Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
da li bi ja dobio mustuluk kad bi vam reko da Spaha slijece veceras u pola 10 ? 

1946
S cim slijece kad je u Dubrovniku.Head je napisao/la:da li bi ja dobio mustuluk kad bi vam reko da Spaha slijece veceras u pola 10 ?
ko to kaze?Rusilac je napisao/la:S cim slijece kad je u Dubrovniku.Head je napisao/la:da li bi ja dobio mustuluk kad bi vam reko da Spaha slijece veceras u pola 10 ?
1946
POSLAO BI TI SKANDINAVSKU VILU POSTOM, PASOS SA LAVOM VEC SPREMAN.Head je napisao/la:da li bi ja dobio mustuluk kad bi vam reko da Spaha slijece veceras u pola 10 ?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zamolio Mile svog imenjaka da posudi helikopter Vlade RS da sleti Spahić veličanstveni.Rusilac je napisao/la:S cim slijece kad je u Dubrovniku.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Dosao na dosao, ovo je samo jos jedan dokaz koliki javasluk vlada u nasem savezu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
.... lud zbunjenog
zbunjeni se j.be sam. Onaj drugi samo gleda sa strane.
Momcino, je li Emir jos u Dubrovniku? Nije toliko velik grad, trazi ga.dubrovnik je napisao/la:zbunjeni se j.be sam. Onaj drugi samo gleda sa strane.

A majke mi, nimalo loša ideja.Cartman je napisao/la:Momcino, je li Emir jos u Dubrovniku? Nije toliko velik grad, trazi ga.dubrovnik je napisao/la:zbunjeni se j.be sam. Onaj drugi samo gleda sa strane.

- anonymousHD
- Kontakt:
Sad kad Spahić napiše status "Stigao..." 

U dopisu iz Bayera pise da dolazi u BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To mi i jest sumnjivo, sto rijeci o povratku nije napisao na facebooku. U najmanju ruku cudno. Sve vise vjerujem u to da je Safet ovdje zamutio dobro. Znaci da mu Spaha nista nije obecao, a on ludjak izasao u medije i tako htio natjerat Spahu na povratak. Smrad je to, spreman na sve.anonymousHD je napisao/la:Sad kad Spahić napiše status "Stigao..."
- Goalgetter
- Kontakt:
Dolazi u BiH, ali nece igrati ove dvije utakmice.
Nadam se da nece doci. To bi znacilo da je ekipa slabija i da su vece sanse za poraz.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Nerminovic
- Kontakt:
Jesi me nasmijao!Greivis je napisao/la:Nadam se da nece doci. To bi znacilo da je ekipa slabija i da su vece sanse za poraz.
Dupla

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ko zeli dobro reprezentaciji taj se nada da necemo doci do vise od jednog boda iz ove dvije utakmice.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- hogarstrasni
Nadam se da je bez kofeina, ako nije, nemoj stavljati puno kafe, a ni secera .Nerminovic je napisao/la:Jesi me nasmijao!Greivis je napisao/la:Nadam se da nece doci. To bi znacilo da je ekipa slabija i da su vece sanse za poraz.
Dupla
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pretjerujes

izvinjavam se na off.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- skyisthelimit
Goalgetter je napisao/la:Dolazi u BiH, ali nece igrati ove dvije utakmice.
Mah, cini se da je Susic svjesno to odradio samo da ne bi Zukanovica pozvao. Ocigledno je svima da nesto protiv ovog momka ima. Pa ko biva, sad je kasno za Zukana a i bilo kojeg drugog igraca. Nisam ja kriv sto me Spaha izradio.
E, moj Susicu. Pa bolji si bio kad si tek sjeo na klupu.
Sto se mene tice, volio bih da ne dodje, niti da igra. Jer, ocigledno je da obojica fudbalsku bh javnost prave budalama, a novinari ko lesinari poletili za ekskluzivama. Prvo, emotivni intervju Spahica koji naravno nije ni postojao, a sad pouzdane info da ne dolazi. Ma yebite se svi odreda.
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.