Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ode serena, ode na li, ako ode maša ko ce onda ovo osvojiti? kerber? radvanska(daj boze ako već ne može ana nek onda bude ona)....halep? što da ne i ana? busar? ili korne? auuuu kakav bi to vic bio!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zaslužuje bar 1 grand slam.DANTES je napisao/la:radvanska
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
apsolutno... najinteligentnije čeljade na čitavom turuPogba je napisao/la:Zaslužuje bar 1 grand slam.DANTES je napisao/la:radvanska
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- masteRofPoker
- Kontakt:
Jao ljudi moji sta OVO igra protiv Cornet? 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Thiem fino krenuo 3. set ali mislim da ovo najbolji igrač uzima.Odlična prva dva seta za Rafu.
Do sad po meni jedno fino iznenadjenje do sad je Karlović baš ga fino krenulo.
Vamos Rafa!
Do sad po meni jedno fino iznenadjenje do sad je Karlović baš ga fino krenulo.
Vamos Rafa!
Manchester United!
Ovaj Thiem igra sjajno,samo nema srece nikako.Sve dobro uradi,i na kraju ne zna zavrsit poen ili Spanac odigra nesto nevjerovatno.Nadal nista specijalno(za njegove sljakaske standarde),mora on puno bolje ako misli povecat broj GS-ova.
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
ajmo Karla

- EmirSioux89
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Rafa očekivano dolazi do pobjede, mladi Austrijanac se trudio, ali protiv najvećeg se nije moglo više
Lajoviću se otvorio žrijeb, mogo bi do četvrtog kola i okršaja sa Rafom
MaGiCa je u transu 

Lajoviću se otvorio žrijeb, mogo bi do četvrtog kola i okršaja sa Rafom

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Po rezultatu bi se reklo da je Nadal imao lagan posao, ali nije bilo tako. Thiem je pokazao od čega je napravljen i u pojedinim trenucima je čak nadjačavao Nadala u razmjenama s osnovne. Za nešto više je bilo potrebno manje oscilacija, no Austrijanac je mlad i niko od njega ne očekuje da može odmah dobiti Nadala u Parizu.
Želim mu sreću u nastavku karijere, jer na touru tako nedostaje pravih hard hittera (pogotovo otkako nema Del Potra). Biće Dominic igračina, upamtite ovo.
Nadal mora pod hitno popraviti return, inače je u gadnim problemima.

Nadal mora pod hitno popraviti return, inače je u gadnim problemima.
Gle Lajovica što se igra momchina, neka 
Mogao bi i do Nadala, a možda i preko Nadala.

Mogao bi i do Nadala, a možda i preko Nadala.

- EmirSioux89
- Kontakt:
Rafa ne igra maximalno ovakve mečeve, ne brini za njega u nastavku ja sam siguran u njegovo finale.A šta će biti tamo i skim će da igra pričekat ćemo.Claus je napisao/la: Nadal mora pod hitno popraviti return, inače je u gadnim problemima.
Lajović riješio ide na najjačeg, gdje mu je naravno i kraj turnira

Manchester United!
Kakav kraj, reci cemo da ce to biti Robin Soderling numero dva.
Ah vidi, i Soderling je derao Rafonju u cetvrtom kolu, zašto to ne bi uradio i Dušan

Ah vidi, i Soderling je derao Rafonju u cetvrtom kolu, zašto to ne bi uradio i Dušan

Upravo radi potencijalnog finala i govorim. Rafa u tom segmentu mora barem donekle parirati Novaku (nikad neće to činiti bolje od njega, ali ne smije dopustiti da ga Nole potpuno izdominiraEmirSioux89 je napisao/la:Rafa ne igra maximalno ovakve mečeve, ne brini za njega u nastavku ja sam siguran u njegovo finale.A šta će biti tamo i skim će da igra pričekat ćemo.Claus je napisao/la: Nadal mora pod hitno popraviti return, inače je u gadnim problemima.
Lajović riješio ide na najjačeg, gdje mu je naravno i kraj turnira

A svakako da će biti zanimljivo vidjeti može li Dušan otkinuti makar set ATG clay-courteru.
Navija se za Radwansku da uzme prvi GS, zasluzila je, najpametnija tenisaćica na WTA Touru.
Kod muških ne vidim ni 1% šanse da finale ne bude Nadal - Nole, možda će to biti i do sada njihov najvažniji meč a odigrali su ih dosta već.
Kod muških ne vidim ni 1% šanse da finale ne bude Nadal - Nole, možda će to biti i do sada njihov najvažniji meč a odigrali su ih dosta već.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
opasan je ovaj Berlocq 

Da je Federer u Nadalovoj polovini slozio bi se.Nije nemoguce da Federer dobije Djokovic tj. ima znatno vise sansi od tih 1%.bodi123 je napisao/la:Navija se za Radwansku da uzme prvi GS, zasluzila je, najpametnija tenisaćica na WTA Touru.
Ovakav Federer kojem se u najmanju ruku neigra sada trenutno uopste tenis, niti je blizu svojih 100 %, nema šanse da pobjedi ovako zahuktalog Novaka, koji juri jedini GS koji nije uzeo, i kojeg moze samo zaustaviti Nadal u finalu, niko vise.darker10 je napisao/la:Da je Federer u Nadalovoj polovini slozio bi se.Nije nemoguce da Federer dobije Djokovic tj. ima znatno vise sansi od tih 1%.bodi123 je napisao/la:Navija se za Radwansku da uzme prvi GS, zasluzila je, najpametnija tenisaćica na WTA Touru.
Da si gledao jucerasnji mec Federera znao bih o cemu ti govorim, covjek je dobio djecu i uopste nije zainteresovan za tenis previse, cak je bilo i upitno igranje na RG, a izjavio je sam da je dosao ovde bez vecih ambicija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.