odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Imate umbro sportske opreme i u sport life-u.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Aha, ma ova siva bas dobra
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar ovaj sportvision, jos im i dostava besplatna 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Maloprije sam ovim iz Beard Jama slao mail da ih pitam za cijenu dostave u Sarajevo, i odgovor je:
Postovani.
Cena seta 3 je 16€, dostava je 8€.
Znaci ukupno 24€.
Pozdrav
Malo li je?
kuknjava
Postovani.
Cena seta 3 je 16€, dostava je 8€.
Znaci ukupno 24€.
Pozdrav
Malo li je?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadjes nekog ko ide za Bg, i kupi ti. Ovako se ne isplati
FORZA MARŠAL !!!
Vjerovatno ću u Beograd na Sajam. To je 31. ovog mjeseca, pa ću to usput kupiti. Ovako se ne isplati, ali nikako.
Nadajmo se da ovo ulje nije neka ubleha. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobar izbor koznih jaknica !?
Ili, imitacija istih, ima li gdje !?
Ili, imitacija istih, ima li gdje !?

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- alan_kardec
- Kontakt:
reče mi drug juče da je nekih kožnih jakni vidio u Newyorkeru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Onaj engleski ili se kod nas negdje otvorio?Sarajlijc@ je napisao/la:Dobar ovaj sportvision, jos im i dostava besplatna
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nas, evo ja sebi uzeo dvije Ellesse dukserice za 30 km.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- alan_kardec
- Kontakt:
jesi ih naručio preko neta ili si kupio u butiku?Sarajlijc@ je napisao/la:Nas, evo ja sebi uzeo dvije Ellesse dukserice za 30 km.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JoseMourinho
- Kontakt:
Gdje sta, daj link objasniSarajlijc@ je napisao/la:Nas, evo ja sebi uzeo dvije Ellesse dukserice za 30 km.

Ja htjeo kod engleza narucivat al dok bi mi carinu i ostalo u računali naši skupo mi bilo

http://www.sportvision.ba/JoseMourinho je napisao/la:Gdje sta, daj link objasniSarajlijc@ je napisao/la:Nas, evo ja sebi uzeo dvije Ellesse dukserice za 30 km.
Ja htjeo kod engleza narucivat al dok bi mi carinu i ostalo u računali naši skupo mi biloovako VI se nešto i moglo uzet
Dostava besplatna preko 30 KM, plaćanje pouzećem i dosta robe jeftinije nego u npr. Sport Life-u, a potpuno ista jer rade s njima...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sajam cega? Knjiga? Individualno ili nesto organizovano?High je napisao/la:Vjerovatno ću u Beograd na Sajam. To je 31. ovog mjeseca, pa ću to usput kupiti. Ovako se ne isplati, ali nikako.Nadajmo se da ovo ulje nije neka ubleha.
Usput, pitari, ima li onih rukavica bez prstiju u fan shopovima?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Sajam knjige.uschtipak je napisao/la:Sajam cega? Knjiga? Individualno ili nesto organizovano?High je napisao/la:Vjerovatno ću u Beograd na Sajam. To je 31. ovog mjeseca, pa ću to usput kupiti. Ovako se ne isplati, ali nikako.Nadajmo se da ovo ulje nije neka ubleha.
Usput, pitari, ima li onih rukavica bez prstiju u fan shopovima?

High je napisao/la:Vjerovatno ću u Beograd na Sajam. To je 31. ovog mjeseca, pa ću to usput kupiti. Ovako se ne isplati, ali nikako.Nadajmo se da ovo ulje nije neka ubleha.
nije ubleha

haj mi ba kupi ovaj češalj

FORZA MARŠAL !!!
Košta 15 KM?hodža je napisao/la:High je napisao/la:Vjerovatno ću u Beograd na Sajam. To je 31. ovog mjeseca, pa ću to usput kupiti. Ovako se ne isplati, ali nikako.Nadajmo se da ovo ulje nije neka ubleha.
nije ubleha
haj mi ba kupi ovaj češalj![]()

http://shop.frizerland.ba/proizvod/5376 ... radu-30-ml
Gdje se moze kupiti?anonimni je napisao/la:
I ja sam ga kupio na preporuku par forumaša i nisam se ni sekunde pokajao, za 30-ak KM strašan parfem
Ja sam ga kupio u DM-u
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina