Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 27 sep 2012, 17:02

INTRO za ovu sezonu. 8-)

[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 sep 2012, 17:51

lumani je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:A kad se otac vratiiiiiiiiiiiii :)...jedva cekam da ga ponovo vidim na parketu majkemi...sad uprava treba povuci poteze.uradili su pametno sve su odpustili postpisali igrace na godinu...amnestija Boozera slijedece godine i dovodjenje igraca koji ce Rosu pomoci da se bori za titulu...idemo momci hajmo ovu sezonu onako ispratiti bez neke velike euforije pa sta bude...samo da se Rose oporavi to je ono o cemu treba da razmisljamo...poslije slijedi ono najbolje vjerujem da ce zbog ovoga sto Rose ima volju i prevagnuti da napokon uprava pocne razmisljati kako osvojiti titulu

Did you know?

Only 3 players in the last 30 years have recorded 2000 points and 600 assists in a season? Michael Jordan. Lebron James. Derrick Rose

slika

Nisi trebao stavljati to,ako vidis da i James spada u tu kategoriju,pola foruma ces unesreciti :lol:

care ja nikad nisam rekao da James nije dobar da se razumijemo...meni je najdominantni igrac lige milion puta sam rekao, ali druga stvar sto ga ja ne volim ebiga i sto mrzim njegovo ponasanje kurcenje i te stvari...da je igracina jest ebiga, ali eto istina zna zakazati u toj zavrsnici ali sta je tu je
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 sep 2012, 17:53

BIHfan je napisao/la:Headed to Chitown tomorrow. Ready to see the guys and work hard for a championship year.

Zao mi je Booz, drag si mi ali ovo je tvoja zadnja godina u Bullsima. Inace ovo je napisao na fejsbuk profilu.

gledaj sad kad Booz poludi igra sezonu karijere i mi se odlucimo da ga ostavimo :)...pa ne znam bil mi bilo gore sad da igra sezonu karijere ili da je ne odigra...jer ako je odigra ostavit ce ga u pm :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 sep 2012, 11:52

Kyrylo Fesenko signs with Bulls

Dobio je negarantovani ugovor.

Deng nece ici na operaciju, ako bude isao to ce biti ljeto 2013. Nabijem ga na kolac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 sep 2012, 16:18

BIHfan je napisao/la:Kyrylo Fesenko signs with Bulls

Dobio je negarantovani ugovor.

Deng nece ici na operaciju, ako bude isao to ce biti ljeto 2013. Nabijem ga na kolac.
dengu treba ebat majku usta ..mars u pizdu materinu idiotsku..pa sta ce 2013?..on hoce ali ce biti amnestiran te godine pa moze komotno da ide da se operise....pa halo bolan sad ti je prilika da se operises kad nemams objektivno ekipu koja moze uzeti titulu prije ovih favorita...idi operisi se spremi se vrati se kad i Rose i eto sta se peglas ba
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 okt 2012, 20:46

Chicago Bulls Open Training Camp: Marquis Teague and Malcolm Thomas

Poslje Fesenka, u kampu ce biti i Thomas. Bas mi je drago, jer momak je u ljetnoj ligi pokazao da je srcan i borben igrac, jako dobar u skoku. Nadam se da ce biti u rosteru od 12-15 igraca.
FK DELFIN NEUM

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 okt 2012, 20:57

Tom Thibodeau's four-year contract extension with Chicago pays him base of $18M with bonuses that could reach $20M, league **** tells Y!
Hm ne znam sta da kazem. Ja sam jedan od zagovornika da trenerima treba dati maksimalno ugovor 2+1 godina, ali to je samo moje misljenje, mozda navijaci Bullsa ovaj potez smatraju odlicnim.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 04:08

ma jok ba Thibs je nas treer za buducnost i ja nikog drugog ne vidim u Bullsima od trenera osim njega to je definitivno..mi smo ekipa koja moze jos napredovati i takav nam trener treba kad vec ne mozes imati Phila ebiga :)

Marko Jaric haman potpisao za Bullse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 okt 2012, 13:37

