[youtube][/youtube]
lumani je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:A kad se otac vratiiiiiiiiiiiii...jedva cekam da ga ponovo vidim na parketu majkemi...sad uprava treba povuci poteze.uradili su pametno sve su odpustili postpisali igrace na godinu...amnestija Boozera slijedece godine i dovodjenje igraca koji ce Rosu pomoci da se bori za titulu...idemo momci hajmo ovu sezonu onako ispratiti bez neke velike euforije pa sta bude...samo da se Rose oporavi to je ono o cemu treba da razmisljamo...poslije slijedi ono najbolje vjerujem da ce zbog ovoga sto Rose ima volju i prevagnuti da napokon uprava pocne razmisljati kako osvojiti titulu
Did you know?
Only 3 players in the last 30 years have recorded 2000 points and 600 assists in a season? Michael Jordan. Lebron James. Derrick Rose
Nisi trebao stavljati to,ako vidis da i James spada u tu kategoriju,pola foruma ces unesreciti
BIHfan je napisao/la:Headed to Chitown tomorrow. Ready to see the guys and work hard for a championship year.
Zao mi je Booz, drag si mi ali ovo je tvoja zadnja godina u Bullsima. Inace ovo je napisao na fejsbuk profilu.
dengu treba ebat majku usta ..mars u pizdu materinu idiotsku..pa sta ce 2013?..on hoce ali ce biti amnestiran te godine pa moze komotno da ide da se operise....pa halo bolan sad ti je prilika da se operises kad nemams objektivno ekipu koja moze uzeti titulu prije ovih favorita...idi operisi se spremi se vrati se kad i Rose i eto sta se peglas baBIHfan je napisao/la:Kyrylo Fesenko signs with Bulls
Dobio je negarantovani ugovor.
Deng nece ici na operaciju, ako bude isao to ce biti ljeto 2013. Nabijem ga na kolac.
Hm ne znam sta da kazem. Ja sam jedan od zagovornika da trenerima treba dati maksimalno ugovor 2+1 godina, ali to je samo moje misljenje, mozda navijaci Bullsa ovaj potez smatraju odlicnim.Tom Thibodeau's four-year contract extension with Chicago pays him base of $18M with bonuses that could reach $20M, league **** tells Y!
Vala Mike James je doktor kosarke za Jarica.Titova-Juga je napisao/la:Pa kud Jarica nadjose kao backupa u pm!!!!
kako je ovo samo napravljeno mocno, a vjeruj mi da je ovdje u Chicagu tako sto se tice navijaca..svi su bili ko zaledjeni u pm...dace bog da ce se D Rose vratiti zaluzuje da ima veliku karijeru da bude tu sa elitom koja danas cini ovu modernu kosarku James,Durant,Howard,Rose, Cp3 i td...ne spominjem Kobea,Wada ne zato sto nezasluzuju bolji vec zato sto je ipak stari kazem da ovi su jos mladi oni ce jos dugo igrati to je ono oprilike sto ce ciniti ovu ligu jos slijedecih nekoliko godina ..a u ostlaom nisam ovim ni zelio praviti neku idealnu petorku vec jednostavno nabrojao ove jos nesto mladje igrace ...tu su jos Rondo i drugi koji se moraju spomenutiBIHfan je napisao/la:INTRO za ovu sezonu.![]()
[youtube][/youtube]
Nije greska,Thomas je potpisao za Maccabi Tel Aviv,koliko ja znam!BIHfan je napisao/la:http://www.nba.com/playerfile/vance_coo ... l?nav=page
http://www.nba.com/playerfile/andre_emm ... l?nav=page" onclick="window.open(this.href);return false;
Dodani su u nas roster za trening kamp, uz pomenutog Jarica.
http://www.nba.com/bulls/roster/2012" onclick="window.open(this.href);return false;
PS. Nema Thomasa, nisu ga dodali, valjda je greska.
zahvali Bogu brateBIHfan je napisao/la:Happy B-Day Derrick Rose, drago mi je da postoji internet pa da moze vidjeti kolku podrsku ljudi ima. Hvala mu sto postoji, jer bez njega Bullsi a i moj zivot bi bili drugaciji.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.