treba trošiti riječi, jer i oni guraju njih za prvaka samo da bi zadovoljili bevandu uoči decembarskih izbora u savezu, to i ptice na grani znaju, osime napuštaj brod koji opasno tone, ovo ti ne treba, ti si za njih gospodin a ovo su gamad, o suđenju je se rečeno, pa tako i današne navlačnje zrilića za široki...toliko
a da se šteli Širokom vidili smo u utakmici široki-borac

a pogotov u tuzli di nismo onakvu slobodu dobili

neg ovama kad vi pobjeđujete sve ok, čim vas netko dobije odmah štela
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
da smeta!Da li nekom smeta Velez u vrhu postavljam sebi ovo pitanje vec nakon Kozare.
i ovo je 100% tačnoI povrh svega danas sudi nam Robert Zrilic, igrac FK Borac Banja Luka, kluba koji jasno zeli Siroki sa sobom u vrhu an e Velez, jer se te 2 ekipe zajedno sa ZEljom nasladjuju u posljednje 3-4 godine ko ce osvojiti kup , ko ligu, ko ce drugi biti i td i td, al otom potom.
znači ništa od nikšića?To je ucini bas u trenucim Velezove dominacije i kad je gol visio u zraku... LJUDI MOJI POMIRITE SE SA CINJENICOM... VELEZ NE MOZE U VRH... VELEZ NIJE POLITICKI KLUB!!!
moram još ovo reći a to je da se sve radi po rinpu rotacije.
Kevin je napisao/la:znači bolje ti znaš što si slušao spikera nego ovaj iznad koji kaže da je široki zasluženo slavio??AlemC85 je napisao/la:e sada ću definitivno napisati šta mislim o svemu. kao prvo ovo je danas velika bruka, jer kako sam slušao onog spikera, izgledalo je kao da navija za široki, totalni neprofesionalizam. stvarno ne znam šta se dešava s veležom, kao da su igrali da samo prođe tekma, a pročitao sam na jednoj stranici komentar da je tekma navodno namještena, ništa novo, ako je tako, onda nek se uprava stidi i boga i naroda, a ako pobijede u prijedoru, isto ću reći, jer ovo više nema smisa. široki se silom gura za prvaka, to sam davno rekao, pa su me neki dušebrižnici napadali. o komitetu i njihovoj ulozi ne treba trošiti riječi, jer i oni guraju njih za prvaka samo da bi zadovoljili bevandu uoči decembarskih izbora u savezu, to i ptice na grani znaju, osime napuštaj brod koji opasno tone, ovo ti ne treba, ti si za njih gospodin a ovo su gamad, o suđenju je se rečeno, pa tako i današne navlačnje zrilića za široki...toliko
a da se šteli Širokom vidili smo u utakmici široki-borac![]()
![]()
a pogotov u tuzli di nismo onakvu slobodu dobili![]()
nemoj se praviti naivan, cijela bih zna kako se postaje prvak, a ti ono ne znaš?
neg ovama kad vi pobjeđujete sve ok, čim vas netko dobije odmah štela
Doso sam s utakmice. Samo da kazem da onakvom igrom nikoga necemo dobiti. Pozdrav
-
- Kontakt:
Ma kakav brate Niksic, vidis da ne moze nista. Jos se ne eksponira ko lopov u medijima a pola godine je na funkciji znaci da ne radi on nista, nego Lagumdzija, hehehe.
I jos da se malo osvrnem na utakmici i ujedno pitanje da vam postavim :
Da li je moguce da danas Demic nije bio ni na klupi, pa ni Zolj, a da su tu igraci kojima je svejedno za ovaj dres poput Hasanovic i Rovcanina???
I da li i vas stisne oko srce kad vidim kako Durakovic gine za svaku loptu, a Hasanovic se zalizuje? I sad ostajemo bez Durakovica 3 ili 4 utakmice jer se bori, a ovi se zalizuju? Trebamo mi navijaci sad ovima zabraniti d igraju cijelo prvenstvo?
Da li je moguce da danas Demic nije bio ni na klupi, pa ni Zolj, a da su tu igraci kojima je svejedno za ovaj dres poput Hasanovic i Rovcanina???