Pa kud Jarica nadjose kao backupa u pm!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 okt 2012, 14:39

Titova-Juga je napisao/la:Pa kud Jarica nadjose kao backupa u pm!!!!
Vala Mike James je doktor kosarke za Jarica. :?
Glup potez, mozda je negarantovani ugovor dobio.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 okt 2012, 14:53

http://www.nba.com/playerfile/vance_coo ... l?nav=page" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/playerfile/andre_emm ... l?nav=page" onclick="window.open(this.href);return false;

Dodani su u nas roster za trening kamp, uz pomenutog Jarica.

http://www.nba.com/bulls/roster/2012" onclick="window.open(this.href);return false;

PS. Nema Thomasa, nisu ga dodali, valjda je greska.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 15:09

Today couldn't have started any better D.Rose progressing faster then expected should be ready to be cutting drills in 2 weeks, Thibs signed a 4 year contract n sadly Boozer is still livin with his mother #BullsNation.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2012, 15:15

BIHfan je napisao/la:INTRO za ovu sezonu. 8-)

[youtube][/youtube]
kako je ovo samo napravljeno mocno, a vjeruj mi da je ovdje u Chicagu tako sto se tice navijaca..svi su bili ko zaledjeni u pm...dace bog da ce se D Rose vratiti zaluzuje da ima veliku karijeru da bude tu sa elitom koja danas cini ovu modernu kosarku James,Durant,Howard,Rose, Cp3 i td...ne spominjem Kobea,Wada ne zato sto nezasluzuju bolji vec zato sto je ipak stari kazem da ovi su jos mladi oni ce jos dugo igrati to je ono oprilike sto ce ciniti ovu ligu jos slijedecih nekoliko godina ..a u ostlaom nisam ovim ni zelio praviti neku idealnu petorku vec jednostavno nabrojao ove jos nesto mladje igrace ...tu su jos Rondo i drugi koji se moraju spomenuti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 okt 2012, 16:23

BIHfan je napisao/la:http://www.nba.com/playerfile/vance_coo ... l?nav=page
http://www.nba.com/playerfile/andre_emm ... l?nav=page" onclick="window.open(this.href);return false;

Dodani su u nas roster za trening kamp, uz pomenutog Jarica.

http://www.nba.com/bulls/roster/2012" onclick="window.open(this.href);return false;

PS. Nema Thomasa, nisu ga dodali, valjda je greska.
Nije greska,Thomas je potpisao za Maccabi Tel Aviv,koliko ja znam!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 okt 2012, 16:31

CannotBelieveIt.CB

:roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 okt 2012, 19:00

Happy B-Day Derrick Rose, drago mi je da postoji internet pa da moze vidjeti kolku podrsku ljudi ima. Hvala mu sto postoji, jer bez njega Bullsi a i moj zivot bi bili drugaciji.

[youtube][/youtube]
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 okt 2012, 19:45

BIHfan je napisao/la:Happy B-Day Derrick Rose, drago mi je da postoji internet pa da moze vidjeti kolku podrsku ljudi ima. Hvala mu sto postoji, jer bez njega Bullsi a i moj zivot bi bili drugaciji.

[youtube][/youtube]
zahvali Bogu brate :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 okt 2012, 18:14

ja nesto ne znam ali nekako ga nebi vracao prije marta ili pred pocetak playoffa ja bi volio da odmori citavu godinu da se oporavi..ja mogu cekat jos godinu za ensto vise kad smo cekali ove dvije godine gdje smo imali velike sanse , a posebno ovu proslu ..ali eto ebiga ako zeli ako misli da moze da nije rizicno neka ga..samo ne treba odmah ocekivati bum od njega...vjerovatno ce on sad popraviti sut imati bolji nego ranije tako da ce biti sad trica valjda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 okt 2012, 21:00

Sutra prva pre-season tekma protiv Memphisa, igramo kod kuce u United centru. Fina prilika da vidim kakve su nam prinove, Radmanovic i Robisnon FTW :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 okt 2012, 21:10

Ma ove prve preseaseon utakmice bolje ne gledat, to je dosadno do bola a valja ustat rano(kasno).
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.