Daj materijala malo :S daj da se vidi to,a ne samo tako napisati :/AulleTa je napisao/la:Edin Džeko potpisao za Manchester City !
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Macncehter Si Ti
Manchester Sam Ja
Zato sam te duso zavolio ja
Manchester Sam Ja
Zato sam te duso zavolio ja
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nije još potpisao, jer ni Redžepagić nije stigao u Manchester, a ne Džeko...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To je već postavljano na prošloj stranici, kad kaže da je dobar igrač, da ga hoće svi klubovi u Evropi, ali i da će o njemu pričati poslije tekme sa Arsenalom.
Najgore što je "pao" onaj forum navijača Citya, gdje su postavljali sve novosti iz sekunde u sekundu.. Bilo ih je čak i par koji su neki dan mislili da Džeko potpisuje pa čekali ispred stadiona.
Najgore što je "pao" onaj forum navijača Citya, gdje su postavljali sve novosti iz sekunde u sekundu.. Bilo ih je čak i par koji su neki dan mislili da Džeko potpisuje pa čekali ispred stadiona.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Na transfermarkt.de pise :Edin Dzeko zu Manchester City 78%.
Sta ovo znaci?
Trebalo je biti 99%.
Sta ovo znaci?
Trebalo je biti 99%.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
To samo znaci koliko je ta tema popularna na foruma u zadnje vrijeme.sikirica je napisao/la:Na transfermarkt.de pise :Edin Dzeko zu Manchester City 78%.
Sta ovo znaci?
Trebalo je biti 99%.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
hajde prebaci i tu drugu nogu pa da zakljucamo temu 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
BREAKING NEWS:
Wolfsburg star Edin Dzeko has given Juventus 48 hours to make him an official offer, or else he will complete his move to Manchester City, Goal.com International can reveal.
The Bosnian has been the centre of intense media speculation over the past few weeks, with the English press adamant that only personal terms separate the hitman from finalising his transfer to Eastlands.
The Italian media has long since claimed that Dzeko would prefer a move to Serie A in order to join long-term admirers Juventus, who were very close to signing him last summer before they instead used up their one non-EU berth on CSKA Moscow’s Milos Krasic. The Old Lady did obtain an option on Dzeko, though, as part of the deal that saw Brazilian playmaker Diego move to Wolfsburg for a cut-price fee of €15.5 million.
Goal.com International has now learned that Dzeko – who due to Serie A EU rules cannot join Juventus until the summer – is desperate to move to the Bianconeri at the end of the current campaign and has handed them a 48-hour ultimatum to present an official offer.
If this is not forthcoming, then Dzeko will instead complete his transfer to Manchester City, most likely on Thursday, for a fee in the region of €32m. City and Wolfsburg have already agreed upon a transfer fee, but the Bosnian has yet to give the green light as he clings onto hope of Juve.
A **** close to the player told Goal.com: "Dzeko has made it clear many times that Serie A is his favourite league and that he wants Juventus.
"However, he cannot wait around forever. We are talking about one of the best forwards in the world and Edin must think as a professional too.
"He cannot wait any longer than 48 hours. It is in Juve's hands, but they are running out of time."
Wolfsburg star Edin Dzeko has given Juventus 48 hours to make him an official offer, or else he will complete his move to Manchester City, Goal.com International can reveal.
The Bosnian has been the centre of intense media speculation over the past few weeks, with the English press adamant that only personal terms separate the hitman from finalising his transfer to Eastlands.
The Italian media has long since claimed that Dzeko would prefer a move to Serie A in order to join long-term admirers Juventus, who were very close to signing him last summer before they instead used up their one non-EU berth on CSKA Moscow’s Milos Krasic. The Old Lady did obtain an option on Dzeko, though, as part of the deal that saw Brazilian playmaker Diego move to Wolfsburg for a cut-price fee of €15.5 million.
Goal.com International has now learned that Dzeko – who due to Serie A EU rules cannot join Juventus until the summer – is desperate to move to the Bianconeri at the end of the current campaign and has handed them a 48-hour ultimatum to present an official offer.
If this is not forthcoming, then Dzeko will instead complete his transfer to Manchester City, most likely on Thursday, for a fee in the region of €32m. City and Wolfsburg have already agreed upon a transfer fee, but the Bosnian has yet to give the green light as he clings onto hope of Juve.
A **** close to the player told Goal.com: "Dzeko has made it clear many times that Serie A is his favourite league and that he wants Juventus.
"However, he cannot wait around forever. We are talking about one of the best forwards in the world and Edin must think as a professional too.
"He cannot wait any longer than 48 hours. It is in Juve's hands, but they are running out of time."
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
"Izvor blizak igraču.." ? 
Ovaj goal.com treba ukinut, levati obični.
Ovaj goal.com treba ukinut, levati obični.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Rasturace u Evropa Ligi i u EPL!
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ako je prešao,hvala Bogu više !
Sad ćemo tek vidjeti pravu vrijednost Edina i koliko zaista može.
Sjaj dijamantu !
