p.s nisam navijac navedenog kluba
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pricaj ti kako hoces, na kraju kada se digne titula to se gleda... pobjednici se pamte! vozdra!-Paja je napisao/la:haj u kojoj je Arsenal utakmici poguran u zadnje tri sezone a da ne pricamo o ovoj. Mi smo najvise osteceni a United je najvise guran to je cinjenica jedino je Arsenal zasluzio titulu po prikazanoj igri i samo titula za Arsenal je zasluzena.
Normalno da nije , prosao ih je pomocu svojih igraca...AllGunsBlazing je napisao/la:Nije sam prosao niti Arsenal niti Chelsea...Andres je napisao/la: sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???
odkad je sudija igrac,ti si nesto pomijesoAndres je napisao/la:Normalno da nije , prosao ih je pomocu svojih igraca...AllGunsBlazing je napisao/la:Nije sam prosao niti Arsenal niti Chelsea...Andres je napisao/la: sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???
steta sto nakon tog crvenog van persiju bilo 1000 slicnih situacija i u nijednoj nije sudija dao zuti a kamoli drugi zuti koji je cirkus ona liga sampiona Crouch napravio 10 faulova i jednom nabio loptu nakon zvizduka puno kasnije od Van Persija nije nijedan dobio.drinamen je napisao/la:Eto da Paji bude lakše i Ševčenko dobio drugi žuti iz istog razloga kao i Van Persi
Moram se vratiti na ovaj video da kazem sta ja ovdje vidim. Nakon sto je pusten video igracima vec vidim kravlju glavu Manuela Almunije kako glupim pogledom klima glavom i praveci se da je nesto skontao a onda izlijece na teren i zavija nas u crno.Monolog je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Rece kolega @faraon ali ja bih ga ispravio malo ako moze, pa i sudije su u njihovom timu tako da to i jesu njihovi igraci...Andres je napisao/la:Normalno da nije , prosao ih je pomocu svojih igraca...AllGunsBlazing je napisao/la:Nije sam prosao niti Arsenal niti Chelsea...Andres je napisao/la: sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???
-Paja je napisao/la:Nasri up for PFA Player of the Year award
Jedino je on zasluzio nagradu,
najbolji igrac na svijetu!
Ali je cele sezone drzao odbranu, koja je ce doneti titulu Manchesteru.AllGunsBlazing je napisao/la:Vidic je nedvojbeno dobar,ali malo i poglup igrac, pa on je kostao Manchester poraza protiv Liverpoola...
sada ce verovatno nasrijuMaGiCa je napisao/la:Ali je cele sezone drzao odbranu, koja je ce doneti titulu Manchesteru.AllGunsBlazing je napisao/la:Vidic je nedvojbeno dobar,ali malo i poglup igrac, pa on je kostao Manchester poraza protiv Liverpoola...
A uz to je zasluzio tu nagradu i pre dve sezone, ali mu je zbog one tekme sa Liverpoolom ona izmakla. Sada verovatno nece.
Ne bih se slozio sa tobom. Berbatov je teska prevara od igraca. Nesto a la Toni, Amauri ili Gomez - dao je brdo golova, ali sve mu ih na tacni neko drugi namestio i skoro svi su bili u blowoutima. Malo je tu on decisive golova dao i ne secam se jednog da ga je "izmislio sam", sem onih makazica vs Lpool-a. Koristan napadac - da, paklen igrac - ne.Bosco je napisao/la:Da se ja pitam nagrada bi išla Charlie Adamu jer momak cijeli tim drži u svojim rukama odnosno nogama i on je jedini razlog zbog kojeg Blackpool ima kakve-takve šanse za opstanak. Ukoliko on ne osvoji onda bi bilo fair da nagrada ide ili Vidiću ili Nasriju. Neodlučan sam po pitanju koji je više zaslužuje, ali ipak kod mene Nasri ima nekih 55% u odnosu na Vidićevih 45%. A od njih dvojice nije daleko ni Tevez, ali po meni ova dvojica su više zaslužila. Malo me je iznenadilo to što Berbatov kao prvi strijelac lige nije uopšte nominovan, veliki propust po meni. Berba koliko god mi ide na živce je paklen napadač.
@Faraon
Mislim da vjerovatno neće Nasriju jer je jako pao u drugom dijelu sezone, odnosno igrao je majstorski kada je igrao cijeli tim, da se sada pokazao on bi trebao da je osvoji, ali ovako ne znam baš. Adam mi djeluje daleko impresivnije od ostalih.
MaGiCa je napisao/la:Ne bih se slozio sa tobom. Berbatov je teska prevara od igraca. Nesto a la Toni, Amauri ili Gomez - dao je brdo golova, ali sve mu ih na tacni neko drugi namestio i skoro svi su bili u blowoutima. Malo je tu on decisive golova dao i ne secam se jednog da ga je "izmislio sam", sem onih makazica vs Lpool-a. Koristan napadac - da, paklen igrac - ne.Bosco je napisao/la:Da se ja pitam nagrada bi išla Charlie Adamu jer momak cijeli tim drži u svojim rukama odnosno nogama i on je jedini razlog zbog kojeg Blackpool ima kakve-takve šanse za opstanak. Ukoliko on ne osvoji onda bi bilo fair da nagrada ide ili Vidiću ili Nasriju. Neodlučan sam po pitanju koji je više zaslužuje, ali ipak kod mene Nasri ima nekih 55% u odnosu na Vidićevih 45%. A od njih dvojice nije daleko ni Tevez, ali po meni ova dvojica su više zaslužila. Malo me je iznenadilo to što Berbatov kao prvi strijelac lige nije uopšte nominovan, veliki propust po meni. Berba koliko god mi ide na živce je paklen napadač.
@Faraon
Mislim da vjerovatno neće Nasriju jer je jako pao u drugom dijelu sezone, odnosno igrao je majstorski kada je igrao cijeli tim, da se sada pokazao on bi trebao da je osvoji, ali ovako ne znam baš. Adam mi djeluje daleko impresivnije od ostalih.
legenda reala je napisao/la:
Magi može li se on porediti sa Raulom i Pipom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.