I da li i vas stisne oko srce kad vidim kako Durakovic gine za svaku loptu, a Hasanovic se zalizuje? I sad ostajemo bez Durakovica 3 ili 4 utakmice jer se bori, a ovi se zalizuju? Trebamo mi navijaci sad ovima zabraniti d igraju cijelo prvenstvo?
valjda te čuje uprava kluba, nek oni ovo riješe ovako više ne može
izgleda mi kao da okić namjerno neće da daje golove, jer se nije uspio prodati van ljetos...
izgleda mi kao da okić namjerno neće da daje golove, jer se nije uspio prodati van ljetos...
Evo da i ja napisem po mom misljenju analizu igraca.
Ostrakovic - Solidan imao u 52. minuti odlicnu odbranu
Kajtaz - boji se igraca
Ivetic - bori se kao i uvijek ali nista posebno
Skaljic - ko te stavi na beka yebem ga u mozak
Stokic - okle njega na stoperu
Merzic - Solidan, bori se dosta
Kodro - mozda jedan od boljih igraca na terenu, ali ne moze sam
Hasanovic - mars odakle si dosao jedva hodas
Durakovic - crveni karton, nije nista posebno odigro moze on bolje
Spahic - Ne trudi se bas, nije sutno lopte
Velagic - penzija, sta da kazem vise za njega.
Okic - Oni rusi nisu normalni kad su tebe htjeli dovesti
Rovcanin - Ja sam ga samo primjetio kad je usao u igru vise ga nisam ni vidio
Ostrakovic - Solidan imao u 52. minuti odlicnu odbranu
Kajtaz - boji se igraca
Ivetic - bori se kao i uvijek ali nista posebno
Skaljic - ko te stavi na beka yebem ga u mozak
Stokic - okle njega na stoperu
Merzic - Solidan, bori se dosta
Kodro - mozda jedan od boljih igraca na terenu, ali ne moze sam
Hasanovic - mars odakle si dosao jedva hodas
Durakovic - crveni karton, nije nista posebno odigro moze on bolje
Spahic - Ne trudi se bas, nije sutno lopte
Velagic - penzija, sta da kazem vise za njega.
Okic - Oni rusi nisu normalni kad su tebe htjeli dovesti
Rovcanin - Ja sam ga samo primjetio kad je usao u igru vise ga nisam ni vidio
ja sam neki dan čuo priču od jednog mostarca, da je riki demić trebao ljetos preći u nk zagreb i predsjednik tog kluba medić nudio veležu velike novce za njega i htio je dati koliko god velež traži ali tanović stopirao sve....debil teški...pepe_signori je napisao/la:Ma kakav brate Niksic, vidis da ne moze nista. Jos se ne eksponira ko lopov u medijima a pola godine je na funkciji znaci da ne radi on nista, nego Lagumdzija, hehehe.
treba hasanovica i rovcanina i okica prodati. ko ih yebe kad im je svejedno, bolje da velezova djeca igraju barem ce davati svoj maximumpepe_signori je napisao/la:Ma kakav brate Niksic, vidis da ne moze nista. Jos se ne eksponira ko lopov u medijima a pola godine je na funkciji znaci da ne radi on nista, nego Lagumdzija, hehehe.
VI STE ČULI, VI SVE ZNATE, VI STE POKUSALI SVU PAMET SVIJETA !!!
Rođeni, u Prijedor i vadite se kako znate i umijete
Rođeni, u Prijedor i vadite se kako znate i umijete

Zadnja izmjena: oldbridge, dana/u 10 sep 2011, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
Ne zajebaji, neka raje , nek psuje malo ..NeToBoLa je napisao/la:Jednostavno, pomirite se s porazom. Idemo dalje !
Jedan dan ih dizu u nebesa, a vec drugi im **** majku .
Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
Moramo shvatiti da je Siroki jednostavno kvalitetnija ekipa od nas..
ma nije problem kad izgubis, nego kako izgubis, igraci danas nisu ginuli na terenu, nisu se borili, i to me najvise boli... siroki zasluzeno slavio, o sudjenju ne bih puno, samo cu reci da nama gore sude kad igramo kuci, milion kartona svaka utakmica 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.