Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 10 maj 2010, 10:33

Steven Gerrard ostaje u Liverpoolu u to nema sumnje 8-)

Hvala bogu da je kraj sezone da ne gledam vise Rafu bar dok je pauza u prvenstvu , a iskreno se nadam da ce nas Bog postediti tog sejtana i idiota !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 10:42

ako ode uprljat ce svoje veliko ime.. treba ostati u Liverpoolu pa da bude kao Del Piero, Maldini i Totti.. Capitano do kraja karijere ostaje Capitano.. i ne smije napustiti svoj klub..!! a malo je takvih u engleskoj

[youtube][/youtube]
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 10 maj 2010, 11:18

Eh ja ipak mislim da nece Gerrard nigdje ici,ali ako i ode necu ga krivit,hoce pasti u ocima ne samo navijaca Lfc vec i opcenito kod svih navijaca koji ga cijena a ima ih mnogo siguran sam,ali ako odluci to ima pravo dobar razlog zasto to da uradi..razlog rafin liverpool zadnjih nekoliko sezona..et toliko
LIVERPOOL IN MY HEART....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 maj 2010, 12:35

Ko god hoce da ide treba mu uciniti uslugu i sirom otvoriti vrata jer Liverpool je veci od bilo kojeg imena pa cak ako su to Gerrard ili Torres.
Gerrard ce otici ako Rafa ostane vidjecete sta vam pricam. Torres zeli da igra Ligu sampiona tako da nije nerealno da i on ode. ali zato ostaju aurelio, riera, beny i ostala kompanija :D
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2010, 12:59

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/gerrar ... 90413.aspx

Gerrard gura navijača. :lol:

A ako Gerrard želi da ide neka ide neću mu zamjeriti veliki igrač a ostaće bez trofeja. :cry:
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2010, 13:24

Isnar je napisao/la:@reds... ne moze sezona da bude katastrofa, a da su svi igraci ili sjajni ili solidni... mozda malo vise kritike nekim igracima ne bi skodilo... ;)
Možda sam pogriješio u onome što sam napisao za Benayouna i Babela,a ostalo je manje više ok po meni.
FK Pjetlovi

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 10 maj 2010, 14:29

@reds ja mislim da nisi pogriješio što se tiče Babela. Sasvim korektno je odigrao one utakmice

u kojima je dobijao šansu. Uzimajući u obzir da želi igrati više i koliki su mu motivi bili ( .
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 14:40

Neide Gerrard nigdje ono guranje navijaca je zbog nervoze i njemu je prekipilo vise jos je kapiten i njegov tim lose igra normalno da je bio onako neraspolozen i agresivan nakon onoliko neuspjeha,a navijaci ocekuju da ce se covjek smijati ili slaviti nesto a nema razloga za raspolozenje i smijeh...

U narednim sedmicama ce te vidjeti naslov i izjavu Gerrarda"Ja neidem iz Liverpool-a!,ovo je moj dom" ;)

Benayouna prodat,Degena,N goga,Lucasa i jos neke..
Nadam se da ce Benitez napokon otici puna mi je kapa njega i njegovih sranja i mahanja s klupe,kad god Liverpool lose igra ili gubi on se tu zacrveni a neradi nista povodom toga da poboljsa igru i slicno...ko ga J..e!
Nadam se da ce doci normalan trener,Benitez se ponasa kao da igra Manager i klika ono go on Holiday pa ista taktika isti igraci,gura svoje nesto...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 maj 2010, 14:59

Dirk je napisao/la:Steven Gerrard ostaje u Liverpoolu u to nema sumnje 8-)

Hvala bogu da je kraj sezone da ne gledam vise Rafu bar dok je pauza u prvenstvu , a iskreno se nadam da ce nas Bog postediti tog sejtana i idiota !
"....Izadjite sejtani iz mene, vec dugo vas nosim u kostima..." :lol:
mighty_reds je napisao/la:de ba ljudi sta vam je nece Gerrard nigdje iduce sezone to je sigurno ko rucak...covjek jednostavno nema takav duh da napusta klub kad mu ne ide nakon lose sezone...ja se plasim ako se ponovi ova sezona da bi onda mogo otic :?
Nije to samo jedna sezona....ali je mozda i najgora,cisto zato sto smo se prosle sezone borili za titulu i sada je trebalo da napredujemo jos vise,da uzmemo trofej,ali je sve propalo...
Red_hart_mure je napisao/la:Eh ja ipak mislim da nece Gerrard nigdje ici,ali ako i ode necu ga krivit,hoce pasti u ocima ne samo navijaca Lfc vec i opcenito kod svih navijaca koji ga cijena a ima ih mnogo siguran sam,ali ako odluci to ima pravo dobar razlog zasto to da uradi..razlog rafin liverpool zadnjih nekoliko sezona..et toliko
A zasto bi pao :?: Lik je dobro i do sada sve trpio,a znamo da je davno mogao otici u klubove gdje bi dobio vise...uostalom,mi znamo gdje je njegovo srce i ja mislim,gdje god da bi otisao,ne bi to bilo to...al vidjecemo...