P.S. [youtube][/youtube]
Sad ćemo tek vidjeti pravu vrijednost Edina i koliko zaista može.
Sjaj dijamantu !
P.S. [youtube][/youtube]
FK Pjetlovi
.....na kraju intervjua Mancini govori kako je njegova prva zelja bio Lakic

Hajde hvala Bogu,Dzeko napokon odlazi iz malog Wolfsburga..Pitanje je sata kada ce pasti potpis na ugovor,mada kako kaze trener Mancestera to ce se uraditi vjerovatno sutra..Zeli covjek da se igraci fokusiraju na veoma vaznu utakmicu protiv Arsenala. Mancester C. je doveo zaista sjajnog igraca,koji ce u Engleskoj napraviti pravi bum,iako ce i Dzeki kao i svakom drugom igracu koji tek promjeni sredinu trebati jedan period adaptacije i na proljece ocekujem njegove prave igre.. Mancester C. igra ofanzivno,za gol vise..Dzeko-Tevez ce aBd biti najbolji napadacki dvojac u Engleskoj i sire..samo dok se uigraju naravno..Sretno Edine ,sve najbolje!
Ovo je veliki korak naprijed u Dzekinoj karijeri,ali to ce mu biti pravi izazov da se dokaze na najglamuroznijoj pozornici na svijetu.EPL je nesto sasvim suprotno Bundeski,ali mislim da ce se Edin jako dobro snaci.
Pozitivno za njega je to sto je presao u klub koji ce igrati evropska takmicenja,nejvjerovatnije i samu LP sto je on zelio.Takodjer,City je klub s velikim ambicijama i oni vide Dzeku kao vaznu kariku u buducnosti.Dalje,njegova snaga i gradja mi govori da bi mogao uspjeti,a repka ce dodatno profitirati jer ce on jos dobiti na skok i duel-igri,te brzini.
Problem mu moze stvoriti cinjenica da je straha konkurencija u ManCityu.Tevez,Balotelli,Adebayor,S.Cruz(ako ostane),a cesto igraju i sa samo jednim napadacem,a to mjesto je ipak rezervisano za Teveza.
Mislim da bi za Edina bilo bolje da Mancini nije trener,nego neko ko ima napadacku viziju i neko ko bi spojio dvojicu napadaca.To bi bilo puno bolje.
Eto,ostaje da se vidi sta ce i kako ce biti,al bez obzira na sve treba mu drzati fige da uspije i predstavi BiH jos bolje.
Pozitivno za njega je to sto je presao u klub koji ce igrati evropska takmicenja,nejvjerovatnije i samu LP sto je on zelio.Takodjer,City je klub s velikim ambicijama i oni vide Dzeku kao vaznu kariku u buducnosti.Dalje,njegova snaga i gradja mi govori da bi mogao uspjeti,a repka ce dodatno profitirati jer ce on jos dobiti na skok i duel-igri,te brzini.
Problem mu moze stvoriti cinjenica da je straha konkurencija u ManCityu.Tevez,Balotelli,Adebayor,S.Cruz(ako ostane),a cesto igraju i sa samo jednim napadacem,a to mjesto je ipak rezervisano za Teveza.
Mislim da bi za Edina bilo bolje da Mancini nije trener,nego neko ko ima napadacku viziju i neko ko bi spojio dvojicu napadaca.To bi bilo puno bolje.
Eto,ostaje da se vidi sta ce i kako ce biti,al bez obzira na sve treba mu drzati fige da uspije i predstavi BiH jos bolje.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ovo nije supljak, mislim da je ova sapunica napokon pri kraju!
Ovo vise nije rekla-kazala, prenose ovi-oni..cinjenica je da je ovo zavrsen transfer!
Mislim da sam govor mancinija na pres konferenciji, uoci vazne utakmice , o dzeki i pitanja od strane velikih sportskih i uglednih tv kuca dovoljno govore da je ovo gotova prica.Ja sam 100% siguran da ce dzeko potpisati.
Samo je pitanje ko ce imati exkluzivu.., ja mislim da ce javiti u petak
Ovo vise nije rekla-kazala, prenose ovi-oni..cinjenica je da je ovo zavrsen transfer!
Mislim da sam govor mancinija na pres konferenciji, uoci vazne utakmice , o dzeki i pitanja od strane velikih sportskih i uglednih tv kuca dovoljno govore da je ovo gotova prica.Ja sam 100% siguran da ce dzeko potpisati.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
FTV ima exkluzivuMOZAK je napisao/la:Ovo nije supljak, mislim da je ova sapunica napokon pri kraju!
Veceras u 3 dnevniku predstavljanje Dzeke
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj sjecam se, ustvari pricao mi je rodjak, kad je Dzeko otisao u Teplice, zvao ga i ovaj mu rodjak nesto objasnjavao(znali su se posto su trenirali u zelji), a kasnije nezz da li ga je htio pozdraviti

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Hajde sretno ti Dzeko, da Bog da postao najbolji strijelac Premiershipa, ali da ne osvojis nista. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.