@the scouser - okrenuo se da se zahvali navijacima za podrsku i onda mu ovi hullovi navijaci zablokirali put i skinuli mu traku

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 10 maj 2010, 15:21

reds je napisao/la:
Isnar je napisao/la:@reds... ne moze sezona da bude katastrofa, a da su svi igraci ili sjajni ili solidni... mozda malo vise kritike nekim igracima ne bi skodilo... ;)
Možda sam pogriješio u onome što sam napisao za Benayouna i Babela,a ostalo je manje više ok po meni.
Benayoun je bio savim solidan ove sezone imao je nekoliko tekmi gdje je bio igrac utakmice npr. protiv Atletico M.
dok Babel fakat mora ici i kad mu Rafa da priliku da igra nekoliko tekmi on debil dobije smijesan crveni ko neko dijete
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 11 maj 2010, 08:33

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-36130.htm

Nije ovo losa ideja.Bar je unikatna
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 maj 2010, 10:56

kurdt je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-36130.htm

Nisam siguran da je to dobra ideja...
;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 11 maj 2010, 11:16

Upravo citam da je Rafa krenuo po Evara Banegu ustvari pise da je vec potpisao ugovor sa njim. Koliko ima istine tu ne znam...Banega kao igrac ima ogroman potencijal...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 maj 2010, 11:25

kurdt je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-36130.htm

trebalo bi napraviti jos jedan, za tranmere :roll:
ideja je odbacena cak i od evertona :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 maj 2010, 13:50

Liverpool keeper Jose Reina tells the owners: Sell up and leave as soon as possible

Liverpool goalkeeper Jose Reina believes it is 'vital' the club's American owners sell the club as soon as possible.
Tom Hicks and George Gillett officially put the Reds up for sale last month and chairman Martin Broughton said he expected a deal to be done in a matter of months.

After a disappointing season which saw Liverpool finish seventh in the Premier League and miss out on Champions League football, though, Reina believes things
must move quicker than that.

'It is vital,' he said. 'It would be simple as it would mean we could start planning for next season earlier. All that I ask is that if it is going to happen, then it happens as soon as possible to help the club.

'We [the players] worry. It is a little bit of a concern and we need to sort out these kind of things, like the sale of the club and the thing with the owners.
'Once we settle all this then we can begin to look forward and improve the squad.'
Reina does not believe the squad needs major surgery, but hopes boss Rafael
Benitez, should he remain at the club, can bring in some high-profile signings.
'It is not about quantity, it is about quality,' he said. 'We need to bring in the proper ones and improve on the players we already have.
'It is not cheap but I am sure that the manager and his technical staff will be working hard to change that.'
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 11 maj 2010, 14:05

reds_forever je napisao/la:Liverpool keeper Jose Reina tells the owners: Sell up and leave as soon as possible

Liverpool goalkeeper Jose Reina believes it is 'vital' the club's American owners sell the club as soon as possible.
Tom Hicks and George Gillett officially put the Reds up for sale last month and chairman Martin Broughton said he expected a deal to be done in a matter of months.

After a disappointing season which saw Liverpool finish seventh in the Premier League and miss out on Champions League football, though, Reina believes things
must move quicker than that.

'It is vital,' he said. 'It would be simple as it would mean we could start planning for next season earlier. All that I ask is that if it is going to happen, then it happens as soon as possible to help the club.

'We [the players] worry. It is a little bit of a concern and we need to sort out these kind of things, like the sale of the club and the thing with the owners.
'Once we settle all this then we can begin to look forward and improve the squad.'
Reina does not believe the squad needs major surgery, but hopes boss Rafael
Benitez, should he remain at the club, can bring in some high-profile signings.
'It is not about quantity, it is about quality,' he said. 'We need to bring in the proper ones and improve on the players we already have.
'It is not cheap but I am sure that the manager and his technical staff will be working hard to change that.'
samo ti Reina vjeruj, ja licno mislim da od nekog dovodjenja velikih igraca nema nista, a slazem se da americka gamad treba i MORA sto prije prodati klub.
Da ih sto prije zaboravimo i okrenemo se buducnosti.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 maj 2010, 15:56

Reina je ove sezone bio vjerovatno naš najbolji igrač.Trenutno je jedan od najboljih na svijetu i šteta što "brani" za Španiju.Neka uzme Englesko državljanstvo pa da i Englezi konačno imaju jednog kvalitetnog golmana.
FK Pjetlovi

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 11 maj 2010, 16:44

Sigurno da je reina ove sezone pokazao kako se brani boje dresa,doslovno brani i svaka mu cast,izvukao nas je par tekmi dako da ovo moglo biti i gore,a ja mislim da bi reina trebao dobiti prednost nad casillasom koji je ove godine truba,primao je golove smijesne kako u LP tako i u Primeri..al vidjet cemo..
LIVERPOOL IN MY HEART....

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 11 maj 2010, 17:26

Malo po malo se raspadaš. :lol:
Grandmaster.

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 11 maj 2010, 20:02

Shvatam da više voliš Liverpool ali realno gledajući Casillas je već duuuugi niz godina prvi

izbor u Španskoj repki i nema teoretske šanse da Reina dobije priliku ispred njega, osim u

slučaju povrede ili nečeg sličnog ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.